Köpte en stor kruka, fat och näring. Tyvärr tappade fraktbolaget bort paketet så spårningen slutade uppdateras. Men det räckte med ett snabbt telefonsamtal till Olivträdsbutiken så skickade de ett nyt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fint bemötande med frågor om hur jag ville ha det, dock upplevde jag dålig kunskap om skötsel av växten. En annan sak jag kanske ty ker är lite smakligt är att jag fick betala för krukorna trots at... Ver mais
Jag är otroligt nöjd. Ringde angående en magnolia och fick både snabb och professionell hjälp. Trädet levererades från Italien och ser ut precis som på bilden jag fick skickad till mig. Trädet var des... Ver mais
God personlig service då de ringde (trevligt att det visades automatiskt i mobilen att det var de som ringde) och gav råd kring det jag hade beställt så sakerna skulle levereras när det passade bäst.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vi säljer direktimporterade hundraåriga olivträd från Spanien & Italien utan mellanhänder från en gård på Bjärehalvön i Sverige.
Informações de contacto
Stockarydsvägen 43, 269 74, Västra Karup, Suécia
- 0707791849
- info@olivtradsbutiken.se
- olivtradsbutiken.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
As pessoas também visitaram
Har efterfrågat vilken sort det är på…
Har efterfrågat vilken sort det är på resp träd, men inte fått något svar. Lampan skulle varit med i samband med trädleveransen enl vad som informerades, men upptäcktes vid leverans att den saknades. Kunde informerats om tidigare. Dock levererades lampan snabbt några dagar senare.
Så fint träd och toppenservice!
Köpte ett medel mot ullöss och det…
Köpte ett medel mot ullöss och det fungerade. Har haft ett annat medel och där var det vara enträgen för att det skulle funka.
Trevlig och engagerad personal.
Trevlig och engagerad personal.
Mycket nöjd med kontakten via mobil och sms. Fina ekfat och fin japanskt lönn.
Helt otroligt bra service och…
Helt otroligt bra service och kommunikation från start till leverans. Kan verkligen rekommendera!
Fantastiskt bemötande och service
Fantastiskt bemötande och service. Rekommenderas varmt!
Jag var på jakt efter en stor kruka…
Jag var på jakt efter en stor kruka till mitt träd. Hittade denna sida och köpte Stor Kruka Lire Elite 60 cm.Den var verkligen så fin,
Bra kommunikation och jag är mycket…
Bra kommunikation och jag är mycket nöjd med mina varor.
Kontakt, leverans, produkt
Jättebra kontakt med Nora.
Snabb leverans. Super fin vintunna.
Trevligt hjälpsamt bemötande och mycket…
Trevligt hjälpsamt bemötande och mycket fint att se på !
Fint bemötande med frågor om hur jag…
En annan sak jag kanske ty ker är lite smakligt är att jag fick betala för krukorna trots att jag ej beställde dem. Men vi löste det!
Tack.
Det var enkelt att beställa
Det var enkelt att beställa och få hem krukan. Krukan var fin men större/tyngre än vad jag hade förstått.
Vilken pärla på Bjäre
Vilken pärla. Bra utbud, bra priser och en toppenservice⭐️⭐️⭐️⭐️