Zamówienie dotarło bardzo szybko, a produkty (czepek jedwabny, krem do loków i pianka do włosów kręconych) rewelka. Długo zastanawiałam się nad zakupem, ale warto było; czepek naprawdę robi robotę, a... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Od niedawna stosuję państwa kosmetyki.Mam cerę wymagającą i muszę uważac na kremy które używam.Już dziś mogę powiedzieć że trafiłam w 10.Cera nawilżona,wypoczęta.Plus to oczywiście naturalne składniki... Ver mais
Oceniam usługę wysoko. Przygotowanie zakupionego produktu do kuriera było bardzo szybkie. Dla osób, które czekają na dany produkt i chcą go jak najszybciej polecam tą firmę
Nutridome to bardzo rzetelna firma. Produkty są świetnej jakości, a przesyłka błyskawiczna. Wszystko jest pięknie zapakowane i zabezpieczone. Kupuję perfumy i suplementy od jakiegoś czasu i jestem w 1... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Super polecam
Świetne produkty
Świetne produkty, dostarczone w bardzo starannie zapakowanej paczce. Polecam
Odżywka dotarła bardzo szybko
Odżywka dotarła bardzo szybko, a sam zakup był bardzo prosty i też szybki.
Super szybka wysyłka
Super szybka wysyłka. Ślicznie zapakowany a produkty są doskonałej jakości. Polecam
Kosmetyki są godne polecenia!
Płyn do demakijażu dobrze zmywa twarz po całym dniu pracy. Krem dobrze się wchłania.
👍 polecam
Szybko, bezpiecznie opakowane, pierwszy mój zakup, jestem zadowolona
Wzorowa transakcja
Niezgodny z informacją termin dostawy
Paczka dotarła w ciągu trzech dni od zamówienia wszystko ok
Przesyłka dotarła szybko i była bardzo…
Przesyłka dotarła szybko i była bardzo ładnie opakowana
Profesjonalne wykonanie usługi
Mega produkcja!!
Mega produkcja!!! Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie
Bardzo przykre doświadczenie
Nie pierwszy raz zamawiałam produkty i nie mam zastrzeżeń do ich jakości, natomiast przy ostatnim zamówieniu napisałam prośbę o szybką wysyłkę bo bardzo mi zależało. Zadzwoniłam również z tą uprzejmą prośbą. Pani w oschły sposób poinformowała mnie, że mają od dwóch do czterech dni na realizację. Żeby powiedziała, że nie mają na stanie, że cokolwiek, że się nie uda byłoby ok ale ton jakim mnie poinformowała był dla mnie bardzo przykry. Oczywiście paczka przyszła nie w drugim, nie w trzecim ale dokładnie w czwartym dniu. Dla mnie za późno bo nie zdążyłam jej otrzymać przed wylotem na wakacje.
Najlepszy żel na rynku
To chyba najlepszy żel, jakiego dotąd używałam. Polecam!
Szybko i sprawnie
Szybko i sprawnie. Produkt dobrze zabezpieczony.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.