Jeg fik min nattesøvn tilbage
Jeg havde i ca. 6 mdr. lidt under kroniske smerter i den nederste del af ryggen, som gik ud over livskvaliteten og desuden forhindrede mig i at sove igennem om natten, idet jeg vågnede ved hvert skifte i soveposition. Træning i fitness, daglige øvelser hjemme, varmepude og lange gåture syntes ikke at have nogen effekt. Da jeg på min kones opfordring for første gang i mit liv vovede mig til behandling hos Nordsjællands Akupunktur, var der umiddelbart efter behandlingen ingen mærkbar effekt, men sammen nat sov jeg igennem og smerterne var derpå reduceret til et niveau, som ikke i nævneværdig grad generer mig i det daglige.
Jette tager sig tid til at samtale med patienten og forstå hele livssituationen, før hun beslutter sig for, hvilke energibaner, hun vil målrette sin indsats. Jeg er hende taknemmelig for, hvordan hun genetablerede blodgennemstrømning og dermed løste op for musklerne omkring min krampagtigt fastlåste rygsøjle. Nu ved jeg, hvor jeg skal gå hen, hvis det trods mine daglige, forebyggende øvelser skulle gå galt igen.