Odense Isenkram Opiniões 54

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg afgav ordre den 26. januar omkring kl. 11.30 til gratis levering i pakkeshop. Kl. 13.20 samme dag modtog jeg en e-mail fra Odense Isenkram om at to af de ønskede varer var udsolgt. Hv... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Overvejer man at købe Royal Copenhagen produkter hos dem. Så bør man være opmærksom på, at de ikke figurerer på RC’s liste over godkendte forhandlere. Dvs. den udvidet brudgaranti, som Royal Copenhage... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold kæft en dårlig oplevelse og skide dårlig service! En lysthåret kvinde der står og betjener, har aldrig oplevet noget lignede! Fuldstændig ubehøvlet og burde jo ikke stå bag en disk i en butik med... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig dårlig kundeservice og ubehøvlet medarbejder. Rodet butik som ikke har styr på sine priser. Finder en panini maskine på hylden, der står 150 kr på pakken. Kommer op til kassen og så forl... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi driver 2 fysiske butikker i odense

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Smoothie ud over det hele

Casper Sobzczyk Blender er under al kritik. Kvaliteten er ekstremt dårlig, og bunden falder af under brug – hvilket resulterede i smoothie over hele mit køkken.

Den virker dårligt samlet og føles billig og usikker. Flere andre oplever præcis det samme problem med, at bunden ikke holder.

Kan på ingen måde anbefales. 0 stjerner.

14 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ved 2.brug havde jeg smoothie ud over hele mit køkken!

Modtog en blender.
Ved brug 2.gang faldt bunden ud!
Jeg havde smoothie ud over hele mit køkken, gulv og mit tøj.
Jeg sendte flere billeder af hændelsen.
Jeg forventede , at Odense isenkram naturligvis også refunderede alle mine grøntsager og frugt som var gået tabt! Men nej! De valgte de ikke at gøre . Det blev sidste gang jeg handlede der.

31 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god betjening

Hvis jeg ønskede det, ville de stadig sende resten af ordren fragtfrit, hvilket jeg takkede ja til. (Dette på trods af at beløbet for mit køb nu var under beløbsgrænsen for gratis fragt).

Her til formiddag den 28. januar modtog jeg pakken som oveni købet blev leveret hjemme på min adresse.

Det kalder jeg god kundeservice 😊

28 de janeiro de 2026

Jeg købte Geleglas i rosengårdcentret

Jeg købte Geleglas i rosengårdcentret, og da jeg skolder dem for at desinficere dem springer det ene glas(revner) , men ekspedient af butikken, mener ikke de kan tåle det, en gang i vaskemaskine er nok, jeg køber hellere på TEMU end hos dem igen, elendig kundeservice.

8 de fevereiro de 2025

Køb ikke ud fra billede

Jeg købte et vægur hos dem til click and collect. På billederne var uret et Karlsson Elegance ur, hvilket jeg købte uret ud fra. Da jeg afhenter uret er det et Conzept vægur. Begge er dog rigtig nok guld/sort og fair nok det stod både i teksten og på fakturaen, at det var et Conzept ur, hvilket jeg ikke tænkte nærmere over, før jeg stod med varen i butikken.

Jeg sagde dog heller ikke noget i butikken og jeg vælger også at beholde uret, men det er en skuffende oplevelse når man tror, at man har gjort en god handel, men i virkeligheden har man købt noget andet end man troede.

Min konklusion er, at havde billederne været rigtige, havde jeg ikke købt uret.

14 de fevereiro de 2025

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice i Tarup centret. Havde fået to julekopper i gave. Desværre indeholdt æsken ikke de rigtige kopper, som der var vist på billedet. Selvom der var byttebon på æsken, kunne jeg ikke aflevere kopperne uden bon, da de påstod det er kunderne i butikken, der bytter om på kopperne. De havde ikke den kop som var på billedet, og ville ikke tage en anden kop fra en anden æske, og give mig, da de jo så ødelagde de æsker de havde i butikken.
Jeg mener forretningen der har pligt, til, at tjekke varen inden salg.
Fik dog byttet i Rosengårdcentrets afdeling, uden problemer.

27 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig dårlig kundeservice og…

Virkelig dårlig kundeservice og ubehøvlet medarbejder.
Rodet butik som ikke har styr på sine priser. Finder en panini maskine på hylden, der står 150 kr på pakken. Kommer op til kassen og så forlanger medarbejder 200 kr. Det er JER der har afmærket forkert og derfor giver man selvfølgelig kunden varen til den pris I har mærket det.
Medarbejder var flabet og undskyldte ikke at den var mærket forkert, men svarede grimt at jeg kunne købe den til 200 kr eller lade være.
Handler aldrig der igen!

8 de dezembro de 2024

Hej Simone,

Vi beklager du havde en dårlig oplevelse i vores butik. Vores medarbejder var dog ikke ubehøvlet, da han fortalte dig, at han desværre ikke kunne sælge dig en vare til 150, da alle de andre stod til 200kr på hylden.

Mvh Rosengårdens Isenkram

Gav god service

Gav god service, da produkt var gået itu under fragt.

14 de novembro de 2024

Resposta da Odense Isenkram

tak vi yder det bedste vi kan ..men laver også fejl som vi lærer af og retter op på. :-)

Jeg købte et strygejern

Jeg købte et strygejern, som kunne oplades, men det viste sig, at det ikke kunne stryge en skjorte færdig, før det igen skulle oplades. Ja - så bliver man jo aldrig færdig med at stryge !!!
Jeg gik i forretningen (Tarup Center) med det, hvor personalet, meget lidt imødekommende, sagde at strygejernet ikke fejlede noget, så derfor kunne det ikke byttes, da der jo havde været vand i tanken (hvilket jo er nødvendigt, for at stryge).
Jeg kunne heller ikke bytte til andet type strygejern, eller få pengene retur.
Strygejernet var i original indpakning og jeg havde medbragt kvittering, hvorpå der står, at der er fuld returret.
Jeg kan forstå, at jeg ikke er den eneste, som har fået dårlig oplevelse i den forretning - jeg sætter aldrig mine ben der igen

29 de janeiro de 2024

Resposta da Odense Isenkram

Varer der er brugt kan ikke betegnes som nyt og iflg brugsanvisning står der at den kun kan holde opladning i 30 sek..hvilket også passer da vi afprøver det .

Classificada 3 em 5 estrelas

lige nu kan det kun blive 1 stjerne

lige nu kan det kun blive 1 stjerne, i skriver 1 til 5 dage levering, jeg har efter 4 dage stadig ikke fået mail om at varen er sendt og når jeg ringer på det tlf nr i har opgivet er der ingen der svare, jeg har nu modtaget min vare og har derfor ændret antal af stjerner

6 de janeiro de 2024

Frugtkoger uden aftapnings slange

Købte i sommer en saft koger hos butikken,til brug for saft kogning ,her hvor frugterne er til det. Aftapning slangen var ikke med. Jeg var ikke klog nok til, at tjekke købet, fordi jeg var naiv nok til, at stole på butikken. Da jeg ringede til butikken og spurgte om de havde den liggende ,gad de ikke kigge efter.jeg kunne komme med kvitteringen og måske kunne de hjælpe. Hvorfor er det man aldrig bliver mødt af, ej det en fejl ,kom ud så finder vi ud af det. Den unge pige prøvede, at få en mere erfaren kollega til ,at tale med mig. Jeg kunne over tlf.høre ,at det gad den pågældende ikke. Det var lettere, at tørre den af på en ung pige.øv ,øv,øv.jeg må fremover bare ,være så klog, at handle et andet sted..karin

4 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Kolding isenkram fra Kolding storcenter…

Kolding isenkram fra Kolding storcenter linker til Odense isenkram.
Jeg har købt en trimmer til min mand i butikken og fik sød og høflig betjening om at hvis der var problemer med produktet, så fik vi et reklamations bevis.
Trimmeren som de anbefalede stopper alle hårene i trimmerhovedet, og jeg vil antage at dette er en fejl.. Vi kan dog ikke reklamere over produktet, da vi ikke har papkassen til produktet længere... alt andet er med selv det flotte etui den kommer i, men det er ikke godt nok for man skal åbenbart opbevare en skide papkasse for at kunne reklamere over et produkt...
sød betjening ved besøg skod ved reklamation.

3 de setembro de 2023

Hej malene

Det er selvfølgelig ikke sådan det skal være. Må desværre beklage at du har haft den oplevelse. Det er ikke papkassen der afgør en reklamation
De medarbejdere der er i butikken lige nu er meget nye. Og ikke helt opdateret omkring løsningen. Så det er min fejl og det beklager jeg meget.
Du skal. Selvfølgelig bare komme ned til os igen så ser vi på den igen med nye øjne.

Ingen brud garanti

Ingen brudgranti på Royal Copenhagen tja det bliver første og sidste gang jeg handler hos jer. Jeg var endelig af den overbevisning at alt Royal Copenhagen var med så længe det var 1 sortering ( minus Flora Danica ) men jeg blev åbenbart klogere

18 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice og god købe oplevelse

Bestilte 3 krus og de blev pakket og sendt rigtig hurtigt afsted. Desværre var et af dem i stykker da de var ankommet på trods af forsvarlig indpakning. Kundeservice var dog hurtige til at svare og efter et fremsendt billede af det ødelagte krus sendte de et nyt.
Alt i alt en fantastisk oplevelse og kan klart anbefale køb herfra

3 de agosto de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Ekstra gebyr for returlabel!

Jeg skulle returnere en vare Georg Jensen flag, som var blevet givet dobbelt. Da jeg skal returnere skal jeg som de fleste steder betale returfragt (38 kr.) MEN hos Odense isenkram kræver de også 39.95 kr. for et returlabel. Jeg handler meget på nettet, og det har jeg kraftedme aldrig oplevet andre steder. Så det kommer til at koste mig 78 kr. at returnere en vare til 345 kr. Det er da naturligvis helt skørt!

4 de agosto de 2023

Hej malene
Der må være sket en misforståelse. Det koster ikke 38+39,95. Det koster kun den returlabel på de 39,95. Og ikke andet.
Mvh

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg kommer der ALDRIG igen!!

Jeg har for noget tid siden købt skærebræt i Kolding isenkram. Efter to gange opvask i hånden var træet fuldstændigt splintret! Måske 100 små splinter stak op.

Jeg gik op og sagde jeg gerne ville have pengene tilbage til en flink ung ekspedient, hun kiggede på det, alt imens der kom kommentarer fra siden af.

En ældre dame som også arbejdede der, hun sagde jeg skulle bruge olie, solsikkeolie til at få skærebrættet fint og at man skulle bare gøre sådan og sådan.
Hendes attitude var meget fjendtlig alt imens.
Jeg sagde at efter 2 gange i vask kunne dette ikke være rigtigt, jeg har en del herhjemme og det er aldrig sket, hun blev så påståelig, sagde at det skulle jeg gøre.
Jeg sagde at jeg nægtede og gerne ville have pengene tilbage, igen.

Så sagde hun at jeg kunne få et nyt skærebræt, jeg tog kvitteringen op af lommen og sagde at hvis det var det de kunne tilbyde mig så var jeg ikke interesseret i det.

Så kiggede jeg rundt på ekspedienterne og den ene træk på skulderen som om de intet kunne gøre.

Jeg smed kvitteringen i skraldespanden og gik, da jeg var næsten ude af butikken råbte den ældre dame, at jeg kunne bare få pengene igen.
Hun fik den unge arbejder til at lede i skraldespanden efter kvitteringen, mens hun stod og nævnte at hvis jeg ikke havde så travlt med at gå ud af døren, så havde jeg jo bare fået pengene igen med det samme.

Jeg kommer der ALDRIG igen!!!

Magen til fræk og nedladende, pinlig og utilstedelig opførsel har jeg kun oplevet få gange før i servicebranchen.

Kolding har ikke deres egen men ligger under Odense ifølge Google, derfor er mit sure opstød endt her.

29 de junho de 2023

Hej Frederik
vi er kede af den oplevelse du har haft.
Men det er altid sådan at træ skærebrætter at de har godt af at blive behandlet med olie ( madolie ) efter opvask da det er levende materiale,
men selvfølgelig skal de ikke splintre.
jeg går ikke ind i en diskution om hvad der er sagt , da der altid vil være 2 forskellige historier, men er glad for at vi kan lærer af denne situation og hvordan vi skal tackle denne sag fremover og ikke hverken råbe eller lign.
du er velkommen til at ringe til mig i rosengårdens isenkram hvis du vil have en snak..

mvh

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig virkelig dårlig service i…

Virkelig virkelig dårlig service i butikken inde i rosengårdcentret!
Da jeg kommer ind i butikken og venter på at få hjælp ved kassen, bliver jeg mødt af en kvindelig medarbejder: jeg kan hjælpe dig (med en hård tone) hvor efter jeg spørger om hun kan hjælpe mig med batteri til en park one 2, hvor hun siger med en hård og ubehøvlet måde: du er nødt til at have modellen på batteriet, ellers kan jeg/vi ikke hjælpe dig! Hvor efter jeg siger: Lige modellen på batteriet kender jeg ikke, men det er til en park one 2, hvor hun så siger: ja, men det kan jeg ikke bruge til noget, du er nødt til at have modellen på batteriet! Lidt efter siger en anden medarbejder: det har vi desværre ikke, så vi kan ikke hjælpe dig.

At blive mødt af et personale på denne måde, er ikke acceptabel! Jeg tænker hvis man ikke kender til noget med park one 2 batterier, må man i samarbejde bruge sine kollegaer og søge hjælp der, i stedet for at afvise!

4 de maio de 2023

Hej Chuan Wang

Jeg er meger ked af at du har oplevet netop dette. For du har så meget ret i at hvis man ikke lige ved det kan og SKAL man selvfølgelig søge hjælp ved en kollega uden blot at afvise dig som kunde.
Jeg vil d.d orientere omkring dette så alle er helt klar over hvordan vi skal hjælpe.

Mvh

Overraskende god oplevelse

Efter at have læst mange dårlige anmeldelser her på trustpilot havde jeg nær ikke bestilt nogen vare på Odense Isenkrams hjemmeside. Jeg er imidlertid meget glad for, at jeg alligevel gjorde det, hvor bekymret jeg end var. Jeg har intet at klage over, tværtimod. Varen i form af et Lion Sabatier-knivsæt blev hurtigt afsendt og ankom i fin stand. Endvidere var den helt uden beregning smukt indpakket i gavepapir, blot fordi jeg havde bedt butikken checke, om varen var helt i orden, fordi jeg skulle bruge den som en gave. Tak for det!

15 de abril de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais