Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

They do not live up to their promises or their claims about easy returns. I ordered a pair of trousers that did not fit at all, so I wanted to return them. After several emails back and forth, t... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi bestilte sokker på en dansk hjemmeside. Pengene blev trukket i Eindhoven, Holland og da vi ville returnere dem skulle det ske til en adresse i Kina. Transporten vil blive dyrere end sokkerne :-( :... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte en golf polo som jeg ønskede at sende retur da farven overhovedet ikke var den kaffe farve som beskrevet….. den var lilla En webshop som overhovedet ikke fortæller at deres varer... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

They do not live up to their promises…

They do not live up to their promises or their claims about easy returns.
I ordered a pair of trousers that did not fit at all, so I wanted to return them. After several emails back and forth, they wrote that it would be expensive to send the package to their warehouse in China and therefore offered only a small compensation. That is simply not acceptable. I should not have to pay a large amount to return an item outside the EU, or settle for getting so little money back.

They list an address in Amsterdam on their website, but that is not where you are supposed to return the item.
It is terrible that you cannot return your trousers properly and get your money back, or at least most of it.

This is a company that is NOT trustworthy.

13 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Svindler firma🤬 jeg annullerede en…

Svindler firma🤬 jeg annullerede en ordre nummer #2410 den 4. November. Jeg betalte 395kr via Apple Pay som en straks overførsel. Jeg har efter utallige e-mails stadig ikke modtaget mine penge. Hold jer fra Novana.dk det er en kinesisk svindler internet butik. Læg mærke til de positive anmeldelser, det er mærkeligt så mange mænd der anmelder kjoler. De gode anmeldelser er temmeligt enslydende. Jeg tænker de er skrevet af Novana selv. 😡😡😡😡😡

4 de novembro de 2025

Svindelfirma

Vi bestilte sokker på en dansk hjemmeside. Pengene blev trukket i Eindhoven, Holland og da vi ville returnere dem skulle det ske til en adresse i Kina. Transporten vil blive dyrere end sokkerne :-( :-(
Vi kan under ingen omstændigheder anbefale at handle hos dem. Hold jer væk.

24 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Det er højst sandsynlig svindel

Jeg bestilte en herrejakke den 21/9-2025. Betaling blev trukket fra min bankkonto den 22/9-2025.
Efter en måneds ventetid, hvor jeg ikke kan spore nogen pakke, skrev jeg til Novana gennem deres kundeservice.

Jeg har i dag fået svar fra en medarbejder, Melanie, som skriver, at de aldrig har modtaget min betaling, og derfor er ordren annulleret fra deres side. Jeg skal kontakte min bank, og de vil gerne dokumentere overfor banken, at de ikke har modtaget betaling. Hun forsikrer mig for, jeg er i trygge hænder.

Jeg har forlangt mine penge retur senest i morgen. Hvordan de skulle kunne dokumentere, at de ikke har modtaget betaling, er mig en gåde - for de har jo i så fald ikke modtaget noget? Til gengæld kan jeg dokumentere, at jeg har betalt dem via min bank.

Jeg har skrevet til dem, at forløbet vil ligge på Trustpilot, indtil jeg har mine penge tilbagebetalt.

Så indtil videre: HOLD JER FRA DENNE FORHANDLER, det er højst sandsynligt veludført svindel.

22 de outubro de 2025

FUPFIRMA

For det første vil jeg ikke anbefale nogen at handle ved dette firma. Jeg vil kalde det et FUP FIRMA. Min oplevelse af dem er : Bestiller en jakke , hvilket desværre er for lille. Tager kontakt til dem, og får at vide at jeg kan få 10% af prisen samt beholde den lille jakke eller sende den til Kina, hvilket koster meget i forsendelse. Det går jeg ikke med til og pludselig vil de give mig 30% retur. Under vores korrespondance oplever jeg, at jeg bliver omtalt Magret, hvilket jeg overhovedet ikke hedder, samt at produktet nu bliver beskrevet som en taske. SÅ min anbefaling er handl IKKE hos Novana. De er kun ude på at tjene penge. Jeg har stadig ikke hørt yderligt fra dem, så venter stadig på mine penge.

19 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ekstremt dårlig kvalitet, angiveligt dansk men varer kom fra Kina

Troede det var en dansk virksomhed pga deres markedsføring og dansk side. Så kom den lange leveringstid, der viste sig at være fra Kina fordi det åbenbart er der, virksomheden opererer. Kommunikation med en robot, og værst af alt et tarveligt produkt af i bedste fald bare ekstremt dårlig kvalitet. En sweater der skulle være delvis merinould er af en forfærdeligt dårlig kvalitet. Syntetisk, formløst stof, der drysser/fælder og uden nogen form for etiket/vaskeanvisninger indsyet med info om produktionssted og materialer. Og jeg ser nok aldrig de 600 kr igen. Man må da kunne komme efter den her virksomhed for vildledende markedsføring...

25 de setembro de 2025

ØV ØV ØV

ØV ØV ØV. Skulle have tjekke trust pilot først. Har samme problemer som mange andre. Min vare er ikke kommet frem og kommer formentlig ikke eller er en dårlig kopi som efterfølgende skal returneres til Kina. Troede også det var en dansk virksomhed ud fra navnet... Jeg kan vist godt vinke farvel til de 600,00 jeg har betalt

9 de setembro de 2025

Novana København

Novana København.

Fup og svindel. De burde stoppes.

Købte en vare på noget jeg troede var en dansk hjemmeside. Hatten var så 3 uger undervejs og lignede noget som havde været kørt over et par gange.

Da jeg reklamerede og ønskede at returnere varen, fik jeg dette svar :

Tak, fordi du kontaktede os. Vi er virkelig kede af at høre, at du ikke er helt tilfreds med dit køb. Din oplevelse er vigtig for os, og vi vil gerne sikre, at vi løser denne sag for dig så gnidningsløst som muligt.

Hvis du ønsker at returnere varen, bedes du bruge nedenstående adresse:

Adresse: 2. sal, bygning 9, nr. 887 Changchun West Rd. China (Zhejiang) Pilot Free Trade Zone, Jindong District, Jinhua, Zhejiang

Kontakt: + +8617757903756

Bemærk venligst, at vi har skiftet leverandør, så den danske adresse kan ikke levere varer til os og er ikke længere tilgængelig. Men for at spare dig for potentielt høje returforsendelsesomkostninger vil vi gerne tilbyde en delvis tilbagebetaling på 15 %, samtidig med at du får lov til at beholde varen. På denne måde kan du undgå besværet med at sende produktet tilbage og stadig modtage kompensation.

Lad os vide, hvilken mulighed der fungerer bedst for dig, så gør vi det.

Tak for din forståelse og tålmodighed. Vi sætter virkelig pris på din forretning og ser frem til at løse dette for dig.

Varme hilsner,

Melanie fra Novana
________________________________________

20 de setembro de 2025

ALT ER DÅRLIGT

Tænk, hvis jeg havde svinget forbi Trust Pilot inden, jeg købte min jakke. Så havde jeg ikke handlet der!!
Tror, jeg skriver med en robot - Melanie, der ikke formulerer sig, som en person.
Jeg vil IKKE anbefale dette firma til nogen.
Får tracking fra Shanghai - Kina ... Naiv, som jeg var, troede jeg, det var et firma i København.
ALDRIG MERE !!!

5 de setembro de 2025

Returvarer skal sendes til Kina

En webshop som overhovedet ikke fortæller at deres varer kommer fra Kina……man tror det er en dansk virksomhed hvor man med returvarer også skal sende retur til dansk adresse

Jeg bad dem om at sende mig information på returnering

Fik følgende adresse

Desuden skrev de
….. for at spare dig for potentielt høje returforsendelsesomkostninger vil vi gerne tilbyde en delvis tilbagebetaling på 15 %, samtidig med at du får lov til at beholde varen.

Synes det er noget svineri

Mvh Torben Nielsen
Vejle

10 de setembro de 2025

Det er rent tyveri!

Det er rent tyveri!
Jeg har meldt dem til Rigspolitiet og kan kun anbefale andre at gøre det samme, så vi kan få stoppet det fup firma.

10 de julho de 2025

Snyd og bedrag

Bestilte et par sko for 4 uger siden. Har hverken hørt eller set noget til hverken støvlerne eller fra firmaet siden. Har sendt dem en mail om at de ikke er ankommet, men den blev aldrig besvaret. HOLD JER LANGT VÆK FRA NOVANA. Det er snyd og bedrag

26 de julho de 2025

Snydefirma

Snydefirma! Advarsel til andre.
Denne Webshop har intet med Danmark at gøre og den vare vi bestilte, var flere uger undervejs og da den endelig kom, så var den 1/4 af den størrelse vi havde bestilt. Kinesisk fup.

22 de agosto de 2025

Hold jer fra Novana

Køb aldrig noget der evt. skal retur.
Købte en trøje der ikke levede op til mine ønsker. Da jeg ville sende retur. Skulle sende retur til Kina og der koster ligeså meget som trøjen. Fik tilbudt 15 % hvis jeg ville beholde den. De penge har jeg aldrig set.
Hold jer fra Novana.

18 de julho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais