Doe asjeblieft geen zaken met obd…
Doe asjeblieft geen zaken met obd warenhuis. Je weet echt niet waar je je mee inlaat.
OBD warenhuis behoort tot de grootste Nederlandse webwinkels voor professionele OBD2 en EOBD diagnoseapparatuur en toebehoren. OBD warenhuis heeft een ruim aanbod, kwalitatieve producten en een klantenservice die voor haar klanten klaarstaat. Verzending verloopt snel en is ook nog eens gratis. Wij rekenen geen verzendkosten in Nederland en België.
Steenzoutweg 23-B, 7554 RN, Hengelo, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Ik had goed vertrouwen ondanks dat dit de 1e keer was bij dit bedrijf met bestellen en het vertrouwen is er nog steeds omdat ik vandaag binnen kreeg wat ik had besteld dus ik ga er zeker nog een keer vaker bestellen! Ik raad dit bedrijf zeker aan voor iemand die op zoek is naar obd spul voor zn auto! Was wel even paar dagen wachten maar dit was 100% de moeite waard!
Zeer teleurstellende ervaring met OBD Warenhuis. De bestelling liep direct vertraging op en bleef dagenlang hangen bij GLS. Tijdens het hele proces kreeg ik weinig duidelijkheid over wanneer ik mijn pakket daadwerkelijk zou ontvangen.
Uiteindelijk kreeg ik zelfs een melding dat het pakket niet kon worden afgeleverd bij het gekozen servicepunt. Op dat moment was ik het wachten en de onzekerheid meer dan zat.
Als klant verwacht je dat een bestelling binnen een redelijke termijn wordt geleverd en dat er actief wordt meegedacht wanneer er problemen ontstaan. Die indruk heb ik helaas niet gekregen.
Door de slechte communicatie, de lange vertraging en het uitblijven van een oplossing heb ik besloten de bestelling te annuleren en mijn geld terug te vragen.
Helaas geen aanrader op basis van mijn ervaring.
Ik wacht al een week op mijn product, dat ik met enige spoed nodig had. De productbestellingen werden door de vervoerder (GLS) zonder enige uitleg vastgehouden. De leverancier reageerde niet en de klantenservice lijkt niet erg actief of bereid om een klant te helpen.
Na enige druk kreeg ik eindelijk een reactie van de leverancier, die mij informatie gaf die niet door GLS werd geüpdatet (zoals gebruikelijk).
Behulpzaam snel aan de telf binnen een uur teruggebeld en volgende dag op tijd geleverd top
Duidelijke informatie en een extra handleiding voor de firmware updates. Snelle verzending en goede prijs.
Daadwerkelijk vandaag besteld morgen in huis. En bij vraag tussentijds of bezorging zou plaatsvinden direct een antwoord. Na levering vraag over product gesteld, wederom direct goed geholpen met goeie tips. Top bedrijf.
Goed geholpen door Chris, fijne ervaring.
Snelle verzending naar België met Bpost. Maandag besteld en dinsdag geleverd.
Gevraagd om telefonisch contact vanwege advies over de aankoop van OBDeleven voor onze Seat Ateca. Binnen een half uurtje netjes gebeld en heldere uitleg gekregen en vervolgens besteld.
Snelle levering en super fijn mail contact. Ik had moeite met de installatie en kreeg na mijn mail contact telefonisch uitleg over de installatie! Super fijn.

Resposta da OBD Warenhuis
On time, as described. Good customer service with fast response

Resposta da OBD Warenhuis
Voor 17:00 besteld, morgen in huis. Ga er maar gerust NIET van uit, dat kun je dus vergeten. Tenminste niet als je op vrijdag of zaterdag of zondag besteld. Maar DAT zeggen ze er niet bij. Bestel je op vrijdag, dan heb je het dinsdag. Laat dan maar.

Resposta da OBD Warenhuis
Excellente ervaring met dit bedrijf! Had een vraag via Whatsapp gesteld en kreeg snel antwoord. Hierop besteld en volgende dag in huis. Simpelweg zoals het hoort.

Resposta da OBD Warenhuis
Bestelling gedaan op woensdag en vrijdag nog steeds niets ontvangen. (Voor 20u besteld, volgende dag in huis)
Dan via whatsapp gechat, vragen ze de bestelnummer terwijl het in de screenshot te zien was.
Pakket is blijkbaar verloren volgens hun, ze gingen contact opnemen bij het vervoersbedrijf...
Dag erna stand van zaken gevraagd, ja we gaan contact opnemen...
Later op de dag nog eens gevraagd hoe het zat, ja je moet geduld hebben...
Je wordt hier aan het lijntje gehouden
Bestel ergens anders mensen!

Zowat alles !
Ze beloven snelle levering, maar dat is allesbehalve de waarheid.
Na lang wachten kreeg ik verschillende mails van Collis Privé dat mijn adres niet zou kloppen, maar het klopte wel. Verschillende mails naar OBD Warenhuis gestuurd, waar ik tegenstrijdige antwoorden kreeg van 2 medewerkers. Dan heb ik noodgedwongen een afhaalpunt (moeten) kiezen bij Collis Privé. zij zouden dan laten weten via mail wanneer het product op die locatie aanwezig was. Nooit geen mail ontvangen. Ondertussen had ik in een winkel zelf een toestel aangekocht. Ben nu nog steeds op terugbetaling aan het wachten.
Besteldatum: 06 april 2024