Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat kant-en-klare gezonde maaltijden zo lekker konden zijn. Ik ben begonnen met Oh My Guts omdat ik wat kilo’s kwijt wilde en gezonder wilde eten zonder elke av... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Heb een stuk of 6 maaltijden geprobeerd. Op hun website staat dat er zo min mogelijk geraffineerde suikers worden gebruikt, echter in alle maaltijden zat suiker, of basterdsuiker toegevoegd. Verder v... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

- Het menu overzicht was niet up to date (maaltijd in de avond klopte niet (ik had groene curry ipv pasta ragout, ook was niet duidelijk welke de 'maaltijd' soep was - Ipv cruesli had ik kikker erw... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

De cadeaubon die we hadden besteld en al betaald voor een familielid na een operatie (dan hoeft er niet gekookt te worden) werd pas acht dagen later bezorgd omdat het bijna een werkweek duurde om te w... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de encomenda de comida online

Gezond eten bestellen makkelijk en snel? Wij hebben een gezonde oplossing voor ieder moment van de dag! Bestel het hier!

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

927 opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Heerlijke maaltijden!

Wat heb ik genoten van de maaltijden van Oh My Guts. Super lekker, gezond en zo klaar! De maaltijden werden vriendelijk bezorgd op het afgesproken tijdstip. Ik ga zeker nog vaak bij jullie bestellen!

19 de abril de 2024
Opinião espontânea

Heerlijk, gevarieerd en gezond

Het eten is heerlijk, gevarieerd en gezond. Het is daarnaast zo fijn dat je er zelf na een lange dag werken en sporten niet meer over na hoeft te denken of in de keuken hoeft te staan! Echt voor herhaling vatbaar!

Classificada 2 em 5 estrelas

Het eten was heerlijk, maar te duur

Het eten was heerlijk, maar veel te weinig voor twee personen. Daardoor erg onhandig om te bestellen in de kraamweek, wanneer je samen gemakkelijk wilt kunnen eten.
Daarnaast zijn de bezorgkosten erg hoog. Ik zou hier niet snel weer bestellen omdat de prijs veel te hoog is, er zijn in mijn opzicht goedkopere alternatieven met een vergelijkbare kwaliteit.

Resposta da Oh My Guts

Hoi Rose, Bedankt voor je feedback. Wist je dat ons gerechten per persoon verpakt worden en dat het ook mogelijk is om je portie grootte aan te passen? Wij proberen verschillende maten aan te bieden zodat iedereen verzadigd is.

Heerlijk eten

Heerlijk eten, veel keuze. Ook fijn dat je naar wens kan aanpassen naar klein/groot vlees/vega.

Hoi Joanelle,

Wat fijn om te horen dat je hebt genoten van ons heerlijke eten en de ruime keuzemogelijkheden hebt gewaardeerd! We streven ernaar om onze klanten een smakelijke ervaring te bieden, met opties die passen bij verschillende voorkeuren en dieetwensen. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wederom genoten van de heerlijke…

Wederom genoten van de heerlijke maaltijden en het bananenbrood. Sinds enige tijd eet ik vegan en was benieuwd naar deze gerechten. Alles was echter hartstikke lekker en smakelijk. De vriendelijke bezorger kwam binnen de afgesproken tijd, zie nu al uit naar de volgende bestelling!

12 de abril de 2024

Hoi Mirjam,

Wat fantastisch om te horen dat je opnieuw hebt genoten van onze heerlijke maaltijden en het bananenbrood! We zijn blij dat je de overstap naar veganistisch eten hebt gemaakt en dat onze gerechten je hebben kunnen proeven. Ook zijn we blij dat de bezorging vlot verliep en dat je al uitkijkt naar je volgende bestelling. We kijken er ook naar uit om je weer van dienst te zijn!

Classificada 1 em 5 estrelas

Het eten kwam een dag te laat en de…

Het eten kwam een dag te laat en de houdbaarheid was niet lang genoeg.
De verpakkingen waren ook open en een deel van het eten was eruit gevallen.

Hey Magalie,

Dat klinkt als een flinke teleurstelling! Onze oprechte excuses dat je bestelling te laat arriveerde en dat de verpakkingen niet in orde waren. Dat is natuurlijk niet hoe we willen dat het gaat. We begrijpen hoe vervelend het is als de houdbaarheid niet lang genoeg is en als het eten er niet helemaal goed uitziet bij aankomst. We zouden graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Helaas heeft onze vervoerder het in Belgie enorm laten afweten de afgelopen periode.

Zou je ons een bericht kunnen sturen met meer details over wat er misging? We willen er graag voor zorgen dat je de service krijgt die je verdient.

Voor herhaling vatbaar.

Maaltijden zijn heerlijk!
Leveringen daarentegen zijn teleurstellend. :(
Hopelijk komt dit snel in orde.

4 de abril de 2024

Hi Dries,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je genoten hebt van onze heerlijke maaltijden, maar het spijt ons te horen dat de leveringen teleurstellend waren. Helaas zien we dat Trunkrs niet netjes met jouw pakketje is omgegaan. We doen ons uiterste best om dit snel op te lossen en hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Te commercieel geworden

Sinds het bedrijf toch wel echt commerciëler is geworden, vind ik dat er toch wat achteruitgang is. De maaltijd was lekker, maar veel van de afbeeldingen en beschrijvingen kloppen niet of niet meer. Dat de maaltijden nu ook in een aluminium bakjes worden geleverd vind ik zelf geen voordeel.

2 de abril de 2024

Hi Martje,

Dank je wel voor je eerlijke feedback. We streven ernaar om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, maar het spijt ons te horen dat je het gevoel hebt dat we zijn afgedwaald van wat je gewend was. We nemen je opmerkingen serieus en zullen dit gebruiken om onze diensten te verbeteren. We willen dat onze maaltijden niet alleen lekker zijn, maar ook aan al je verwachtingen voldoen, inclusief de presentatie en de verpakking.

We helpen je in de toekomst graag verder!

Classificada 1 em 5 estrelas

Vervaldatums van de maaltijd 1 of 2 dagen na de leverdatum. Bijna alles mogen weggooien.

Op 1/04 ging mijn maaltijdpakket normaal gezien geleverd worden. Dit waren 7 maaltijden.

1/04 geen levering
2/04 geen levering
3/04 ‘s avonds laat na etenstijd een levering
4/04 ik kijk de vervaldatums na van de maaltijden en ze vervallen bijna alle 7 op 4/04. Met een paar heb ik geluk want die vervallen op 5/04

Bijna alles in de vuilbak mogen gooien.

Wat een schande….

2 de abril de 2024

Resposta da Oh My Guts

Wat vervelend om te horen dat de levering zo slecht is gegaan. Dit is niet de verse service die je van ons hoort te ontvangen. We hebben je een mailtje gestuurd met hopelijk een passende oplossing.

Eten was heerlijk

Eten was heerlijk. En zo makkelijk na een dag werken.

18 de março de 2024

Hi Petra,

Wat geweldig om te horen dat je hebt genoten van onze maaltijden en dat ze je leven na een lange werkdag gemakkelijker maken! We streven er altijd naar om heerlijke gerechten te leveren die niet alleen voedzaam zijn, maar ook handig voor je zijn. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Als er iets is waarmee we je nog meer van dienst kunnen zijn, laat het ons dan gerust weten!

Prima eten, gezond

Prima eten, weinig instructies waardoor ik een maaltijd weg moest gooien

Beste Marianne,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring met ons. We vinden het jammer om te horen dat je een maaltijd hebt moeten weggooien vanwege onduidelijke instructies. Onze oprechte excuses hiervoor.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons dit te laten weten. Om onze service te verbeteren en dit soort situaties in de toekomst te voorkomen, zouden we graag meer details willen ontvangen over wat er precies misging. Zou je ons alsjeblieft een e-mail kunnen sturen naar info@ohmyguts.nl met meer informatie? Op die manier kunnen we onze processen evalueren en passende maatregelen nemen. Wij gaan namelijk graag voor de 5-sterren.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en we kijken ernaar uit om van je te horen.

Hi Mellany,

Fantastisch om te horen dat je zo van onze maaltijd genoten hebt! Bedankt voor je positieve feedback! Als je nog meer suggesties hebt of als er iets is waarmee we je ervaring nog kunnen verbeteren, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Verkeerd pakket besteld doch goed opgepakt door OMG

Verkeerd pakket besteld. Eigen schuld dikke bult zou je zeggen. Maar niet bij OMG. Daar hebben ze mij bijzonder goed geholpen. Ik kon hetgeen ik had verwacht twee dagen later afhalen. Super bedankt Bente en Max!! Maaltijden zijn super lekker. Dus tot snel.

19 de março de 2024

Resposta da Oh My Guts

Bedankt voor je positieve review! We begrijpen dat het soms kan gebeuren dat een verkeerd pakket wordt besteld. We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen, ook in situaties als deze. We zijn blij dat je genoten hebt van onze maaltijden en kijken ernaar uit om je snel weer van dienst te zijn!

Groetjes,

Goed cadeau!

Super gemakkelijk te bestellen, goed overzicht en duidelijke updates over de bezorging! Hoe de maaltijden waren weet ik niet omdat dit een cadeau was. Zelf ook ooit cadeau gehad en toen erg lekker. Vers en gezond!

Resposta da Oh My Guts

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je het bestellen van een cadeau bij Oh My Guts gemakkelijk vond, met duidelijke updates over de bezorging. We hopen dat de ontvanger van het cadeau net zo zal genieten van onze verse en gezonde maaltijden als jij eerder hebt gedaan.

Classificada 5 em 5 estrelas

I love the cauliflower dish!

I love the cauliflower dish. It made me feel sated the whole day and I actually lost a pound the next day. The rest of the dishes are wholesome and yummy.

Resposta da Oh My Guts

That's fantastic to hear! We're delighted that you enjoyed our cauliflower dish and that it left you feeling satisfied all day. It's even better to hear that you experienced such a positive impact afterward. We strive to create wholesome and delicious dishes. If you have any other favorites or feedback, feel free to share!

Best,

Eens maar nooit meer

Ik stond daar op de afgesproken tijd en plaats voor een dichte deur. Niemand te bereiken. Mail gestuurd, tot vandaag toe geen antwoord op gehad. Wel stond de volgende dag een koerier voor de deur, toevallig was ik thuis.
Buiten dat vond ik het ook niet lekker, hele avond rare buik gehad.

19 de março de 2024

Resposta da Oh My Guts

We zijn oprecht teleurgesteld te horen over jouw recente ervaring met onze service. Het spijt ons ten zeerste dat je voor een gesloten deur stond en dat je geen reactie hebt ontvangen op je e-mail. We willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt.

Om het goed te maken en ons streven naar klanttevredenheid te behouden, hebben we de volgende dag kosteloos het pakketje aangeboden. We vinden het vervelend om te horen dat het eten niet aan je verwachtingen voldeed en dat je een ongemakkelijke avond hebt gehad. We nemen je feedback serieus en zullen er alles aan doen om dit te verbeteren.

Als we verder nog ergens bij kunnen helpen horen we het graag!

aanrader

goede, vullende en lekkere maaltijden.
heel goed te doen en makkelijk.
leerzaam en was 1 kilo zichtbaar afgevallen .
aanrader!

11 de março de 2024

Resposta da Oh My Guts

Hartelijk dank voor je positieve feedback over onze detox! We zijn blij om te horen dat je de maaltijden lekker, vullend en gemakkelijk vond. Het is geweldig om te weten dat je ook een zichtbaar resultaat hebt bereikt, een kilo afvallen is fantastisch! We waarderen je aanbeveling enorm en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Lekkere producten

11 de março de 2024

Resposta da Oh My Guts

Wat geweldig om te horen dat je onze producten lekker vindt! Bij Oh My Guts streven we er altijd naar om heerlijke en voedzame opties aan te bieden, dus het doet ons echt plezier om te weten dat je ervan geniet. Als je nog meer wilt ontdekken of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je support en hopelijk tot snel weer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede communicatie betreft de levering.

Goede communicatie betreft de levering.
Fijn dat de doos waarin de maaltijden worden geleverd, direct retour kunnen met bezorger.

18 de março de 2024

Resposta da Oh My Guts

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie met betrekking tot de levering! We vinden het belangrijk om een vlotte en duidelijke service te bieden, dus het is geweldig om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Ook zijn we blij dat je het handig vindt dat de doos waarin de maaltijden worden geleverd direct retour kunnen met de bezorger. Als er in de toekomst iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team Oh My Guts

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.