Offerta.se Opiniões 1160

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

De hantverksfirmor som avgav offert besvärade sig med ett besök för att få en väl underbyggd uppfattning om vad efterfrågat arbete innebar. Det var dock bara två firmor som kontaktade via Offerta vil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb respons. Redigerar omdömet: hade i lördags morse besök av två representanter från Julia Bygg. Gav gott intryck. Angav 650kr/tim, tidsåtgång 1,5-2 arbetsdagar. Fick på kvällen offert på mail -... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag ville ha pris på flytthjälp och flyttädning. Jag fick snabbt svar från tre leverantörer. Att jag inte ger fem stjärnor beror på att ett par av offerterna kändes lite "röriga". Det var inte helt l... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Plataforma de comércio online
  2. Serviço de desenvolvimento de negócios

Offerta.se hjälper dig att jämföra offerter från kontrollerade företag i hela Sverige. Beskriv det du behöver hjälp med direkt på vår hemsida och få offerter från flera lokala proffs! Våra anslutna företag hjälper dig i hemmet, på kontoret eller i din BRF. Våra populäraste tjänster är inom renovering, flytt och städning. Vi kontrollerar alltid att våra anslutna företag uppfyller krav för F-skatt, moms och att de är skuldfria. Offerta har sedan 2008 samlat och kontrollerat tusentals tjänsteföretag i hela Sverige. Vi förmedlar årligen cirka 75 000 uppdrag inom framförallt bygg, flytt och städ.

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

1 mil opiniões

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag har bara fått två svar

Jag har bara fått två svar, och de var betydligt dyrare än de företag jag anlitat tidigare.

16 de abril de 2026

Hej Susanne,

Tack för ditt omdöme! Tråkigt att du upplevde få svar och högre priser än väntat. Vi kan gärna återpublicera din förfrågan om du vill – bara hör av dig.

HADE ÖNSKAT OFFERT FRÅN FLER FIRMOR

Det var dock bara två firmor som kontaktade via Offerta vilket får anses vara i underkant för att få en täckande bild av vad som erbjuds.

26 de março de 2026

Hej Ewon,

Tack för din feedback! Vi förstår att du hade önskat fler offerter. Samtidigt ser vi att du har valt ett företag som vinnare för uppdraget – när ett val görs avslutas förfrågan hos oss, vilket innebär att inga fler offerter kommer in. Om något blivit fel får du gärna kontakta oss så kikar vi på det tillsammans.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och enkel hjälp samt väldigt…

Snabb och enkel hjälp samt väldigt användarvänligt

Hej Helena,

Tack för ditt omdöme! Kul att du upplevde hjälpen som snabb, enkel och användarvänlig.

Snabba svar från 4 företag

Snabba svar från 4 företag, men allt inte klart än

Hej Ulla-Lena,

Tack för ditt omdöme! Vad bra att du fått snabba svar från flera företag. Vi hoppas att allt faller på plats snart.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag fick snabb återkoppling och offert…

Jag fick snabb återkoppling och offert men den sistnämnda var oerhört dyr i relation till arbetets omfattning

Hej Eva,

Tack för din feedback! Vad bra att du fick snabb återkoppling. Tråkigt att offerten upplevdes som hög – vi tar med oss din synpunkt.

Snabb respons

Snabb respons på min annons om badrumsrenovering! Kunde raskt boka fler besök med visning inför offert. Det känns som att det rullar på!

Hej Simon,

Tack för ditt omdöme! Kul att du fick snabb respons och enkelt kunde boka in fler besök inför offert.

Snabbt och smart

Snabbt och smart

4 de abril de 2026

Hej Jane,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde tjänsten som både snabb och smidig – det är precis det vi strävar efter. Varmt välkommen att använda oss igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Har hittills fått två offerter.

Har hittills fått två offerter.
Ser bra ut.

Resposta da Offerta.se

Tack för din återkoppling! Vi är glada att våra offerter ser bra ut för dig. Vi uppskattar din tid.

Hälsningar, Offerta

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick en klar och tydlig offert vilket…

Fick en klar och tydlig offert vilket gjorde att jag valde detta företag samt trevligt kundbemötande.

Hej Kerstin,

Tack så mycket för din fina återkoppling!

Vad roligt att höra att du upplevde offerten som tydlig och att kundbemötandet var trevligt.

Tack för att du använder vår tjänst! Hälsningar, Offerta.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick flera offerter och hembesök via…

Fick flera offerter och hembesök via er. Fungerade utmärkt!

11 de abril de 2026

Hej Maria,

Tack så mycket för din fina feedback! Vad roligt att höra att du fick flera offerter och hembesök, och att allt fungerade utmärkt. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig!

Hej Inger,

Tack för din återkoppling. Vi hoppas att du hittar ett företag som passar dig och dina behov.

Classificada 1 em 5 estrelas

Oseriösa svar

De svar vi fick var oseriösa, räknade på fel förutsättningar och det saknades kunskap om vad som berättigade till ROT avdrag. Vi kommer aldrig ödsla tid på att lägga ut något på Offerta igen

10 de abril de 2026

Hej Helene,

Tack för din feedback och för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att offerterna inte motsvarade dina förväntningar.

Vänliga hälsningar, Offerta.

inga offerter

10 de abril de 2026

Hej David,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du inte har fått några offerter.

Vi återpublicerar gärna din förfrågan om du vill, det är bara att höra av dig så ordnar vi det.

snabba svar

Lätt att använda och snabba offerter

1 de abril de 2026

Hej Carita,

Tack så mycket för din fina feedback! Vad roligt att höra att du upplever tjänsten som enkel att använda och att du är nöjd med de snabba offerterna. Det uppskattar vi verkligen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Alla var trevliga och hjälpte oss att…

Alla var trevliga och hjälpte oss att besvara frågor.

9 de abril de 2026

Hej Hossien,

Tack så mycket för din fina feedback!
Vi är glada att höra att du upplevde oss som trevliga och hjälpsamma. Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver!

Tack Michelle

Efter att ha varit kund Kund hos Offerta i ca 7 år har vi på Byggproffs Skåne AB valt att avsluta vårt samarbete. Detta då inte behovet finns på samma sätt. Men jag vill förtydliga att vi har varit nöjd med tjänsten. Jag vill samtidigt tacka en särskild person Michelle G som alltid varit där med positivt bemötande bra råd och tips. Hjälpsammare tjej får leta efter.

8 de abril de 2026
Opinião espontânea

Hej Jonas,

Tack för ert fina omdöme och för ert förtroende under dessa år! Vi är glada att höra att ni har varit nöjda med tjänsten och att samarbetet har fungerat väl.

Det betyder mycket för oss att höra att Michelles engagemang och stöd har uppskattats.

Vi önskar er på Byggproffs Skåne AB stort lycka till framöver, och ni är alltid varmt välkomna tillbaka om behovet skulle uppstå igen!

Hälsningar, Offerta.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.