Nuento Opiniões 334

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi var rigtig glade for den pølsevogn vi havde fundet igennem Nuento. Men desværre så virkede chat funktionen ikke, dette erfarede vi dog først da leverandøren dukkede op. Jeg havde skrevet vejledni... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nuento kan klart anbefales. Brugervenlig bestilling, hurtigt svar og opfølgning undervejs i forløbet. Fin kundeservice. Som førstegangs bruger af Nuento er jeg taget godt “i hånden”. En god og tryg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig velfungerende koncept. Find ud af hvad du kunne tænke dig af mad til dit arrangement, gå ind på Nuento og søg - og så bliver du guidet hele vejen derfra. Nemmere kan det vidst ikke være! Alt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde The Original Pita/Burgers ude til min søns konfirmation. Lækreste burgere med en dressing i verdensklasse og virkelig god grillet smag. Alle gæster fik hurtigt første burger og mange var klar... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse for både gæster og…

Fantastisk oplevelse for både gæster og mig selv som vært, til min 40 års fødselsdag d. 5. Okt. 2024.
Mega lækre og saftige burgere i flere skønne varianter, der tilfredsstillede alles behov- vegetarer, som kræsne. Fritterne var fænomenalt sprøde og godt krydrede.

Og sidst men ikke mindst; de to herrer bag disken, holdt det gode humør kørende ude ved vognen. Vil helt sikkert kigge mod nuento igen, skulle jeg have lyst til, at holde flere fester i fremtiden.

5 de outubro de 2024

Stor tak til Nuento og Leth Catering

Stor tak til Nuento og Rasmus Abildgaard for at redde vores fest. Vi havde bestilt helstegt pattegris hos en anden leverandør som brændte os af 4 dage før levering. Jeg ringede til Nuento i håb om, at de kunne hjælpe. Rasmus ringede tilbage en halv time senere at Leth Catering kunne klare det og det blev det med super lækker mad. Vores fest blev reddet

5 de outubro de 2024

Fantastisk oplevelse

Alt spillede - god is og kaffe og god betjening. Sidstnævnte spillede lav musik og sikrede god stemning når mine gæster hentede is og kaffe - super godt :-)

27 de setembro de 2024

Fantastisk

Fantastisk, jeg havde oprettet en ordre, som jeg desværre måtte annullere.
Jeg ringede til Nuento, og havde en fin samtale med Rasmus Abildgaard.
De overholder, hvad de skriver i deres annonce.
Gurli Jakobsen

7 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god oplevelse at bruge Nuento

Super god oplevelse at bruge Nuento. Jeg var ude en uge før min fest, fordi et andet firma havde aflyst. Jeg fik hurtigt bekræftet min bestilling og alt forløb som aftalt. Stor anbefaling herfra👏🏽

21 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille og en god oplevelse hele vejen igennem.

Hjemmesiden er let at finde rundt på med mange valgmuligheder. Bestilling var lige så let, og nuento er gode til at informere løbende.
Arrangementet på selve dagen var helt perfekt og svarede fuldstændig til beskrivelsen på hjemmesiden. Søde og effektive mennesker, som lavede god mad til os. Det var en rigtig god oplevelse både for os og vores gæster.

13 de setembro de 2024

Alt spillede bare

Alt spillede bare. Hjemmesiden er meget nem.og brugervenlig, og bestillingen gik som den skulle. På selve dagen kom to meget flinke mænd fra Mobilpølsen ud og fik spist alle 30 folk af med både pølser, bøfsandwich og flæskestegssandwich. Det sad lige i skabet.

14 de setembro de 2024

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside, som med det samme giver svar på prisen og en foreløbig melding om, hvorvidt datoen kan lade sig gøre (den endelige bekræftelse kommer senere inden for rimelig tid).
Vi havde en ændring til lokationen - det meddelte vi online og fik hurtigt en bekræftelse på det.

31 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Det var super nemt at bestille maden på…

Det var super nemt at bestille maden på Nuento.
Var i tvivl om noget og ringede. Snakkede med en rigtig sød og venlig mand, som skulle undersøge noget og ringede så tilbage.
Derefter kunne jeg nemt bestille online.
Fik nogle afbud til festen og fik uden problemer differencen tilbagebetalt.
Vil helt sikkert bestille igennem Nuento igen og anbefaler vennerne at gøre det samme :).

1 de agosto de 2024

Ekstremt god service.

Vi skulle bruge en foodtruck til vores bryllup hvor der kom 50 gæster.
Vi havde en del spørgsmål og blev også nødt til at lave ændringer i bestillingen undervejs - servicen fra Nuento var fantastisk og meget hurtig.
Det er ikke sidste gang vi bruger jer😁.

19 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais