Ik had in eerste instantie een biker short besteld, maar deze zat toch niet helemaal naar wens. Contact gezocht of ik 'm om kon ruilen met een ander model biker short. Geen enkel probleem. Geheel kost... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik heb van de week een bikershort (19inch) voor hardlopen bij jullie besteld. En ben echt super enthousiast! Binnen 24hr was die binnen en zojuist ben ik wezen rennen. Hij zakt niet af, kruipt niet om... Ver mais
Ik had een aankoop gedaan bij mygainz maar deze aankoop paste me niet. Toen gevraagd om een waardebon terug te krijgen maar wilde eigenlijk gewoon mijn geld terug maar door privé omstandigheden had ik... Ver mais
Ontzettend behulpzaam contact met Roshelle van Olfe ivm zoekgeraakt retourpakket bij DHL. Snelle reactie, ondersteuning waar nodig en altijd met dezelfde persoon. Het was een langdurig proces om het g... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Eindelijk een goede sportlegging!!
Duidelijke website, snelle bestelling en levering binnen 2 dagen. Eindelijk een goede broek die lekker zit, niet afzakt en echt high waist is!! Schijnt niet door. Rekt goed mee. Kortom… ik ben blij na heel lang zoeken en veel sportleggings passen. Voor de volledigheid ook een sportbh erbij gekocht. 😀
Snel en netjes
Love it
I do crossfit but it always made me so insecure that I was the only one who constantly had to pull up my leggings.
These are high enough to cover my belly, I love the stretch, they don’t roll down, they stay up so no more pulling and they are squat proof!!
Super blij met de bestelling!
Maat kwam overeen. Kwaliteit was prima. Product kwam snel en was keurig verpakt.
Maat kwam overeen. Kwaliteit was prima. Pakket kwam snel.
Zakt af
De verzending ging super vlot, echt fijn. De legging is zacht, maar zakt zo gigantisch af, het doet helaas niet wat het beloofd… dat wordt na het squaten flink hijsen, balen want had goede hoop, maar helaas.

Resposta da Olfe
Op tijd geleverd
Waar wat ze beloven en houden je goed…
Waar wat ze beloven en houden je goed op de hoogte van stand van zaken.
Wauw echt super!!!!!
Wauw, dit is een kado in je brievenbus.
Super kwaliteit, perfecte pasvorm.
Ik had een vraag deze gemaild en 10 minuten later al antwoord.
Een aanrader.
De broek zit heel lekker maar zakt toch…
De broek zit heel lekker maar zakt toch wel een beetje, had al een L besteld i.p.v. mijn normale maat XL maar had waarschijnlijk ook een M gepast
Nice quality, falls big
Nice quality clothes. The fit of the size is a bit big.
Prima levering, goede website
De broek is van hele fijne kwaliteit
De broek is van hele fijne kwaliteit.
Hij zou alleen niet afzakken maar dat doet hij helaas wel.
Dus je staat steeds je broek op te hijsen tijdens een workout.
Jammer!
Goede levering
Goede levering
Normale levering, met een normale verzendtijd, 2 a 3 dagen. Als je op tijd besteld heb je het ook op tijd.
Prima legging en fantastische service
Prima legging en fantastische service
De legging zit heerlijk! In eerste instantie de verkeerde maat gekocht maar na contact met klantenservice werd een nieuwe maat opgestuurd zodat ik kon vergelijken! Geweldig op deze manier, helemaal blij mee!
De volgende legging zal ik zeker weer hier kopen!
Super leggings!!
Ik heb 2 legging gekocht die zo lekker zitten, niet afzakken en niet doorschijnen! Zo blij mee !!!
Ik heb bij jullie een sportlegging en…
Ik heb bij jullie een sportlegging en sport bh gekocht.
Zitten zeer prettig en de legging is voorzien van 2 zakken,handig voor mobiel tijdens mijn trainingen en sleutels
Bestellen prima, product minder
Het bestellen en de levering was prima. Producten gepast en paste goed. Maar tijdens het sporten zakt de broek af.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.