Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Går ej att lita på deras färgkarta för fem öre, köpte blond silver, blev brun grå i håret. Ser hemskt ut. Trots en level 10 blondt hår som toningen användes i vart det helt fel nyans.

Classificada 4 em 5 estrelas

Nöjd med alla produkter jag beställde! Beställde blekning, en toning och color reboot. Tyckte inte att rebooten gav så mycket förändring i mitt slingade hår med bruna tillsatta pigment men i det mörk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har nu köpt hårfärg hos October Stockholm för fjärde gången i rad och är så nöjd! Det finns jättemånga nyanser att välja på som man kan mixa hur man vill. Färgerna är dryga, luktar gott och ger jätt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag älskar supporten man får via instagram dom svarar alltid fort, leveransen är även den snabb ca 2 dagar. Toningen är underbar. Jag har själv varit frisör och alltid undrat varför det inte finns att... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de produtos de beleza

Vi ger kunden tillgång till vår professionella hårfärg som kombinerat med vår online support ger kunden en möjlighet att nå ett salongsnära resultat när de väljer färga sitt hår hemma.

Informações de contacto

3,5

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

185 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Rekommenderar helt fel färger och kan…

Rekommenderar helt fel färger och kan inte göra rätt för sig. KÖP INTE AV DESSA.
Otrevlig personal och oproffsiga.
Och fel hjälp i supporten så jag beställde grejer dom rekommenderade och resultatet blev katastrof och får varken hjälp eller pengarna tillbaka. Värsta servicen jag vart med om.

25 de abril de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Octoberstockholm

Oj vad tråkigt att du upplevde vår support på det sättet. Det är självklart något vi inte kopplas ihop med, då vi prioriterar våra kunder extremt högt. Om du vågar dig på våra färger någon mer gång så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig i supporten. Tack för din ärliga recension!

Nöjd!

Jag har hemmablekt håret med blondering ifrån annat fabrikat. ( ni vet sån där medel pris färg ifrån mat affär) sedan blev jag för snål att rädda resultatet av frisör, så gissa om jag blev glad när jag hittade october på nätet! Från att mitt hår var ljusgult och orange.. så blev räddningen 9.12 very light pearl blond. Blev så Mycket bättre än det var innan! Tack till er! Fick även med en liten extra present vilket gjorde mig glad! ( fint läppstift) Jag är glad och mycket nöjd och rekommenderar er varmt! Produkten kändes snäll mot håret! Verkligen nöjd! Tack! Nästa gång jag får för mig att bleka ska jag helt klart köpa era produkter ifrån start!

24 de abril de 2024
Opinião espontânea

Resposta da Octoberstockholm

Nej men vad roligt att höra, vilken framgångshistoria! Vi är extremt glada att du valde att testa våra produkter, och finns såklart i supporten om du vill bolla lite med oss inför din nästa färgbehandling. Tack så jättemycket för din fina kommentar!

Fab!

Snabb frakt, superbra produkt och fick en gåva med min beställning, ett läppstift i perfekt färg! Topp!

17 de abril de 2024

Underbart!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kändes först svårt att klara att färga…

Kändes först svårt att klara att färga botten och längder i olika nyanser, men tack vare kundtjänst och deras instruktioner blev det lätt med både mått och tid. Är nöjd med resultatet!

4 de abril de 2024

Resposta da Octoberstockholm

Åh vad glada vi blir att du fick den hjälp du behövde i supporten. Toppen, tack så mycket för förtroendet!

Bra online support
Fina pigment i färgerna

Lite svårt att förstå blandningen utav färgen.

14 de abril de 2024

Resposta da Octoberstockholm

Så roligt att höra, tack för det!

Classificada 3 em 5 estrelas

Tyvärr besviken

Tyvärr besviken. Jag har i grund o botten mörkt hår men har senare tiden varit ljus. Jag har även rätt mycket grått hår och de ljusa har fått väldigt mycket gult i sig. Enligt rekommendationer skulle man använda ash färgerna för att neutralisera de gula tonerna och få en fin ljusgrå aktigt resultat. Jag kan tyvärr inte se skymten av de gråa. De enda positiva är att även utväxten har smält in i övriga gula toner…

1 de abril de 2024

Förstörde mitt hår

Köpte 3 olika färger och använde den som låg närmast min egna. Hårbotten blev ljust orange och topparna blev grå. Returnerade resterande av färgerna omgående.

31 de março de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.