Leia as opiniões dos outros
Elendig kvalitet. Vi købte en Odder vida (årgang 2020), som vi nu er ved at bruge til 2. barn. Køreoplevelsen er elendig. Hjulene “jammer” konstant og det er bare en hård oplevelse at manøvre... Ver mais
Odder north er på ingen måde terrængående og egner sig meget dårligt til grusveje, stier eller fortovsfliser, da stellet er stift og Ufleksibelt. Baby hopper rundt, som var den en lille... Ver mais
Odder Vida, købt i juli 2022. Taget i brug oktober 2022. Baghjulene falder… palen i låsen blev skiftet for 3 uger siden. Falder nu af igen. Vi har også fået skiftet bagaksel for 6 måneder s... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Odder barnevogne Det hele starter med tryghed! Verden udenfor ændrer sig hele tiden. Men lige der, inde i barnevognen, er der trygt og godt. Du kan nok ikke huske det, men du kan måske huske følelsen. 100 år med Odder Odder barnevognen har været en stor del af det danske gadebillede, siden Roland Petry byggede den første Oddervogn til sin søn i 1925. En blev til mange, og Oddervognen flyttede ind i parcelhuskvarterer, på villaveje og i institutioner. Den blev billedet på den danske barnevognskultur. Og de små sover stadig i barnevogn året rundt – i regn og rusk, i sne og slud. Trygt at sove ude Odder Barnevognsfabrik blev grundlagt med en vision om at skabe den bedste barnevogn til nybagte forældre, og det mål har aldrig ændret sig. Fra de første barnevogne bygget i et baglokale til de moderne vogne, der fremstilles i dag, har fokus altid været på kvalitet, sikkerhed og design. Selv i det uforudsigelige danske klima føles det trygt at lade sit barn sove ude i en Odder-barnevogn. Med stolthed viderefører Odder Barnevognsfabrik denne tradition, for nogle behov ændrer sig aldrig – Som det behov en forælder har for at give sit barn en god start på livet. – behovet for at give trygheden videre
Informações de contacto
Ballevej 7, 8300, Odder, Dinamarca
- indkoeb@babysam.dk
- oddervognen.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Odder North
Når man køber en Odder, så køber man en af de dyreste barnevogne i Danmark og vi havde høje forventninger til vognen. Vi var til rådgivning hos Babysam, hvor valget stod imellem North og Vida, hvor vi blev anbefalet North, da den var bedst hvor der er lidt ujævnt, som stier og grus. Nu har vi kørt nogle ture og blev til sidst nødt til at tage ud i butikken, da vi troede vognen måske var samlet forkert. Køreoplevelsen er mildest talt forfærdelig. Almindelige stier, fortove eller et lille bump på vejen betyder at vores baby vælter rundt inde i barnevognen (vi bruger en Najell som lift i barnevognen). Der er absolut ingen stødabsorbering når man kører tur med sin baby og køreoplevelsen er lidt som en trækvogn fra Harald Nyborg. Selv et helt almindeligt fortov går man meget forsigtigt på.
Vi føler vi har betalt for en Rolls Royes og den kommer på firkantede hjul. Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at købe en Odder North efter vores oplevelse og se på andre mærker, hvor både jeres baby for en tryg oplevelse på turen og i som forældre kan nyde en masse dejlige gåture.
Elendig kvalitet.
Elendig kvalitet.
Vi købte en Odder vida (årgang 2020), som vi nu er ved at bruge til 2. barn. Køreoplevelsen er elendig. Hjulene “jammer” konstant og det er bare en hård oplevelse at manøvrere rundt.
I forgårs er vi så på tur med baby, hvor stellet simpelthen knækker!! Jeg var været inde at tjekke garantien. Fem års brudgaranti på stellet. Det er 5 år og 4 månede siden vi købte vognen.
Vi har købt en brugt emmajunga og vil ALDRIG nogensinde anbefale nogen at købe Odder.
Til Odder: Vi hører meget gerne fra jer, såfremt I på nogen måde er dialogvillige. Alternativt må I også meget gerne få produktet retur til analyse inden det ryger på lossepladsen.
Forfærdelig vogn som ikke lever op til…
Jeg skulle have en barnevogn som skulle kunne bruges til at køre ture i blandt andet skov og grusvej med. Jeg fik på det kraftigste anbefalet en odder north som skulle være den bedste til terrengående ture. Dette køb har jeg dog fortrudt lige siden. Vognen er helt forfærdelig at køre med på andet end en lige vej. Der er så dårlig affjedring i, og vognen er så stiv i det, at baby ryster absurd meget rundt nede i barnevognen. Ved de mindste ujævnheder i vejen, brosten, grus eller bare fortov, ligger baby og ryster voldsomt nede i kassen. Jeg ringede til babysam for at spørge om man kunne skifte de rædselsfulde punkterfri dæk ud med liftdæk, for måske bare at tage en lille smule af stødene, men fik at vide at det kan man ikke. Jeg kan på ingen måde komme ud og gå de ture med min baby som jeg havde drømt om med denne vogn og det er jeg enormt ked af. Jeg vil ikke anbefale nogen at købe denne barnevogn!
Odder north :stiv og ufleksibel.
Baby hopper rundt, som var den en lille popcorn.
Ved købet blev der ikke informeret om den manglende køre-komfort eller, hvilken dækmodel barnevognen skulle leveres med…..
Men:
Man kan selvfølgelig tilkøbe 4 luftdæk, for omk 1000 kro, uden at vide om dette vil gøre barnevognen bedre, blødere og mindre stiv.
Så tænk jer om, hvis I skal køre med barnevogn på andet underlag end
nyfejet asfalt.
Selve barnevogns-kassen er i store træk meget fin, savner dog en udluftnings-mulighed til varme sommerdage.
Generelt set er købet af Odder north desværre blevet fortrudt mange gange…
Klapvogn der ifølge medarbejdere ikke tåler at køre på brosten og mangelfuld service fra BabySam
Vi købte vores Odder Una klapvogn (2021-model) i maj 2022.
Kort tid efter begyndte vi at opleve problemer med, at hjulene faldt af, fordi nitten i midten af hjulet gik løs. Vi fik udskiftet hjulene hos BabySam hele tre gange. Medarbejderne fortalte os, at det “sker hele tiden” og er “helt normalt” – og en af gangene fik vi endda at vide, at klapvognen ikke tåler at blive brugt på brosten.
Efter at have insisteret over for butikschefen fik vi i februar 2023 udleveret et nyt stel, som efter sigende skulle være forbedret og uden de samme problemer.
Vi ønskede egentlig at få pengene tilbage, men det blev afvist med begrundelsen, at det ville “ødelægge dagens omsætning”.
I oktober 2025 – under en gåtur med vores yngste søn – sank stellet pludselig sammen, fordi en af samlingerne var gået løs.
Jeg gik direkte til BabySam, men de kunne ikke hjælpe, da garantien var overskredet med otte måneder. De oplyste også, at de ikke længere har reservedele til denne model, hvilket for mig tyder på, at der har været mange problemer og henvendelser omkring netop denne vogn.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse. En klapvogn i den prisklasse burde holde langt længere, og servicen fra BabySam har desværre ikke levet op til forventningerne.
Vores Odder Vida er købt i december ‘21…
Vores Odder Vida er købt i december ‘21 og brugt siden maj ‘22. Det første hjul knækker i marts ‘23. Sidenhen har jeg via babysam købt 3 nye hjul og senest fået af vide at stellet desværre bare er dårligt. Lige nu er det nemlig stellet, der giver slip på hjulene, så de falder simpelthen bare af, mens man går med sit sovende barn. Synes det er vildt at en vogn til omkring 10.000 kr er af så ringe kvalitet.
Pro-tip: Vi har vores 2. barn i den nu, så vi slår bare lige hjulene på plads for hver 5. meter vi går og så ellers griber vognen inden den kæntrer, hvis man lige skulle have været uopmærksom. Det fungerer super godt! 👍🏻
Odder regnslag 2025
Er der nogen, der har erfaring med det nye regnslag fra Odder?
Jeg har netop været i BabySam for at finde ud af, om det er mig, der bruger det forkert… Vi oplever, at der bliver ekstremt varmt inde i vognen (op til 55 grader – selvom det kun er 16 grader udenfor), fugtigt/dugget, og at der nærmest ikke kommer frisk luft ind til barnet! Vores dagplejemor tør slet ikke bruge regnslaget på grund af den manglende ventilation.
I BabySam fik vi at vide, at det gamle regnslag ikke længere kan købes, og at Odder lige nu er i gang med at “indsamle data fra forbrugere omkring regnslaget, som skal bruges til forbedringer”.
Kald mig bare hysterisk, men jeg har måske to rimelige krav: at regnslaget holder vand ude – og at mit barn kan trække vejret (det plejer at være ret essentielt!).
Medarbejderen i BabySam sagde, at vi gerne måtte forsøge at klippe hul i plastikken for bedre ventilation. Men helt ærligt, det virker ikke særlig holdbart, at det er kunden, der selv skal begynde at eksperimentere med løsninger…
Hvor vil jeg hen med det her opslag? Måske bare give en venlig advarsel til andre, der bruger regnslaget i god tro, så man ikke får en ubehagelig oplevelse med et barn der ikke vågner!
Odder North - Manglende sikkerhed og kvalitet.
Vi købte tilbage i efteråret 2023 en Odder North i BabySam. Valgte faldt på Odder, da vi fik rådgivning omkring, at netop Odder skulle være den førende barnevogn på market inden for kvalitet og sikkerhed.
Barnevognen blev taget i brug Februar 2024, og her et år efter brug, står vi nu med en barnevogn jeg ikke længere tør eller vil lade min datter blive kørt rundt i.
Vi har nu 3 gange uafhængig af hinanden, med 3 forskellige hjul, oplevet at et af hjulene pludseligt helt uden varsel, er faldet af, da der er gået et hjulleje.
Den seneste gang dette er sket resultererede det i, at jeg væltede med vognen mens vores datter sad oppe i den.
Dette har sat en kæmpe forskrækkelse i os begge, og min datter er nu så utryg ved sin barnevogn.
Det skal nævnes, at hver gang dette er sket. Har vi opsøgt BabySam og der er blevet foretaget service/reparation og lovet at det ikke vil ske igen, realiteten har bare været en anden.
Vognen har stået i en opvarmet garage og er serviceret, efter den pågældende vejledning vi har fået ift. smørrelse af hjul henover vinteren.
Jeg står derfor nu og ønsker, at benytte mig af min reklamationsret som forbruger og blive kompenseret med penge retur, men intet hører jeg, hvorfor mon kan man tænke…
Kan det virkelig passe at man bruger +10000kr på en barnevogn, også skal man gå så meget på kompromis med sikkerheden?
Jeg kan og vil på ingen måde fremover anbefale, at købe en barnevogn fra Odder.
Da ingen børn skal udsættes for lignende hændelse.

Resposta da Oddervognen
Katastrofalt
Vi havde store forventninger til Odder Una Kombi, men det har været en kæmpe skuffelse. Stellet går konstant i stykker, og hjulene bliver ved med at falde af. Ikke ligefrem ideelt, når du transporterer en baby(!).
Vi har renset, smurt og justeret, men lige meget hjælper det. Til sidst købte vi endda et helt nyt stel i håb om en løsning, men det har præcis de samme problemer. Hjulene falder stadig af, og stellet føles usikkert. Barnevognen kan ikke tåle almindelig brug.
Når man betaler for en premium-vogn, forventer man kvalitet… men det her er ren frustration.
Kan på ingen måde anbefale denne barnevogn. Desværre.
Vores odder una duo havde problemer …
Vores odder una duo havde problemer med stellet, vi var inde i babysam og aflevere det, der gik ikke lang tid før vi fik et nyt stel, SÅ dejligt vi fik hjælp uden problemer og vente tid! Helt klart en kæmpe anbefaling for god service!
Bremsen på vores helt nye barnevogn er…
Bremsen på vores helt nye barnevogn er stoppet med at virke :(
Vi er lige nu i en reklamationsdialog med Odder gennem babysam, og er meget overrasket over at der bliver reageret så langsomt på en bremse der er i stykker på vores barnevogn (Odder Vida Dark blue stel). Vi købte barnevognen d 21 juni, og tog den i brug 2. Uge af juli 2024.
Som helt nye forældre er det super utrygt at bremsen pludselig er holdt op med at virke, og at det føles som om vi ikke kan stole på Vores egen barnevogn. Den 10. September stoppede bremsen med at virke, og vi skyndte os ned til babysam dagen efter. Vi har flagget problemet til babysam d. 11 september 2024, som har bekræftet at produktet er i stykker, og de har hjulpet os med at starte reklamationsprocessen.
Beklageligvis er Odder langsomme til at svare, og vi kører nu fortsat rundt med en meget dyr barnevogn, hvor bremsen ikke virker. Vi venter i spænding på at høre fra Odder, og det er som sagt virkelig utrygt som forældre at køre rundt med dette produkt som ikke duer.
Vi er fulgt forstående for at det self kan tage tid med reklamation, men forstår ikke hvorfor der reageres så langsomt på en bremse der ikke virker?
Vi overvejer endda om vi bør købe en ny vogn fra en anden virksomhed, og ønsker pt ikke at anbefale Odder til nogen, og håber andre kommende forældre læser dette, og vælger at købe et andet mærke.
Knækket stel 🫣
Har købt en Odder Una duo for et par pr siden og brugt den til et barn før og nu nr 2. Har egentlig været rigtig glad for den, men nu er noget af stellet knækket og fordi jeg ikke kan finde kviteringen kan jeg ikke få hjælp. Der må jo være en fejl på det, for at det spontant kan knække og troede de ville hjælpe mig med at få den svejset sammen. Desværre ikke tilfældet.
3 stjerner fordi jeg kun delvist er…
3 stjerner fordi jeg kun delvist er tilfreds med mit køb af Odder Vida 2 Linen udgaven. Først fik jeg et stel hvor drejehjulene larmede forfærdeligt meget. Stellet blev sendt til reparation, men det løste ikke problemet. Efter dialog med babysam fik vi et nyt stel. Larm fra hjulene er betydeligt bedre, men nu virker låsen kun på venstre baghjul.
Det kan ikke være rigtigt at man køber den dyreste barnevogn i babysam, for så at have de udfordringer med det. Det er godt nok skuffende.
Udover det, er jeg vild med selve barnevognskassen, som min datter elsker at sove sine lure i.
Elegant og stabil barnevogn
Intet andet at sige end perfekt barnevogn. (Odder Vida)
Poor design and build longevity
As other have said, a good visual design with poor build quality and poor longevity design.
Our 3 year old Una wheels click when moving - as also mentioned by others, a design flaw where the break cable does not retract fully after use; it needs a system like a bike where the cable is adjustable.
After contacting babysam as advised, the parts are no longer made, so the only choice is to buy a new frame.
On top of brake issue, the handle plastic cover is also peeling off.
Very disappointed in such an expensive item.
Efter under 6 måneders brug oplever vi…
Efter under 6 måneders brug oplever vi misfarvning indvendig i kalechen. Kontakter hurtigt babysam som er imødekommende og hjælpsomme ift. kontakten til Odder.
Odder fralægger sig ud fra billeder alt ansvar og mener det er udefrakommende(??) Hvad dette betyder ved vi ikke og vi kan på inden måder se, hvordan misfarvningen er sket.
Barnevogn var brugt sparsomt og kun det nederste af kalechen er misfarvet. Derudover står barnevognen indenfor i opvarmet hus, når den ikke bliver brugt. Både nat og dag.
Odders eneste tilbud er at vi kan købe en kaleche lidt billigere eller selv betale for en damprens. Vi ikke ved om der virker!
Vi har tidligere haft samme model og selv efter 7 år havde den ikke samme misfarvning.
Virkelig dårlig oplevelse denne gang og tænker ikke vi køber Odder igen.
Dejlig barnevogn.
Har en Vida vogn, og er meget tilfreds med den. Synes der er tænkt på mange gode detaljer, fx lomme til babyalarm, at pladen kan laves til sidde position, og lynlåsen i dækket foran, er bare nogle af de detaljer som gør en forskel.
Udover det er den virkelig nem at slå sammen og tage med i bilen.
Generelt bare en god barnevogn!
Odder Vida barnevogn
Har været super tilfredse med vores Odder Vida barnevogn. Det er den tredje barnevogn vi har og med afstand den bedste af dem vi har haft.
Stellet vejer meget lidt og er let at slå sammen så den er nem at få med i bilen. Også måden kassen klikkes af og på stellet fungerer super godt!
Alt i alt en stor anbefaling af Odder Vida her fra!
Vida barnevogn til reparation efter under 4 km
Efter køb af en ny Vida barnevogn, fra Odder, havde vi en klar forventning om at alt var som det skulle være til den lilles første tur.
Men nej. Det ene hjul kører skævt, og "larmer", endda helt uden barn i. Efter ikke engang 4 km, vil de have den indleveret til reparation. Man bliver helt nervøs for hvor slemt det kunne stå til efter 10 km.
Forhandleren gav selv udtryk for at nye hjul vil være en bedre og hurtigere løsning, for alle parter.
Men nej, nu skal vi undvære en ubrugt barnevogn i x antal dage/uger, fordi Odder ikke har testet deres produkt ordentligt igennem. Utilfredsstillende service på et produkt der ellers gerne vil forenes med høj kvalitet.
Odder Vida
Odder Vida, købt i juli 2022. Taget i brug oktober 2022.
Vi har også fået skiftet bagaksel for 6 måneder siden, den skal skiftes igen da bremsen hænger.
Forhjulene der knækkede bremsen efter 1 måned, blev skiftet.
Odder VAR kvalitet.. den tid er forbi
Babysam skal have ros for service!!!

Resposta da Oddervognen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.