OHA Biler Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

“Fantastisk oplevelse. Meget kompetente folk i værkstedet og en helt igennem ærlig og serviceminded service. Gennem hele forløbet med at undersøge min bil fik jeg flere opkald fra Simon fra OHA... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det allerbedste værksted, både for bil og ejer. Professionel, venlig og yderst tillidsfuldt værksted. Jeg får altid den bedste oplevelse hos jer. Jeg har tidligere været kunde hos andre værksteder, hv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid venlige og imødekommende mennesker bag disken. Superhøj service og altid fuld gas på informationen om hvad der skal laves og hvad der kan laves. De sørger altid for at bilen kører og ingen dår... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis jeg kunne, fik OHA-biler 7 stjerner. Hurtig og venlig service til min nød-lappede bil. Grundig gennemgang af 'skaden' der blev ordnet det nødvendige, alt var fint. Men det bedste var, at mens je... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário de veículos motorizados
  2. Oficina de reparação automóvel
  3. Concessionário auto
  4. Agência de aluguer de carros

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos os finder du et stort udvalg af nyere brugte biler, samt værksted med de dygtigste mekaninker. Vi sælger kun brugte biler, som vi med sikkerhed kan stå inde for. I vores udstilling vil du finde topklargjorte biler, og du er selvfølgelig altid velkommen til at komme ind og få en prøvetur. Service er i højsædet hos Ole Hansen Automobiler. Derfor har vi indført begrebet bil-ness – wellness til din bil. Du kan altså være helt sikker på at få en service ud over det normale. Vi er din bils bedste ven, og vi sørger for, at du kan have fuld tillid til os. Hos os får du ingen ekstraregninger – kun den bedste service til fornuftige priser. Ole Hansen Automobiler vil være din bils bedste ven, og det kommer tydeligt til udtryk i vores service.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super service..

26 de agosto de 2020

Hej Dennis.

Tak for den fine anmeldelse. Det er vi meget glade for. :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Alt for mange fejl/ itu ting på bilen, ikke særlig villig til at rette fejlene. Dårlig tone

13 de julho de 2020

Hej Ulrik,

Det er jeg da ufattelig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.
Jeg ville blive rigtig glad, hvis du vil tage kontakt til mig, og fortælle mig lidt om dit forløb, og se om vi ikke kan rette lidt på din oplevelse?
Og så vi kan blive mere opmærksomme i fremtiden.

På forhånd tak.

Simon Junker
simon@ohabiler.dk

Top Professionelt værksted.

Et værksted der virkelig er i top. Alt bliver ordnet til tiden.
Super service og værkfører der forstår og forklare tingene på en måde så man ikke er i tvivl.

22 de março de 2020

Hej Michael.

Tusind tak for den fine anmeldelse. :)

5 stjerner herfra

5 de março de 2020

Hej Jan.

Mange tak for den fine anmeldelse. Det er vi utrolig glade for. :)

Bare i orden.

Kan kun beskrive på en måde.
Simpelthen bare i orden 👍🏼

24 de janeiro de 2020

Hej Klaus..

Det er vi glade for. Tusind tak for det. :)

Alt er super

Alt er super . God kvalitet.

7 de janeiro de 2020

Hej Armin.

Tusind tak for anmeldelsen. Det er vi meget glade for. :)

Classificada 4 em 5 estrelas

super service

12 de dezembro de 2019

Hej Søren.

Tak for anmeldelsen. Det er vi glade for. :)

service

super service

8 de dezembro de 2019

Hej.

Mange tak for anmeldelsen. Det sætter vi stor pris på :)

En super service

En super service! Vi kommer igen! 😊

1 de dezembro de 2019

Hej Berit.

Tusind tak for den gode anmeldelse. Det er vi meget glade for. :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid rar og behagelig betjening

Altid rar og behagelig betjening. Hurtig service og man kan stole på de laver det der er aftalt.

23 de novembro de 2019

Hej Vanda.

Mange tak for den fine anmeldelse. Det er vi glade for. :)

Classificada 2 em 5 estrelas

under al kritik!!!!

Han får 2 stjerne fordi han var hurtig til sit arbejde, men resten må han se langt efter. Han fikser en bil og tjekker tingene igennem, for så en uge efter skal der laves flere ting grundet en mislyd. Den vil han ikke tage ansvar for men hellere en regning der er dobbelt så dyr som først antaget. Ingen forståelse og ingen kundeservice som i overhovedet. Hold jer væk

6 de novembro de 2019

Hurtig og kompetent betjening

Hurtig og kompetent betjening. OHA-biler har min varmeste anbefaling.

16 de outubro de 2019

Hej P. Vestergaard.

Tusind tak for den gode anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. :)

Fair og kompetente medarbejdere

Fair og kompetente medarbejdere, der giver god rådgivning, og teknisk er godt inde i sagerne

6 de outubro de 2019

Hej Stig.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid flinke og rare nå man kommer i…

Altid flinke og rare når man kommer i butikken, også laver de et godt stykke arbejde.👍👍🙂

3 de outubro de 2019

Hej Johnny.

Tusind tak for den gode anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. :)

OHA Biler

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais