Leia as opiniões dos outros
Oeteldonk.nl lage kwaliteit slechte service Een maand voor carnaval bestelde ik emblemen bij oeteldonk.nl. Na meerdere keren contact te hebben gezocht over de levering, werd me telkens verzeke... Ver mais
Oetelstore heeft emblemen voor mij op maat gemaakt. Dankzij de super fijne service zijn we samen tot een embleem gekomen welke precies aan mijn verwachtingen/wensen voldeed. Dikke vette aanrader!
Informações sobre a empresa
✓ De goedkoopste Oeteldonk emblemen ✓ Voor 19:00 besteld dezelfde dag verzonden ✓ Gratis verzending boven 30,- ✓ Ruime voorraad ✓ Groot aanbod
Informações de contacto
Buurschappenlaan 150, 5235EK, 's-Hertogenbosch, Holanda
- contact@oetelstore.nl
- oetelstore.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Super tevreden!!
Dankzij oetelstore.nl ben ik helemaal klaar voor carnaval 2026! Mijn carnavalsemblemen waren er al binnen twee dagen. Snelle levering, mooie producten en een tevreden klant erbij!
Van mij zeker 5 sterren
Van mij zeker 5 sterren! Ben enorm goed geholpen... bij post nl is er iets misgegaan, pakket konden ze nergens vinden en is verdwenen, contact opgenomen met oetelstore, via mail, daarna werd ik gebeld en heeft mij meteen advies gegeven en meteen de bestelling opnieuw gedaan! En het embleem wat ik erbij had besteld was inmiddels uitverkocht, maar daarvoor verrast met meerdere andere geweldige emblemen! En de volgende dag had ik het pakketje netjes in huis! Echt een aanrader super service en heel attent! Dit blijft voor mij DE winkel waar je moet zijn! Top!
Top en super snel bezorgd!
geweldige service!
Ik had de verkeerde emblemen besteld voor op mijn carnavals jas. Hierna direct nog een bestelling geplaatst met de juiste emblemen. Ik werd hierna direct geappt of de bestellingen samengevoegd konden worden. Hierin mijn probleem aangegeven en kreeg gelijk de keuze om het geld terug gestort te krijgen of andere emblemen uit te kiezen. Natuurlijk gekozen voor de geweldige emblemen en gezegd veras me maar. Wat een geweldige service!!! 11/11 dat ik hier vaker ga bestellen!!
Het was geweldig
Het was geweldig, hatse flatsen en gas geven!!!! 2026 moaaatt!!!
Op maat gemaakte emblemen
Bestelling ontvangen!snelle levering en…
Bestelling ontvangen!snelle levering en netjes verpakt. De producten zien er goed uit zoals op de fotos. Een aanrader👍
Emblemen besteld voor 11-11
Wat emblemen besteld voor 11-11, zojuist ontvangen. Echt helemaal top! Supervette en unieke emblemen. Snelle verzending ook goed!!
Betrouwbaar en goede kwaliteit
Veel keus uit leuke originele emblemen, goede kwaliteit en zeer betrouwbaar. Heel tevreden!!

Super blij mee
Super leuke emblemen. Veel keus en erg betrouwbaar.

Goed
Originele creatieve embleems , leuk & out of the box.
Kwaliteit in orde.
Nu alweer zin om lekker gek te doen met carnaval en te shinen met mijn jasje!

Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf, Snelle levering en een goed product ben heel tevreden!

Resposta da Oetelstore.nl
Blij met mijn emblemen van Oetelstore!
Blij met mijn emblemen van Oetelstore!
Goed en snel geleverd en kreeg er een embleem gratis bij 👌

Resposta da Oetelstore.nl
Goede service en enorm leuke emblemen!

Resposta da Oetelstore.nl
Super service en super snel geleverd …
Super service en super snel geleverd mooie kwaliteit ik bestel hier vaker

Resposta da Oetelstore.nl
Wij hebben de olvy 4 in 1 keer toren…
Wij hebben de olvy 4 in 1 keer toren gekocht. Mijn kinderen vinden m super leuk. Alleen ging na een tijdje de glijbaan stuk.. we hebben contact opgenomen met de klantenservice en werden super goed geholpen!! We kregen super snel een nieuw glijbaantje opgestuurd met zelfs nog een extra cadeautje als excuses..
heel fijn dat alles zo snel was opgelost 😊
Bestelling niet ontvangen, maar na contact snel opgelost
Op 24 februari een bestelling gedaan en een bevestiging ontvangen dat deze was ingepakt maar daarna geen bericht meer ontvangen en geen pakket. Ik heb contact gezocht met het bedrijf. Ze gaven mij de optie om de bestelling alsnog te ontvangen, maar ik had liever mijn geld terug omdat carnaval al voorbij was. Uiteindelijk netjes het volledige bedrag teruggestort gekregen. Jammer dat het mis ging met verzenden, maar fijn dat het nog op een gewenste manier kon worden opgelost.
Top emblemen
Top emblemen, precies zoals verwacht. Optijd geleverd en goede kwaliteit. Volgend jaar bestel ik weer!

Resposta da Oetelstore.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.