Ik gebruik NutrID al jaren . Voor mij werkt dit perfect . De hoeveelheid koolhydraten zelf per training kunnen bepalen/ mixen . Geen ( plastic) afval tijdens het fietsen.
Leia as opiniões dos outros
Drie hele triathlons gedaan op kerosine. Echt perfect spul. Geen maagklachten gehad. Super simpel te gebruiken en vergeleken met gels ook veel goedkoper. Ook het laten toevoegen van cafeïne is heel... Ver mais
De producten (benzine, kerosine, rec night en train) gebruik ik al enkele jaren, ik kan er een hele triathlon op volbrengen, enkel water nodig van de organisatie. Top spul. Daarnaast binnen een dag... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre NutrID | Personalised Sport Nutrition
Informações de contacto
Zijperweg 24, 1742NE, Schagen, Holanda
- info@nutrid.com
- nutrid.com
Goed product en lekker
Goed product en lekker !
Alles netjes geleverd ondanks een fout bij post nl! Snelle Communcatie en als nog het product gewoon bij mij thuis gekregen
Ik gebruik NutrID al jaren
Geen ( plastic) afval tijdens het fietsen.
Goed product en prima levering 👍🏻
Top product en snelle levering
Geweldig product die kerosine voor ultra
Al jaren mijn go to voeding tijdens…
Al jaren mijn go to voeding tijdens trainingen en wedstrijden
Beste voeding - Snelle bezorging
Snelle bezorging, beste gepersonaliseerde sportdrank die er is.
Snelle en nette levering die voldeed…
Snelle en nette levering die voldeed aan de verwachtingen.
De website kan wel een opfrisbeurt gebruiken.
Krachtige kwalitatieve product
Het product is voor mij al wat jaren betrouwbaar en effectief.
Dat maakt het sporten efficiënter.
Nú meerdere triatlons op gedaan
Nú meerdere triatlons op gedaan
Gewoon een top bedrijf
Frans kelders
gewoon geweldig spul die kerosine
NUTRI-ID - sluit aan op persoonlijke doelen
NUTRI-ID heeft mij enorm geholpen in de voorbereiding, tijdens én na trainingen en wedstrijden. Eric denkt actief mee in de opbouw en geeft waardevolle adviezen die echt aansluiten bij mijn persoonlijke doelen. Het fijne is dat je kunt kiezen voor voeding die volledig op maat wordt gemaakt, inclusief je favoriete smaken. Dat maakt het niet alleen effectief, maar ook prettig en gemakkelijk vol te houden. Een aanrader voor iedereen die net dat beetje extra uit zijn trainingen en evenementen wil halen!
Eenvoudig herhaal bestelling plaatsen
Eenvoudig herhaal bestelling plaatsen, snelle levering.
Goede producten en snelle levering.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.