Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Verkeerde koelvloeistof geleverd, daarvoor het online-formuleir ingevuld maar geen enkele reactie van dit bedrijf. Telefonisch niet bereikbaar! Ga hier niet bestellen, want als er iets mis gaat ben je... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

3e bestelling, eerste 2 keer prima. Bestelling geplaatst van producten op voorraad. Na 1.5 week ontvangen. Castrol power RS besteld, power 1 ontvangen met uitgewiste productie datum, net als an... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

olietekoop.nl is een zeer slechte webwinkel, Castrol Power RS 2T besteld maar Castrol Power1 2T ontvangen. Ze zijn onbereikbaar via telefoon, e-mail of de contact support pagina in hun webwinkel. Ook... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de peças automóveis
  2. Grossista de acessórios auto
  3. Loja de acessórios para automóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Motorolie koop je bij Olietekoop.nl. De goedkope motorolie marktplaats van Nederland. Zoek welke motorolie geschikt is voor uw auto met onze eigen oliewijzer!

Informações de contacto

1,8

Mau

TrustScore: 2 em 5

31 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

1,8

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Andere olie geleverd, slecht bereikbaar, retourneert geen geld

Andere olie geleverd dan waarmee geadverteerd wordt.

Telefonisch niet bereikbaar. Ook geen reacties op mail. Belt na 2 weken terug.

Overeengekomen de olie te retourneren. Verzendkosten zijn voor mij.

Inmiddels weer 2 weken verder, geen reactie mail en telefonisch niet bereikbaar. Natuurlijk het bedrag niet retour ontvangen.
Zeer slecht.

24 de dezembro de 2021

Castrol power RS olie besteld

Castrol power RS olie besteld. Power 1 gekregen met heel oude verpakking.. precies al 10 jaar oud. Terug gestuurd na weken nog steeds geen geld terug ontvangen!!…. NIETS BESTELLEN DEZE ZAAK LICHT JE OP!!!

7 de outubro de 2021

Slechte zaak

Meerdere producten besteld wat allemaal op voorraad zou zijn. Dagen erna niks gehoord. Bellen heeft geen zin want er wordt niet opgenomen. Mailen heeft geen zin want er wordt niet gereageerd.
Nu een week later nog steeds geen idee of en wanneer mijn bestelling binnenkomt.

21 de agosto de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

ronduit slechte service en levering

Product besteld en betaald. Zou op voorraad zijn, heb bijna 4 weken moeten wachten tot het binnen kwam. Contact via mail en telefoon gezocht in de tussentijd, totaal geen reactie gehad. Onbetrouwbaar en communicatief zeer slecht bedrijf. Zal hier nooit meer iets bestellen.

9 de maio de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

Moeilijke communicatie.

Onbereikbaar en geen levering.
Op 21 april castrol olie besteld. Olie was en is volgens de website nog altijd voorradig.
Meermaals gemaild om te vragen of het verzonden is. geen antwoord.
Op mijn account staat de bestelling nog altijd in behandeling.

Corona tijden of niet. Antwoorden is het minste dat je kan doen.

Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben.
Ben blijkbaar niet de enige...
Dit kan niet.

=> update review. Intussen wel levering gehad. En ze hebben gebeld. spijtig dat de communicatie in het begin stroef verliep. leveringen zijn moeilijk in corona tijden maar communiceer aub.

3 de maio de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

Slechte bereikbaarheid en geen levering

Jaarlijks voor onderhoud van mijn auto's is het weer olie bestellen.

Op 16 april 2020 bestelling geplaatst.
Geen reactie op telefoontjes 088 0640 456.
Geen reactie gehad op email met de vraag hoe het met bestelling ( #19095 ), gestuurd op 20 / 22 / 24 april 2020.
Alleen op Marktplaats zie ik zijn advertenties staan daar krijg ik direct reactie van Rommert Buren op Zondag 26 april dat het op voorraad is. Direct daarop de vraag gesteld hoe het mijn bestelling is, maar geen reactie.

Jammer.

28 de abril de 2020

Goede service en goede prijzen

Goede service en goede prijzen

Google chrome had mijn adres half ingevuld met mijn werk adres en half thuis adres.Ik werd snel gebeld wat het goede lever adres was en net geen 24U later had ik mijn bestelde olie in huis. Zeer goed verpakt en goedkoop!

Dank olietekoop.nl ga zo door met de service!

2 de abril de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Top service en zeker aanrader!

Week geleden olie (online) besteld. Bij het uitpakken kwam ik erachter dat olietekoop.nl olie met een andere viscositeit had geleverd dan ik besteld had (5W 30 ipv 5W 40). Contact opgenomen met olietekoop.nl waarna zij zich excuseerden en kosteloos nieuwe olie zou toesturen met de juiste viscositeit. Heel erg coulant, geen gedoe en gewoon zoals het moet met net dat beetje meer. Volgende keer ga ik hier zeker weer olie bestellen. Nogmaals dank!

25 de fevereiro de 2020

Opzich goed behalve DPD

Eigenlijk is alles wel goed aan dit bedrijf. Echter de keuze voor transporteur is keer op keer drama. Dit betreft DPD. Aangezien bezorging zeer belangrijk is voor mij helaas 2 sterren voor het geheel.

12 de setembro de 2019

É esta a sua empresa?