Vi har fået skiftet vinduer og døre i vores hus og lige fra opmåling til isætning gik fantastisk. Christian og Daniel som udførte arbejdet gjorde det fantastisk godt. Især fugearbejdet var super l... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Min mand og jeg er SÅÅ imponerede over det super flotte arbejde, som blev udført af tømrerne fra NSF - Rasmus og Mark - 🤗. Vi skulle have udskiftet tunge vinduer og døre i hele huset - stue og 1.... Ver mais
Vi fik monteret 6 vinduer på første sal i et gammelt hus fra 1800 - Vi havde et fint forløb og dialog i processen, og om morgenen for monteringen mødte to dygtige og flinke håndværkere op. Det gik st... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk god service, godt arbejde
Vi har fået skiftet vinduer og døre i vores hus
og lige fra opmåling til isætning gik fantastisk.
Christian og Daniel som udførte arbejdet gjorde det fantastisk godt.
Især fugearbejdet var super lavet.
Var imponeret over at man ikke se de havde været her bagefter der var total ryddet op.
👏Fantastisk tømrer arbejde🤩
Vi skulle have udskiftet tunge vinduer og døre i hele huset - stue og 1.sal.
De ankom hver dag friske og venlige til aftalte tider og arbejdede utrolig effektivt, vildt dygtige og grundige - ryddede op og fjernede affald - hver dag, inden de gik.
Vi kan stærkt anbefale NSF og de dygtige medarbejdere - får vi brug for tømrere igen, så vil det helt sikkert blive dem vi ringer efter🌟🌟🌟🌟🌟
Søren og Kirsten
Det har været en virkelig god oplevelse.
Det har været en virkelig god oplevelse af have NSF Byggeentreprise til at udskifte mine døre og vinduer. Alt har fungeret perfekt. God service og alle aftaler er holdt fuldstændigt. Et virkelig veludført stykke arbejde, som de søde og venlige unge mennesker har udført. De ryddede også perfekt op efter sig. NSF kan anbefales.
God oplevelse fra start til slut med montering af vinduer i udestue.
Det var en rigtig god oplevelse fra start med telefonopringning, første besøg med opmåling samt selve udført arbejde. Vi fik skiftet store vinduer samt terrassedør i udestue. Der kom 4 søde unge mennesker, der bare arbejdede derudaf. Vi er meget tilfredse med det færdige arbejde, og de ryddede pænt op efter sig. Og prisen er rimelig.
Kan absolut anbefale NFS Byggeentreprise - vi vil bruge dem igen.
Top professionelt firma
Top professionelt firma, ALT foregik som lovet og selve arbejdet udført over al forventning både før, under og efter opgaven blev udført, rigtig dygtige og pligtopfyldende tømrer der udførte opgaven og oven i købet rigtig flinke 👌🏻 Kun ros og anbefaling her fra😁 TAK 🙏🏻
Flot arbejde og venlige håndværkere
Flor arbejde og venlige håndværkere
Fra Start til slut en super oplevelse
Sikke en god oplevelse vi har haft med NSF
Holder deres aftaler
Lever fuldstændig op til fantastisk godt arbejde udført af Christian og Daniel som var yderst behagelige og høflige.
De udskiftede både vinduer og døre, og sikke et flot arbejde. Afslutning af lister og flot fugearbejde.
Man kunne ikke se de havde været der da de var færdige alt var pænt ryddet op.
I vores verden er det 10 stjerner.
Har brugt NSF Byg ved flere lejligheder…
Har brugt NSF Byg ved flere lejligheder og anbefaler dem til alle jeg kender. Det er godt arbejde, søde mennesker og meget rimelige priser.
Vi fik udskiftet samtlige vinduer og…
Vi fik udskiftet samtlige vinduer og døre til vores hus. En mega og god oplevelse med NSF. Håndværkere er rigtige dygtige, effektive og professionelle. Vi kan varme anbefales.
NSF-Byggesjusk, men vi fandt en løsning.
NSF-Byggesjusk, men vi fandt en løsning.
Vi fik for ca 3,5 år siden udskiftet større dørparti og stort gavlparti på hhv vest og øst side af huset. Ifm monteringen af dørpartiet blev vindgibsen smadret omkring døren så der stadig kunne komme vand ind. Dette indgik NSF frivilligt forlig omkring og betalte min tømrer Rasmus Wienell for at udbedre med montering af ny vindpap. Jeg tilbød og leverede genbrugs-beklædningsbrædder.
På østsiden hvor der aldrig før var trængt vand ind i etageadskillelsen kom der nu pludseligt dette. NSF kunne hverken fagligt forstå endsige løse dette nytilkomne problem. De mødte op en del gange, også i seriøst snevejr og -10gr og fugede og fugede og fugede - men det løste IKKE problemet. Vandskade på gulv, lister og "gennemdryp" på gulv i stueplan. Affugtere i en hel vinterperiode og ekstra varme.
Desværre gik noget galt i min kommunikation med den byggesagkyndige jeg havde på den indvendige ombygning af 1salen "BenniByg" og jeg fik ikke den nødvendige dokumentation for at føre den byggesag mod NSF som jeg efter års tovtrækkeri og mange fugeforsøg havde bestemt mig for at føre ved byggeriets ankenævn. Resultater blev et frivilligt forlig med NSF hvor jeg pr culance fik en erstatning på kr5000.- Efterfølgende har jeg fået hele denne glasgavl mod øst ombygget og fejlen blev her fundet og løst: en alt,alt for bred drypnæse, ca 25cm gennemført under hele vinduespartiet med tværgående karmskruer (ingen klodser til at holde vinduerne, 200+kg og Stærk vindpåvirkning!) og hertil helt uisoleret. Både vandrende fugt som regn presset ind langs drypnæsen men også masser af kondens fugt og kuldebro. Dette har været fremvist for NSF fysisk mange gange og sendt som billed- og video dokumentation.
Gavlen er nu genopbygget uden karmskruer gennem 25cm bred drypnæse og beklædningen er skiftet til Hardy plank. Problemet løst, Tak til Den Glade Tømrer, Rasmus Wienell.
Dette næsten 4årige mareridt har kostet mig et større beløb til ombygning af gavlen, men NSF har velvilligt gået med til at forhøje kompensationen med 5.000 til i alt kr 10.000.
Det er som sagen har udviklet sig en god løsning som vi er glade for.
Tak.

Resposta da NSF Byggeentreprise ApS
Rigtig god service og søde medarbejdere…
Rigtig god service og søde medarbejdere og et rigtigt flot arbejde
For tredje gang, en super fin oplevelse
Der er så tredje gang i løbet af de sidste 3 år, vi har haft NSF-byggeentreprise på besøg i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer.
Som sædvanlig er arbejdet karakteriseret ved:
- solidt og godt håndværk
- opgaverne gennemføres hurtigt
- aftaler overholdes altid
- særdeles kundevenlige håndværkere
- lytter gerne til kundens små ønsker under arbejdet
- fornuftige og gennemskuelige priser, der bl.a. kan ses på NSF's hjemmeside
De bedste anbefalinger af NSF Byggeentreprise
Hej.
Hej.
Så fik vi skiftet vinduer og dør, det gik over alt forventning sikke et hold der mødte op fyldt med godt humør og som de dog knoklede på.
Dejligt at se og høre, de var bare gode til deres arbejde og en fin oprydning til sidst så tusind tak for det.
Hils endelig dem alle og sig det var hyggeligt.
Annette og Jan Elmbæk
Jeg kan 100% anbefale NFS
Jeg kan absolut anbefale NFS, alt har været en super oplevelse lige fra første opmåling til de tog herfra efter at have skiftet alle vinduer og døre. Flot arbejde og hårdtarbejdende mænd og da de tog herfra var alt ryddet op og der var ovenikøbet støvsuget💪🏻
Perfekt kommunikation , flot arbejde, alt med stor venlighed
Hej med jer i Hedehusene
Vi vil bare sige , at det har været en stor fornøjelse at samarbejde med jer. Hurtig og venlig kommunikation . Meget dygtige og behagelige håndværkere satte vinduer og dør i. Flot arbejde - vores allerbedste anbefaling.
Topklasse service
Kompetent support, havde en masse spørgsmål til det vindue jeg skal have.
Alle svar var klare og konkrete :)
- Tak for hjælpen Niclas
Perfekt udført arbejde hele vejen fra…
Perfekt udført arbejde hele vejen fra Isætning til og med oprydning.
Er super tilfreds med arbejdsgange…
Er super tilfreds med arbejdsgange informationer, og super dygtige professionelle rare folk, der kom og udførte arbejdet.

Vinduer og dør
Niclas/NSF.
Du beklager meget at jeg ikke er tilfreds med det udførte arbejde.Som du beskriver har i været mange gange på min på adresse.De gange i har været her efterfølgende er kun på grund af i skulle prøve at udbedre nogle af alle de fejl som i har præsteret at lave. Håber du kan huske,da i skulle montere de første to 3fags dannebrogsvinduer,hvordan det gik.De blev banket ind med hammer,så hele huset rystede,samtidig tog vinduerne skade af denne behandling.Det var også der,hvor min kone fik nok,og skrev en anmeldelse her på trustpilot,som du gentagende spurgte om den ikke kunne blive slettet,hvilket blev gjort efter dit pres.Dette der er sket i hele denne opgave,er at der er fejl overalt. der er monteret forkert,med følge af det trækker ind af de nymonterede elementer.Angående det rabat som du kalder det,har jeg kun en gang sagt at det var rimeligt med et afslag i prisen på grund af alt det dårlige arbejde som er blevet udført.Som det sidste vil jeg lige nævne igen,hvorfor i har valgt at bruge karmskruer i bundkarmen,for at tvinge vinduet ind. Mvh Claus frederiksen.

Veludført arbejde
I forbindelse med at vi skulle have skiftet vinduer i vores hus, har NSF stået for alt fra opmåling til montering af de nye vinduer.
Super tilfreds med resultatet. Søde og venlige medarbejdere der var professionelle og meget løsningsorienteret i deres arbejde.
Stor ros herfra
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.