OFFIS - Antwerpen Opiniões 160

TrustScore: 5 em 5

4,9

Kernenergiestraat 19, 2610 Antwerpen, Vlaams Gewest, BE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoals telkens zeer tevreden van de kantoorruimte en diensten bij Offis. Kris begeleid je doorheen alle stappen, en eens je bent aangesloten mis je geen enkele post meer. Alles wordt ons netjes ingesca... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nooit iemand ontmoet als Kris van Offis. Niet enkel professioneel, maar heeft passie voor zijn domein. Privacy, verwelkoming en het onderhouden van een bedrijfscentrum is voor Offis niet zomaa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer erg tevreden over de diensten van Offis en communicatie met de bestuurder Kris. Offis zou ik aan iedereen aanbevelen dat een officiële vestigingsadres zoekt. U wordt als klant snel en correct ge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer professionele service, Kris hielp me bij het proces van het opstarten van mijn vennootschap. Er was een adreswijziging nodig en deze kon hij ook probleemloos doen voor mij. Ik raad iedereen aan o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de negócios
  2. Serviços administrativos
  3. Área de escritórios
  4. Escritório de empresa
  5. Aluguer de caixas postais
  6. Agência de arrendamento imobiliário

OFFIS, een geaccrediteerd business center, biedt uw bedrijf een officieel adres in Antwerpen en Brussel. Bedrijven verkrijgen er een zetel- en vestigingsadres, met inschrijving bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en publicatie in het Belgisch Staatsblad. U kunt er ook uw fiscale domicilie, oftewel uw btw-adres, vestigen. Daarnaast heeft u, afhankelijk van beschikbaarheid (op reservering), toegang tot een vergaderruimte. OFFIS is door de FOD Economie geaccrediteerd als aanbieder van vennootschapsrechtelijke diensten.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

160 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Top service

Top service! Altijd bereikbaar en super vriendelijk!

28 de janeiro de 2026

Resposta da OFFIS - Antwerpen

OFFIS is lokaal, menselijk en bereikbaar: geen bureaucratie, geen callcenter

Classificada 5 em 5 estrelas

Een ondernemer met een hart

Ik wil graag een oprechte dankjewel zeggen aan Kris van OFFIS. Hij is een eerlijk, oprecht en warm persoon die echt met je meedenkt. Vanaf het begin was hij transparant. Toen ik wilde starten met dropshipping had hij mij zelfs voorzichtig gewaarschuwd om goed na te denken, omdat het veel tijd en focus vraagt. Achteraf had hij daar gelijk in.

Door mijn situatie met twee jonge kinderen van 4 en 1 jaar had ik simpelweg te veel aan mijn hoofd. Ik kon mij niet voldoende focussen op mijn onderneming en daardoor lukte het niet zoals ik had gehoopt.

Toen ik vervolgens ook de huur een tijd niet kon betalen, is alles op een heel respectvolle en menselijke manier opgelost. Het contract werd netjes beëindigd en ik kreeg bevestiging dat ik geen schulden of openstaande facturen meer heb. Dat gaf mij enorm veel rust.

Kris handelt echt vanuit eerlijkheid en menselijkheid. Dat kom je niet vaak tegen. Heel erg bedankt voor alles.

26 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da OFFIS - Antwerpen

OFFIS is lokaal, menselijk en bereikbaar: geen bureaucratie, geen callcenter. OFFIS is door ondernemers, voor ondernemers. OFFIS is geen harde verkoop en geldaftroggelarij.

Professioneel

Net dat ietsje meer aan service leveren. Alles heel professioneel benaderen en correct afhandelen. Snel en vlot. Duidelijke afspraken die effectief ook nagekomen worden. Een kundige zaakvoerder met empathisch vermogen. Heel positieve ervaring.

16 de novembro de 2025

Resposta da OFFIS - Antwerpen

Hoewel de voortdurend positieve beoordelingen over OFFIS te aantrekkelijk lijken om waar te zijn, zijn ze toch juist.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelheid van regelen duidelijk…

Snelheid van regelen duidelijk communicatie !

12 de novembro de 2025

Resposta da OFFIS - Antwerpen

Een perfecte waardering door meer dan 188 klanten bewijst het. OFFIS is een goede keuze voor het vestigen van je maatschappelijke zetel in België. OFFIS staat voor: proactief meedenken en oplossingen aanbieden, een persoonlijke aanpak en een snelle reactie op jouw vragen.

Classificada 5 em 5 estrelas

OFFIS heeft mij fantastisch geholpen

OFFIS heeft mij fantastisch geholpen. Heel vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en altijd bereikbaar wanneer ik vragen had. Alles werd snel en correct geregeld. Zeer tevreden over hun service — echt een aanrader!

30 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Nooit iemand ontmoet als Kris van…

Nooit iemand ontmoet als Kris van Offis.

Niet enkel professioneel, maar heeft passie voor zijn domein.

Privacy, verwelkoming en het onderhouden van een bedrijfscentrum is voor Offis niet zomaar een business, maar een echte roeping!

Ik ben meer dan tevreden met de diensten van Offis, zeker een aanrader voor ieder internetbedrijf in België!

23 de setembro de 2025

Efficency

Fast, clear and positive

18 de setembro de 2025

Resposta da OFFIS - Antwerpen

Another satisfied international customer for Offis.

Wijziging adres

Prima en snelle service, erg correct

8 de setembro de 2025

Resposta da OFFIS - Antwerpen

OFFIS is zelden kritisch, wel dikwijls correct.

Topservice

Altijd bereikbaar, zeer professioneel en uitermate competent. Vlotte afhandeling van het dossier en zeer correct. Blij dat dit nog bestaat in een wereld waar service vaak niet meer bestaat

6 de setembro de 2025

Resposta da OFFIS - Antwerpen

Wij, OFFIS zijn een lokale specialist in de branche van bedrijvencentra. OFFIS wordt gerund door zelfstandigen. We begrijpen de taal van de zelfstandigen als geen ander. Dat is een reden voor onze excellente service. Een andere reden van ons succes is ons principe 'de klant komt eerst'. OFFIS staat voor: eerst service, daarna succes. Met meer dan 250 klanten op slechts 1 locatie, is OFFIS #1 van de Vlaamse bedrijvencentra in de ranking van aantal klanten op 1 locatie. OFFIS wordt de Belgische Regus, maar dan wel met tevreden klanten. Regus-medewerkers zijn assholes.

Bedankt Kris

Bedankt Kris. Ook bij onze zoektocht naar een goede boekhouder, heb je ons uitstekend geholpen.

10 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da OFFIS - Antwerpen

OFFIS is netwerken – het actief opbouwen, onderhouden en benutten van contacten en relaties met mensen, zowel online als offline. Het doel is om kennis, informatie en kansen te delen en elkaar te helpen.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.