Rigtig god handel. Fik leveret som forventet og et par dage før først forventet dato. Modelbilen var som beskrevet og til en fornuftig pris, i forhold til den store tyske konkurrent CK-models. Hje... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Helt igennem fantastisk oplevelse ved nethandel. Jeg var sent ude med en gave og skulle bruge en vare fra Nyemodelbiler.dk hurtigt. Der var lynhurtig svar på Messenger fra butikken om at hurtig... Ver mais
Der var rimelig hurtig levering , men desværre røg sidespejlene af bilen, da vi åbnede kassen. Jeg sendte en henvendelse til kundesupport og fik hurtigt svar. Der var rigtig god service . Vi løste pr... Ver mais
A empresa respondeu
Havde et problem med deffekt vare som hurtigt blev løst yderst tilfredsstillende,det må jeg sige kæmpe tak for. Rigtig god weekend 🙏 fortjener faktisk 6 stjerner --> ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
- Loja de material para maquetes
- Loja de artigos colecionáveis
- Loja de hobbies
- Pista de carros em miniatura
- Loja de comboios em miniatura
- Clube de maquetes
Escrito pela empresa
Hos NyeModelbiler.dk finder du et stort udvalg af modelbiler, motorcykler og landbrugsmaskiner i mange forskellige skalaer – lige fra de klassiske biler, som vækker nostalgi, til de helt nye modeller, som netop er kommet på markedet. Vi samarbejder med flere europæiske leverandører og kan derfor tilbyde både populære samlermodeller og sjældne udgaver, der kan være svære at finde andre steder. Vi brænder for modelbiler og ønsker at give dig en god oplevelse – både når du besøger vores webshop og når du modtager din pakke. Hos os er kundeservice personligt, og vi svarer altid hurtigt på spørgsmål. Vores mål er, at du føler dig tryg hele vejen igennem købet. Uanset om du leder efter en gave, vil udbygge din samling eller blot ønsker en enkelt bil, der minder dig om noget særligt, står vi klar til at hjælpe. Vi sender sikkert og hurtigt med PostNord, og vi pakker altid varerne omhyggeligt, så de når frem i perfekt stand. NyeModelbiler.dk – din danske webshop for modelbiler med fokus på kvalitet, hurtig levering og en personlig service, du kan stole på.
Informações de contacto
Naverland 2, 2600, Glostrup, Dinamarca
- support@nyemodelbiler.dk
- nyemodelbiler.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Stort udvalg og fin webbutik!.
Super nem bestilling og hurtig levering. Mange fede produkter. Mvh.René.

Resposta da NyeModelbiler.dk
Langsom levering
Langsom levering
3 uger efter jeg har bestilt to biler er kun den ene ankommet

Resposta da NyeModelbiler.dk
Super god service 👍
God og sikker levering
Fantastisk kundeservice 🙌🏻
Rigtig hurtig levering og rigtig godt pakket ind
Rigtig godt pakke ind og rigtig hurtig levering er meget tilfreds med jeres produkt det er nok ikke sidste gang at handler her rigtig fedt  modelbiler 👍🙂
Jeg er glad for at handle med…
Jeg er glad for at handle med nyemodelbiler.dk man skal bare bestille fjorten dage før man skal bruge den hvis det er en gave 🎁 de skriver 7-10 hverdage.
Jeg har købt en del. Den sidste jeg købte er virkelig kvalitet. Mærket OHO 1/18
Alt er gået som det skulle
Alt er gået som det skulle, nemt at finde det man vil købe og varen blev leveret til den tid der var skrevet i mail
Fantastisk service
Fantastisk service, perfekt produkt! Kan ikk blive meget bedre
Flot udvalg og nem hjemmeside.
God og hurtig service
Skrev til kundeservice angående levering, og fik svar samme aften.
Rigtig god service og gode produkter af kvalitet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.