Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wil van ze af en blijven leads sturen en facturen. Heb gebeld naar 5 verschillende telefoonnummers inclusief een mobiel nr, maar niemand bereikbaar. Ook mails, sms wordt niet op gereageerd.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De contacten zijn uitstekend verlopen; en dit betreft zowel de offerte en als de uitvoering. Tijdens het eerste bezoek bleek al dat kennis/expertise niets te wensen overliet. De montageploeg heeft -... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds enige tijd krijg ik als administratiekantoor offerten van potentiële klanten via offerte.nl. Hoewel veel offerte-aanvragen niet leiden tot een opdracht (relatie neemt telefoon niet op, of zeg... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Groot aantal offertes, allemaal relevant. Eigenlijk, door de ruime markt teveel aanbiedingen. Een manier om het offerte verzoek weer te kunnen sluiten zou handig zijn. We hebben iig succesvol een proj... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Corrector de negócios

Boekhouder nodig? Op zoek naar een betrouwbare koffieleverancier? Kom via Offerte.nl in contact met betrouwbare dienstverleners in verschillende branches. Een aanvraag indienen duurt slechts twee minuten!

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

3 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

afspraken

Duidelijk afgesproken dat ik alleen via de mail contact wilde hebben met de bedrijven. Dit hebben ze niet doorgevoerd in het systeem, waardoor ik heel veel telefoontjes kreeg.
De bedrijven wisten van niets en er waren hele andere antwoorden ingevoerd dan ik had ingevuld.

12 de janeiro de 2024

Beste G,

Vervelend om te horen dat onze dienstverlenging niet de resultaten heeft opgeleverd wat u had gehoopt. Het klopt inderdaad dat onze partners eerst telefonisch contact willen, om zo de behoefte te bepalen.

Binnen de kozijnen gaat het vaak om grotere bedragen, waarbij het belangrijk is dat het bedrijf precies weet wat u zoekt. Daarna kan een gepersonaliseerde offerte gemaakt worden.

Mocht je nog vragen hebben, kunt u ons bereiken via info@offerte.nl.

Classificada 1 em 5 estrelas

Welke oplichter ook gebruikt maakt van…

Welke oplichter ook gebruikt maakt van jullie diensten, ik zou een offerte hebben aangevraagd voor spouwmuur isolatie volgens de gegevens op de site, voor een huis tussen 1920-1976. Ten eerste bezit ik helemaal geen oud huis en ten 2e bestaat het adres uit delen van verschillende adressen. Mij niet bellen!

26 de janeiro de 2024
Opinião espontânea

Beste meneer/mevrouw Bee,

Helaas kunnen wij doen wanneer iemand andere onder uw naam een aanvraag doet. Het enige wat wij kunnen doen is uw aanvraag verwijderen.

Mochten er nog vragen zijn, kunt u ons mailen via info@offerte.nl.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb geen enkel telefoontje gehad

Ik heb geen enkel telefoontje gehad - er is geen offerte uitgebracht. Dit was compleet tijdverspilling.

10 de janeiro de 2024

Hi Kien,

Wat vervelend om te horen dat onze partners geen contact met je hebben opgenomen. Helaas hebben wij geen invloed op de reacties van onze partners, wellicht dat we je met andere partijen kunnen matchen?

We horen het graag!

Classificada 3 em 5 estrelas

offerte aangevraagd voor zonnepanelen.

offerte aangevraagd voor zonnepanelen.
deze heb ik al en dat aangegeven.
kort daarop gebeld of ik intresse had voor een warmte pomp. ik gaf aan wellicht in de toekomst. na 2 dagen werd ik al weer platgebeld door allerlei bedrijven.dit heb ik niet gevraagd.

Geen betaling vooraf !!

Ik heb impulsief een vergelijking side aangeklikt, dat was vreselijk. Je werd overdonderd met aanbiedingen en de telefoon stond roodgloeiend. Uiteindelijk een keuze gemaakt bij 3 aanbieders. Mijn uiteindelijke keuze is gemaakt ;1e bekende aanbieder, de redelijke prijs, goede informatie en geen betaling vooraf.

12 de janeiro de 2024

Beste Maria,

Vervelend om te horen dat u overdondert werd. Wel zijn we blij dat u met de hulp van Offerte.nl de juiste keuze heeft kunnen maken!

Kreeg geen enkele offerte

Kreeg geen enkele offerte, wellicht te klein, glas zetten in een kas

Beste Flip,

Jammer om te horen dat we jouw opdracht niet hebben kunnen uitvoeren. Onze partners nemen inderdaad helaas niet iedere grootte opdracht aan.

Wellicht dat we je in de toekomst van dienst kunnen zijn voor een andere klus!

Heb maar 1 offerte ontvangen

Beste Hendrik,

Vervelend om te horen dat niet alle partijen een offerte hebben kunnen uitbrengen. Mochten we je met meer partijen kunnen matchen, dan horen we dat graag via info@offerte.nl.

Classificada 3 em 5 estrelas

Misleidende clickbait

Ik zag een video op youtube. Daarin werd gezegd dat het aanschaffen van zonnepanelen gesubsidieerd zou worden uit een nieuw potje vanuit de overheid. Dit bleek volstrekte misleiding te zijn! En en online check om te bekijken of je in aanmerking komt voor de subsidie leidt tot de verspreiding van je persoonsgegevens bij tientallen bedrijven

------------
Naar aanleiding van jullie reactie zou ik reageren. Ik zal een opname van het filmpje naar jullie mailen met wetransfer want dat kan echt niet. Het goede nieuws is dat ik wel goede offertes heb gekregen. Maar werd echt platgebeld en ben gestopt met opnemen.

Beste M. Fernandes,

Jammer om te horen dat onze dienst u niet is bevallen. Zou u ons wellicht kunnen mail met de advertentie die u heeft gezien? Wij staan absoluut niet achter misleiding en willen dit helpen voorkomen.

U kunt ons bereiken via info@offerte.nl.

geen offerte binnen gekregen

Beste Jeroen,

Vervelend om te horen dat geen van onze partners een offerte heeft kunnen uitbrengen. Wellicht dat we u kunnen matchen met een andere partij?

We horen het graag!

Correcte en snelle behandeling

Bedrijf komt correct, zakelijk en professioneel over. Ik ontving snel informatie van verschillende bedrijven over het gevraagde product. Ook correcte bedrijven die reageerden, soms met aanbod voor vrijblijvend adviesgesprek, soms met aanvullende vragen voor een indicatieve offerte.

8 de janeiro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.