4,5

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik hjælp af 2 fantastiske flytte…

Jeg fik hjælp af 2 fantastiske flytte mænd til at flytte. De var dygtige, behagelig, myre-flittige og flyttede med højt humør både de tunge, de besværlige og de fyldte kasser 😊
Jeg kan varmt anbefale at benytte Odense Ny Flytteforretning.
Også stor tak til Jon på kontoret for hjælp og vejledning.
Helle Møller Jensen, Odense C

1 de abril de 2026

Fantastisk service

Virkelig en helt igennem fantastisk og behagelig at have dem til at flytte virkelig flinke rare unge flyttemænd kan kun give vores varmeste anbefalinger herfra.
1000 Tak for hjælpen og en god og fair pris.

6 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Sofaen kunne sagtens være der…😂

Jakob og Andreas fra Odense nyflyt. var udover faglige kompetente og tålmodige også en fornøjelse at tilbringe fredagen med. Den ro og tryghed de gav os er svær at gengive med ord. God oplevelse fra start med Ulla på kontoret til slut med de to unge herre. Ærgeligt man ikke flytter så tit. Det havde Odense nyflyt fortjent.

20 de setembro de 2024

God oplevelse, betryggende.

God oplevelse - firmaet har flyttet for os to gange nu, og det var samme søde, rolige og hyggelige folk begge gange :) Ros til Basim og Bassam (tror vi var navne). Intet at sætte en finger på, alt forløb betryggende og stabilt. God pris.

13 de setembro de 2024

Odense ny flytteforretning

En rigtig god oplevelse. Alt forløb på god og betryggende vis.
Det var 3 utrolig seviceminded flyttefolk. Søde, rare og utrolig hjælpsomme.
Jeg kan varmt anbefale andre, at benytte Odense ny flytteforretning.
Jeg syntes også, at det var en god og fair pris.

3 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Odense Ny Flytteforretning NEJ TAK

Odense Ny Flytteforretning, Sdr. Boulevard.
har jeg kun meget dårlige erfaringer med.
fra pludselig ekstra høj pris på flytningen, end der var aftalt. der var også aftalt ned pakning, hvilket jeg selv måtte hvis der var noget der skulle flyttes, og over til til tyveri, og store skader på indhold i kasser og møbler, og der mangler yderligere nogle kasser, som er væk. da mine ting der kom retur fra depot, manglede der en helt ny palleløfter. en ny løvblæser, ingen har ringet retur, igen har afleveret det. tavshed er nok ikke det bedste her.
jeg kan absolut ikke anbefale dette firma til nogen,
og slet ikke hvis du i første omgang har kommunen til at hjælpe dig med en flytning.
så stiger prisen 15 000kr.
og de er ikke engang 1 stjerne værd.

6 de junho de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais