3,4

TrustScore: 3.5 em 5

6 opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Service kan beter...

Goeie producten, maar ik ben er nu voor de 2e keer onbeschoft behandeld. 1x Kocht ik een dure fles wijn als cadeau voor iemand. Ik vroeg of ze misschien een verpakking daarvoor hadden. Ik kreeg het samen met een rol Odin-stickers voor m'n neus gegooid. Mocht het zelf inpakken en stond daarbij in de weg voor andere klanten. Vandaag, terwijl ik met 1 pot honing als laatste bij de rechter kassa stond kreeg ik een bord voor m'n neus dat de kassa gesloten is. Ik kon achteraan in de andere rij gaan staan. Daar stonden veel mensen.

12 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een leuke winkel !!

Wat een leuke woon winkel !! En super aardig in de winkel en een top service !! Heel erg bedankt met onze tafels en kast.

15 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik doe mijn boodschappen nu geruime…

Ik doe mijn boodschappen nu geruime tijd bij Odin in Haarlem-Noord en ben heel tevreden over de producten, zijn beter van kwaliteit dan bij Ekoplaza, en de medewerkers zijn heel vriendelijk en servicegericht.
Om maar iets te noemen, ze helpen me, uit hun zelf zo mogelijk, om mijn boodschappentrolley op de achterbank van de auto te leggen ivm slechte heup.
Wat ik ook heel belangrijk vind is dat je als klant wordt vertrouwd. Als je belt omdat een product niet vers meer was dan word ie zonder wantrouwige vragen omgeruild bij een volgend bezoek. Het is altijd fijn om bij Odin boodschappen te doen en op advies van de medewerkers ben ik ook onlangs met plezier lid geworden.

9 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Weinig flexibel en klantgericht vanuit serviceteam

Als je een geruime tijd een betaald lidmaatschap hebt als vaste odin klant hoef je klaarblijkelijk niet te verwachten dat je geholpen wordt door het serviceteam als je door onwetendheid geen klantenkorting hebt gekregen (een van de belangrijkste onderdelen vh lidmaatschap) omdat je bij een andere odin zaak bent geweest zonder pas en daar niet in het systeem staat (maar wel in het centraal aangestuurde systeem en als klant maandelijks betaalt voor het kortingsysteem). Wat ook niet mee helpt is dat de winkelier aangeeft dat het met de bon wel goed zou moeten komen.
Meer service op maat verwacht.

27 de maio de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.