Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat kant-en-klare gezonde maaltijden zo lekker konden zijn. Ik ben begonnen met Oh My Guts omdat ik wat kilo’s kwijt wilde en gezonder wilde eten zonder elke av... Ver mais
Heb een stuk of 6 maaltijden geprobeerd. Op hun website staat dat er zo min mogelijk geraffineerde suikers worden gebruikt, echter in alle maaltijden zat suiker, of basterdsuiker toegevoegd. Verder v... Ver mais
- Het menu overzicht was niet up to date (maaltijd in de avond klopte niet (ik had groene curry ipv pasta ragout, ook was niet duidelijk welke de 'maaltijd' soep was - Ipv cruesli had ik kikker erw... Ver mais
De cadeaubon die we hadden besteld en al betaald voor een familielid na een operatie (dan hoeft er niet gekookt te worden) werd pas acht dagen later bezorgd omdat het bijna een werkweek duurde om te w... Ver mais
Gezond eten bestellen makkelijk en snel? Wij hebben een gezonde oplossing voor ieder moment van de dag! Bestel het hier!
Pieter Lieftinckweg 3c, 1505HX, Zaandam, Holanda
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Prijs-kwaliteit niet in verhouding. Bovendien erg weinig kip, droog en smakeloos. Ik zou zeker niet nog eens bestellen. Jammer, m’n verwachtingen waren hoog!

Resposta da Oh My Guts
Wij volgen de 30-dagen tot kerst challenge van Oh my guts. Een leuk en makkelijk concept, waarvan de uitvoering nog veel ruimte voor verbetering laat. Het is gewoon nog niet echt professioneel georganiseerd. Zo worden de pakketten bezorgd op de dag waarop de Challenge start, waardoor je per definitie achter de feiten aanloopt. Het is een beetje gek om 's avonds om 20 uur je ontbijt voor die dag te ontvangen. De inhoud van de dozen is ook nog nooit exact overeen gekomen met de bijgeleverde beschrijving en een dag vóór de challenge ontving ik al een bericht dat de challenge was begonnen. Dat komt allemaal nogal amateuristisch over en staat niet helemaal in verhouding tot de € 900,- die ervoor gevraagd wordt. Wat het eten zelf betreft zit er een duidelijk opgaande lijn in de dag. De diners zijn vrijwel allemaal lekker, de lunch is ook ok, maar zeer eenzijdig, lijkt allemaal heel veel op elkaar. Voor het ontbijt was kennelijk geen budget meer; het ontbijt is eigenlijk niet te eten en dat doen wij dan ook niet.
Al met al een leuk concept, als er wat meer variatie in komt en de communicatie wat professioneler wordt aangepakt is genoemde prijs wellicht te rechtvaardigen, nu is het nog behoorlijk overpriced.

Resposta da Oh My Guts
Lekkere en verse maaltijden.
Wellicht duurder dan in de supermarkt en bij zelf bereiden, maar je betaald voor het gemak.
Heerlijke en gezonde maaltijden. Fijn dat er gekozen kan woorden tussen vlees/vegan en dat er verschillende porties zijn.
De maaltijden komen bevroren aan dus je kunt ze in de vriezer bewaren. Veel keuze en de maaltijden zijn erg lekker!
Heerlijke maaltijden en heel afwisselend
Heerlijke, gezonde gerechten en hele goede bezorging. Fantastisch bedrijf!
Top bedrijf! Lekkere en gezonde maaltijden, prima bezorging en ook handig om in de vriezer te doen voor een ander moment.
Het bestelproces en de maaltijden zijn op zich prima. Bij de lunch wraps waren de wraps zelf wel wat zacht geworden aan de onderkant. De smaak was echter goed. Aan de andere kant staat de bezorging. Wij waren de laatste van de dag en uiteindelijk moesten we tot 22:30 (!!!!!) wachten op de bezorger. Wij hebben sinds 16 september een baby en die was op de bezorgdatum 2 weken oud. Dan blijf je niet op tot 22:30. Überhaupt kun je niet van mensen vragen dat ze tot zo laat wakker blijven. Ons bezorgwindow was 22:05 en 00:05. Dat is toch belachelijk... uiteindelijk was de bezorger dus nog 'op tijd'.
Het niet zelf kunnen kiezen van een bezorgmoment is voor ons een reden om niet meer te bestellen.
Ik doe al een tijdje mee aan de gezond afvallen box.
In de box zitten elke week weer lekkere verrassende versnaperingen.
Veel verschillende én gezonde maaltijden en super handig wanneer je even geen tijd/zin hebt om zelf te bedenken wat er op tafel moet komen. En je hoeft je niet druk te maken over hoeveelheden, het aantal calorieen zijn door oh my guts al uitgeteld.
Kortom, super handig en ook nog eens lekker gezond.
Goed geregeld!
Ik ben erg tevreden over zowel de service als de maaltijden.
Bij vragen altijd snel en vriendelijk antwoord. En de maaltijden zijn altijd keurig op de afgesproken tijd. Ideale maaltijden voor een jong gezin, waar het ook wel eens fijn is niet te koken, maar wel een gezonde maaltijd te eten:)
Ik doe mee met het gezond afvallen programma van Oh My Guts. Ik vind het programma en het bedrijf echt fantastisch. Ik leid een druk leven, dus dat het koken en calorieën tellen mij uit handen wordt genomen is zo fijn. Ik ben inmiddels in een paar maanden 7 kilo kwijt en dat komt zeker mede door het programma!
Zoals beloofd. Ook nog lekker!! fijn dat je kunt aangeven om de pakket bij de deur te zetten.
Gisteren gestart het het driedaagse ‘gezond afvallen dieet’ en de gerechten die ik tot nu toe heb gegeten ( 4 per dag ) zijn heerlijk en voor mij ruimschoots voldoende, 1400 calorieën per dag. Intentie is niet zo zeer afvallen maar bewuster eten met gezonde voeding en daarnaast, gemak dient de mens. Als ik opnieuw zou bestellen zou ik variatie in gerechten zeer waarderen om het dan ook langer vol te kunnen houden, verrast te blijven en inspiratie op te doen wanneer ik zelf in de keuken sta. Keep up the good and healthy work / food!
Echt lekker en gezond eten! Bezorging en verpakking ook tiptop.
Vond termijn waarop ik maaltijden kon ontvangen nogal lang; minimum bedrag van 40€ vond ik niet prettig; maaltijden oké maar niet heel smakelijk.
Kraamcadeaupakket besteld voor vrienden. Gemaild en tweemaal contact gezocht via de app waarbij de communicatie haperde (mogelijk door ict problemen), waardoor de bestelling ook later werd geleverd. Wel begrip ontvangen, geen compensatie. Heb gehoord van de kersverse ouders dat het eten wel smaakt en de porties voldoende groot zijn.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.