Går ej att lita på deras färgkarta för fem öre, köpte blond silver, blev brun grå i håret. Ser hemskt ut. Trots en level 10 blondt hår som toningen användes i vart det helt fel nyans.
Leia as opiniões dos outros
Nöjd med alla produkter jag beställde! Beställde blekning, en toning och color reboot. Tyckte inte att rebooten gav så mycket förändring i mitt slingade hår med bruna tillsatta pigment men i det mörk... Ver mais
Har nu köpt hårfärg hos October Stockholm för fjärde gången i rad och är så nöjd! Det finns jättemånga nyanser att välja på som man kan mixa hur man vill. Färgerna är dryga, luktar gott och ger jätt... Ver mais
Jag älskar supporten man får via instagram dom svarar alltid fort, leveransen är även den snabb ca 2 dagar. Toningen är underbar. Jag har själv varit frisör och alltid undrat varför det inte finns att... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vi ger kunden tillgång till vår professionella hårfärg som kombinerat med vår online support ger kunden en möjlighet att nå ett salongsnära resultat när de väljer färga sitt hår hemma.
Informações de contacto
Garvis Carlssons Gata 26, 169 41, Solna, Suécia
- 08-814100
- info@octoberstockholm.com
- octoberstockholm.com
Não respondeu a opiniões negativas
Rekommenderar helt fel färger och kan…
Rekommenderar helt fel färger och kan inte göra rätt för sig. KÖP INTE AV DESSA.
Otrevlig personal och oproffsiga.
Och fel hjälp i supporten så jag beställde grejer dom rekommenderade och resultatet blev katastrof och får varken hjälp eller pengarna tillbaka. Värsta servicen jag vart med om.

Nöjd!
Jag har hemmablekt håret med blondering ifrån annat fabrikat. ( ni vet sån där medel pris färg ifrån mat affär) sedan blev jag för snål att rädda resultatet av frisör, så gissa om jag blev glad när jag hittade october på nätet! Från att mitt hår var ljusgult och orange.. så blev räddningen 9.12 very light pearl blond. Blev så Mycket bättre än det var innan! Tack till er! Fick även med en liten extra present vilket gjorde mig glad! ( fint läppstift) Jag är glad och mycket nöjd och rekommenderar er varmt! Produkten kändes snäll mot håret! Verkligen nöjd! Tack! Nästa gång jag får för mig att bleka ska jag helt klart köpa era produkter ifrån start!

Fab!
Snabb frakt, superbra produkt och fick en gåva med min beställning, ett läppstift i perfekt färg! Topp!

Resposta da Octoberstockholm
Kändes först svårt att klara att färga…
Kändes först svårt att klara att färga botten och längder i olika nyanser, men tack vare kundtjänst och deras instruktioner blev det lätt med både mått och tid. Är nöjd med resultatet!

Bra online support
Fina pigment i färgerna
Lite svårt att förstå blandningen utav färgen.

Resposta da Octoberstockholm
Skön ansiktsolja som ger lyster och…
Skön ansiktsolja som ger lyster och inte kladdar.
Absolut ska beställa på nytt
Tyvärr besviken
Tyvärr besviken. Jag har i grund o botten mörkt hår men har senare tiden varit ljus. Jag har även rätt mycket grått hår och de ljusa har fått väldigt mycket gult i sig. Enligt rekommendationer skulle man använda ash färgerna för att neutralisera de gula tonerna och få en fin ljusgrå aktigt resultat. Jag kan tyvärr inte se skymten av de gråa. De enda positiva är att även utväxten har smält in i övriga gula toner…
Förstörde mitt hår
Köpte 3 olika färger och använde den som låg närmast min egna. Hårbotten blev ljust orange och topparna blev grå. Returnerade resterande av färgerna omgående.
Dm:ade deras ig och fick så bra tips
Dm:ade deras ig och fick så bra tips, är så nöjd med håret! Ska fortsätta köra enbart deras grejer
Är supernöjd med resultatet!
Professionell och snabbt svar på mina…
Professionell och snabbt svar på mina frågor om hårfärgen på Instagram. Jätte fint läppstift med som present. Har inget dåligt att säga!
Mycket bra kvalitet på varor
Mycket bra kvalitet på varor. Snabb leverans.Bra paketering. Rekommenderas varmt!
Bästa produkterna jag testat för…
Bästa produkterna jag testat för färgning hemma. Otroligt hjälpsam personal lätta att chatta med.
Allt är väldigt bra
Allt är väldigt bra. Jag gillar produkten. Men varför är det ingen leverans till paketbox?
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.