Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har bestilt til min adresse i Slovakia flere ganger, og har alltid hatt pakken i posten allerede etter noen få dager. Ved forrige bestilling hadde et produkt lekket ut under transport. Sendte email ti... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mit første køb her på Nulallergi. Alt forløb efter planen. Fin og overskuelig hjemmeside og hurtig levering . Dog vil jeg lige pointere, at emballagen ( boble kuvert )som min vare var i, var lukket op... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nulallergi has a broad selection of products without allergens that I could not find anywhere else. We were very pleased with both the facial and hair products. Also a fast delivery abroad (Belgium)... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Fine varer og fin leveringstid. Jeg bestilte en pudder fra fantastiske Miild. Den var desværre ødelagt ved ankomst, havde fået et hak hvilket betyder at en del af produktet var væk/ødelagt. Jeg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosméticos

Escrito pela empresa

Hos Nulallergi.dk finder du et nøje udvalgt sortiment af produkter certificeret af AllergyCertified. Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet, vælger du produkter, hvor der er lagt særlig vægt på ingrediensvalg, hudvenlighed og skånsom hudpleje. Vores sortiment er nøje udvalgt af produkter der er udviklet med fokus på skånsomme ingredienser og plejende formuleringer til både hud og hår. Vi har førende brands som Nilens Jord, Miild, Derma, Ivy Aia og mange flere.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

i love this shop

i love this shop, it’s the only vendor of my favorite skin care products. they have excellent customer service, we’re so responsive when i had trouble getting shipping to the states!

23 de janeiro de 2024

Tolles Produkt

Ich bin begeistert! Ich mische das Produkt mit etwas Hautöl in meiner Hand und trage es zur Nacht auf. Dann lässt es sich sehr gut verteilen. Die Verträglichkeit ist hervorragend!

12 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

De ringede med det samme

De ringede med det samme, de opdagede at leveringstedet var overbooket og spurgte hvilket leveringsted de så skulle sende den hen. Så de var sikker på at pakken kunne komme frem.

Tak for hjælpen og servicen

19 de dezembro de 2023

imponerende hurtigt levering

købte gaver i form af div, creme. god hjemmeside, og imponerende hurtig levering, bestilte mellem kl.16-17 og dagen efter var den klar til afhentning i pakkeshop

15 de dezembro de 2023

Mega gode produkter

Jeg købte en del lækre produkter og jeg er ovenud tilfreds , hjemmesiden er nem og overskuelig og leveringen var virkelig hurtig og varen var pakket godt ind og beskyttet under fragten så her handler jeg helt sikkert igen :)

11 de dezembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais