“Fantastisk oplevelse. Meget kompetente folk i værkstedet og en helt igennem ærlig og serviceminded service. Gennem hele forløbet med at undersøge min bil fik jeg flere opkald fra Simon fra OHA... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det allerbedste værksted, både for bil og ejer. Professionel, venlig og yderst tillidsfuldt værksted. Jeg får altid den bedste oplevelse hos jer. Jeg har tidligere været kunde hos andre værksteder, hv... Ver mais
A empresa respondeu
Altid venlige og imødekommende mennesker bag disken. Superhøj service og altid fuld gas på informationen om hvad der skal laves og hvad der kan laves. De sørger altid for at bilen kører og ingen dår... Ver mais
A empresa respondeu
Hvis jeg kunne, fik OHA-biler 7 stjerner. Hurtig og venlig service til min nød-lappede bil. Grundig gennemgang af 'skaden' der blev ordnet det nødvendige, alt var fint. Men det bedste var, at mens je... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Concessionário de veículos motorizados
- Oficina de reparação automóvel
- Concessionário auto
- Agência de aluguer de carros
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hos os finder du et stort udvalg af nyere brugte biler, samt værksted med de dygtigste mekaninker. Vi sælger kun brugte biler, som vi med sikkerhed kan stå inde for. I vores udstilling vil du finde topklargjorte biler, og du er selvfølgelig altid velkommen til at komme ind og få en prøvetur. Service er i højsædet hos Ole Hansen Automobiler. Derfor har vi indført begrebet bil-ness – wellness til din bil. Du kan altså være helt sikker på at få en service ud over det normale. Vi er din bils bedste ven, og vi sørger for, at du kan have fuld tillid til os. Hos os får du ingen ekstraregninger – kun den bedste service til fornuftige priser. Ole Hansen Automobiler vil være din bils bedste ven, og det kommer tydeligt til udtryk i vores service.
Informações de contacto
Peder Skrams Vej 33, 5220, Odense SØ, Dinamarca
- Simon@ohabiler.dk
- ohabiler.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse. Alt for mange fejl/ itu ting på bilen, ikke særlig villig til at rette fejlene. Dårlig tone

Top Professionelt værksted.
Et værksted der virkelig er i top. Alt bliver ordnet til tiden.
Super service og værkfører der forstår og forklare tingene på en måde så man ikke er i tvivl.

Bare i orden.
Kan kun beskrive på en måde.
Simpelthen bare i orden 👍🏼

Resposta da OHA Biler
Altid rar og behagelig betjening
Altid rar og behagelig betjening. Hurtig service og man kan stole på de laver det der er aftalt.

under al kritik!!!!
Han får 2 stjerne fordi han var hurtig til sit arbejde, men resten må han se langt efter. Han fikser en bil og tjekker tingene igennem, for så en uge efter skal der laves flere ting grundet en mislyd. Den vil han ikke tage ansvar for men hellere en regning der er dobbelt så dyr som først antaget. Ingen forståelse og ingen kundeservice som i overhovedet. Hold jer væk
Altid god service og venligt personale
Altid god service og venligt personale. Fair priser og god stemning.

Hurtig og kompetent betjening
Hurtig og kompetent betjening. OHA-biler har min varmeste anbefaling.

Fair og kompetente medarbejdere
Fair og kompetente medarbejdere, der giver god rådgivning, og teknisk er godt inde i sagerne

Resposta da OHA Biler
Altid flinke og rare nå man kommer i…
Altid flinke og rare når man kommer i butikken, også laver de et godt stykke arbejde.👍👍🙂

Resposta da OHA Biler
God oplevelse og fin service.
Sympatisk ordholdende og regulær.

Resposta da OHA Biler
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.