Nutrilabs Opiniões 5

2,5

Mau

Helt värdelöst

Helt värdelöst! Dom lovar 60 dagars nöjdhetsgaranti(
Du omfattas av vår 60-dagars nöjdhetsgaranti.
Om du inte upplever förbättringar i energi, rörlighet eller mentalt välbefinnande kan du kontakta oss för full återbetalning.
Och sen när man begär återbetalning så ska man fylla i ett formulär på 7 sidor. Man ska inte ha öppnat produkterna men ändå testat dom i 60 dagar?!
Köp ingenting från dom!!!

15 de abril de 2026

Företaget skickar inga varor

Företaget skickar inga varor trots påstötningar. AI genererade svar när man kontaktar företaget via deras info adress. Nutrilabs produkter marknadsförs av företaget HS Essentials AB med orgnummer 559391-2461. Köp inget från detta företag.

11 de fevereiro de 2026

Oseriöst bolag från annat land

Skickar från Kina trots att de framstår som ett Svenskt företag med organisationsnummer i Sverige. Produkterna kommer inte fram och då slutar företaget höra av sig. Efter Klarnas inblandning äntligen svar, men ingen lösning i sikte. Rekommenderar inte detta företaget.

4 de fevereiro de 2026

Beställde en varan på nätet

Beställde en varan på nätet. Varan hade inget bäst före datum och ville tillbaka varan i tid. Företaget svarade att skicka till Kina. På hemsidan retur till Helsingborg.
Skulle aldrig köpa härifrån!!!

16 de janeiro de 2026

Scammers

Handla inget från detta företag.
Det är ett droppshipping och varan skickas från Kina.
De lurar dig
Ska du returnera produkten så står det på hemsidan att den ska skickas till deras företag i Helsingborg men i själva verket ska du returnera spårbart till Kina.
Så köp inget härifrån om du inte vill bli blåst

25 de fevereiro de 2026

É esta a sua empresa?