Ole Winther Auto A/S Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige fået en skade lavet, alt var fremragende og 100 % i orden. Har lige haft andre småproblemer og alt fremragende udført - høfligt og venligt personale. Så jeg kan anbefale Ole Winther Au... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tillid til og fremragende oplevelser hos Ole Winther Auto A/S Jeg har været kunde hos Ole Winther Auto i mange år, både når det kommer til køb af biler og autoværksted. Jeg kan fortsat varmt anbefale... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Simpelthen det mest tarvelige sted. Aldrig har man oplevet så arrogant og ligegyldig en behandling ved besøg for konen og jeg gentagende gange. Når man bliver lovet en opringning, sker der intet. Kan... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte vores første elbil hos Ole Winter. Vores første elbil blev en Polestar 2 som vi købte af Ole i april 2025. Vores oplevelsen var rigtig god og vi blev sat godt ind i tingene af personal... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto

Escrito pela empresa

Autoriseret forhandler og serviceværksted af Iveco i Silkeborg, og Suzuki forhandler og serviceværksted i Horsens.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været rigtig godt tilfreds.

Vi har været rigtig godt tilfredse med den service, vi har fået ved Ole Winther auto a/s i Silkeborg, ikke mindst ved køb af ny bil, ( Honda jazz ) men også ved gennemgang af den nye bil. Det er ikke sidste gang vi kommer der.
Hilsen Susanne og Lars.

1 de maio de 2022

Top professionelle

Købte bil ved Ole Winther auto og jeg følte mig tryg hele vejen igennem og har fået en service over alt forventning. Mine bedste anbefalinger herfra.. Det er ikke sidste gang jeg vil benytte stedet 💪🏼

22 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

En virkelig god oplevelse at handle bil…

En virkelig god oplevelse at handle bil hos OW i Silkeborg.
Sælger Michael var hele vejen igennem meget professionel og fair i sin forhandling. Vi er helt klart rigtig godt tilfredse med vores handel hos jer.
Eneste minus der gjorde at den ikke kom oppe 5 stjerner er, at deres finansieringsselskab var meget langsomme.

15 de março de 2022

God faglighed

Fik en god, faglig snak med Michael Lange vedrørende evt. køb. Han har en super professionel tilgang til faget, og jeg gik meget tilfreds derfra, med lige nøjagtig den info, jeg havde brug for.

2 de março de 2022

Mine bedste anbefalinger

Mine bedste anbefalinger. Jeg har købt BMW hos Michael v Ole Winther. Bilen var topklargjort forinden levering og jeg har fået fantastisk service og vejledning også flere måneder og mange km efter. Jeg er særdeles tilfreds.
Dbh Christian Saabye Simonsen

11 de novembro de 2021

Fremragende service

Når man handler ved Ole Winter Auto i Silkeborg, får man først og fremmest en fantastisk høj og personlig service.

Vi er blevet mødt af personale, som går op i den enkelte kundes ønsker og behov.

Vi er blevet betjent af Michael, som i vores øjne har stort fokus på at sikre sig, at kunderne føler sig trygge og sikre i deres valg af bil. Michael er i høj grad en sælger, som ikke skynder kunderne gennem handlen, samt er god til at holde løbende kontakt i forbindelse med eventuelle spørgsmål. Michael er en dygtig og professionel sælger.

Vi er helt igennem tilfredse med vores valg af auto forhandler, og kommer igen, når behovet melder sig.

5 de novembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har netop handlet bil hos O.W

Vi har netop handlet bil hos O.W. I Silkeborg og har fået en kompetent og venlig behandling (Michael) samt gode byttepriser for vores gamle biler.
Vi anbefaler gerne stedet til andre.
Viggo og Birgitte Juelsminde.

4 de novembro de 2021

Supergod og troværdig bilhandel

Virkelig fremragende oplevelse omkring køb og salg af bil. Vi har bl.a. prøvet Århus og Horsens, men Ole Winther i Silkeborg var med afstand bedst. Michael ved OW vidste alt omkring den bil vi endte med at købe - det er langt fra en selvfølge blandt bilsælgere😃 Vi køber med sikkerhed vores næste bil ved OW - vores dreng er allerede klar til at købe den😉

19 de outubro de 2021

Grønne førstegangaskøbere

Som førstegangs bilkøbere følte vi os yderst godt vejledt af Ole, som stod konstant til rådighed overfor alle vores mange spørgsmål. Ole udviste stor fleksibilitet i forbindelse med klargøringstidspunkt og afregning.

Dertil er det dejligt, at en erfaren herre kan vejlede unge mennesker til at tage det mest bæredygtige valg. Vejene er nu blevet en el-bil rigere, og det kan vi takke Ole for.

11 de outubro de 2021

Rent fusk!!

Rent fusk!!
Fik vide at min bagbremse cylinder var gået og det vil koste mig ca. 3000kr for at skift det. Det kunne jeg heller ikke forstå og derfor tog forbi Bosch Car Service og fik det lavet for 600kr.
Har tidligere lavet sporing af bilen hos dem men nu ryster bilrattet når jeg bremser. Dårlige kvalitet!!!

29 de agosto de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg vil skrive på engelsk så alle de…

Jeg vil skrive på engelsk så alle de kan forstår hvad jeg skrive.
I would not recommend this auto dealer.
We sign a slutseddel. We did not know is a contract because we never saw a slutseddel before. I explain to him that we did know and he still want 5000 dkk.
I understand it was bad from our side because we did not know about that one.
And he is also entitled to ask that money.
But ask 5000 for nothing after you receive explanation is bad . I was in contact with him but he want this money (and when I will buy a car from him we will give back that 5000. Like we go and shop for a car every other week).

SO I would not recommend just because he is not for human relations.
Just about the money.

24 de agosto de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais