OLKA Sportresor Opiniões 1645

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Håller allt som lovas och fyller upp förväntningarna alltifrån bokning till resan. Vi är mer än nöjda men sen underlättar det oxå att resultatet på matchen blev som vi ville.

Classificada 3 em 5 estrelas

Vi fick inte tillgång till omklädningsrum när vi skulle träna, taggen funkade inte. Det var en stor sopsäck utanför vår stuga när kom på kvällen. Dagens efter fick vi skäll att vi inte ska skräpa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Priset är vad det är men man får vad som utlovas. Biljetterna till Liverpool-Galatasaray levererades drygt två dygn före matchen, Olka skickade flera mail om vad som ingick och hur allt funkade på pla... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operador turístico
  2. Agência de turismo desportivo

Sobre OLKA Sportresor

OLKA Sportresor arrangerar träningsläger, cuper, konferensresor & fotbollsresor! Hos oss bokar du sportresor i världsklass, även Formel 1- & tennis-resor.

Varje år reser över 50 000 resenärer med oss och vi strävar alltid efter att ge våra resenärer bästa möjliga service!

OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvärdighet via UC. Vi är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och ställer höga resegarantier till Kammarkollegiet.

Välkommen till OLKA

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Förutom att upplevelsen på Emirates och…

Förutom att upplevelsen på Emirates och av Arsenals spel var en 10 i sig så hade vi bra platser. Trevligt med bar och dryck. Om jag skulle säga något så kändes matbiten och drycken lite mycket snabb "utfodring". Hade uppskattat lite mer lugn och ro och kanske lite bättre mat. Bra kommunikation med er innan och leverans av biljetter.

2 de maio de 2026

Olka levererade

2 de maio de 2026

Hej Johan!

Vad roligt att läsa att allt levde upp till förväntningarna — från bokning till resa. Härligt också att paketet med flyg, hotell och match fungerade smidigt hela vägen.

Och visst sätter rätt resultat extra guldkant på upplevelsen. Vi hoppas att ni fick en riktigt minnesvärd matchdag när Arsenal tog tre viktiga poäng mot Fulham i jakten på ligatiteln.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa resan och bästa upplevelsen… vi…

Bästa resan och bästa upplevelsen… vi fick exakt det som utlovades

5 de maio de 2026

Hej Susanne!

Vad fint att läsa att ni fick både bästa resan och bästa upplevelsen — och att allt levde upp till det som var utlovat.

Vi hoppas att helhetsupplägget med flyg, hotell och match gjorde resan riktigt smidig, och att Leeds seger mot Burnley satte extra guldkant på matchdagen.

Varmt välkomna tillbaka nästa gång det är dags för fotboll på plats.

Uppfyller förväntningarna

Tydlig hemsida. I grunden lite nervöst att man inte får biljetterna förrän någon dag innan själva matchen, men har fungerat bra varje gång (Manchester och Barcelona).

15 de abril de 2026

Hej Anders!

Vad roligt att läsa att du återigen haft en bra upplevelse med oss. Vi uppskattar verkligen att du lyfter både den tydliga hemsidan och att allt har fungerat bra vid dina bokningar till både Manchester och Barcelona.

Vi förstår att det kan kännas lite nervöst när biljetterna levereras nära inpå matchen. Leveranstiden styrs ofta av klubben eller arrangören, men vi finns med hela vägen och ser till att biljetterna kommer fram enligt upplägget.

Vi hoppas att Barcelona–Espanyol blev en riktigt stark derbyupplevelse på plats — inte minst med en 4–1-seger för Barça.

Team OLKA Sportresor/Express

Classificada 3 em 5 estrelas

Det är fint när man har en rak…

Det är fint när man har en rak kommunikation. Vår första fakturan ville de att vi skulle justera själva med att dra av en summa som redan var inbetald. Känns inte helt bra. Då skiljer sig originalfaktura mot inbetald faktura. Efter kommunikation fick vi en faktura på den verkliga summan.
Den primära kontakten var bra. Vi hade många ändringar på vägen. De hade tålamod med oss. Vi fick en ny kontakt efter Vi verifierat att vi skulle åka med OLKA.
Det blir vilseledande när hotell anges ha buffé. Visserligen kallas det buffe när man själv hämtar nat från en uppställningsplats för mat. Men för oss betyder buffé att det även finns olika mat att välja på. Det var vara tydligt vad deras hotell har för alternativ.
Våran resa var ändå toppen! Vi gjorde det Vi gillar mycket och hade goda förutsättningar för det i Vila Rel, Portugal. Vi sprang. Fina skogsvägar. Underbar arena som kostade i inträde med även fina styreträningsmöjligheter.
Utan OLKA hade vi inte hittat dit!

Hej Ursula!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett så utförligt omdöme. Vi uppskattar verkligen att du lyfter både det som fungerade bra och det som inte kändes helt tydligt längs vägen.

Vad gäller anmälningsfakturan förstår vi att upplägget kan upplevas otydligt. Den fungerar så att man själv drar av kostnaden för avbeställningsskyddet om man väljer att inte teckna det, men vi tar med oss att kommunikationen kring detta behöver kännas tydlig och trygg. Vi är glada att det efter dialog löste sig med en faktura på rätt belopp.

Vi tar också med oss din feedback kring hur hotellens måltidsupplägg beskrivs. Om ett upplägg benämns som buffé behöver det vara så tydligt som möjligt vad det faktiskt innebär på plats, så att förväntningarna blir rätt från början.

Samtidigt är vi väldigt glada att höra att den primära kontakten fungerade bra, att ni kände att vi hade tålamod genom alla ändringar och att resan till Portugal ändå blev toppen. Det låter som att ni fick fina träningsförutsättningar med löpning, skogsvägar, arena och styrketräning — och det är roligt att vi kunde hjälpa er att hitta dit.

Allt gott,

Toppen

Toppen. Fick bra info-allt stämde som var sagt-

Resposta da OLKA Sportresor

Tack för ert fina omdöme och för de fem stjärnorna. Vad roligt att höra att ni fick tydlig information och att allt stämde med det som var sagt.

Vi hoppas att träningslägret i Borås blev både givande och smidigt för laget.

Classificada 5 em 5 estrelas

Biljetterna både flyg och match kom…

Biljetterna både flyg och match kom till lovad tid. Vouchers fungerade lätt.

28 de abril de 2026

Hej Claus!

Tack för ditt omdöme och för de fem stjärnorna. Vad skönt att höra att allt fungerade smidigt inför resan, att både flyg- och matchbiljetter kom enligt plan och att vouchrarna var enkla att använda.

Vi hoppas att Feyenoord–Groningen blev en stämningsfull fotbollsupplevelse på plats — inte minst med en viktig hemmaseger på De Kuip.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service och smidig bokningsprocess

God service och smidig bokningsprocess. Vi är mycket nöjda med OLKA Sportresor!

28 de abril de 2026

Hej Ann-Louise!

Stort tack för ditt fina omdöme och för de fem stjärnorna. Vad roligt att höra att ni är nöjda med både servicen och bokningsprocessen.

Vi hoppas att Liverpool–Crystal Palace på Anfield blev en riktigt fin fotbollsupplevelse — inte minst med en stark hemmaseger som extra krydda.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt var planlagt til minste detalj og…

Alt var planlagt til minste detalj og gjorde opplevelsen til en behagelig og hyggelig seanse, veldig god service og enkelt å bestille ønsket event.

25 de abril de 2026

Hej Kurt!

Tusen takk for den flotte omtalen og de fem stjernene. Så hyggelig å høre at opplegget rundt turen føltes godt planlagt, og at både bestillingen og servicen fungerte enkelt og smidig.

Vi håper Liverpool–Crystal Palace på Anfield ble en minneverdig fotballopplevelse, og at hele reisen satt like godt som du beskriver.

Team OLKA Sportsreiser/Express

Det hele spiller bare

Konge oplevelse 😉

21 de abril de 2026

Hej Peter!

Tusind tak for de fem stjerner og den skønne kommentar. Hvor er det dejligt at høre, at det hele spillede, og at oplevelsen var i top.

Vi håber, at Aston Villa–Sunderland blev en mindeværdig fodboldoplevelse — med syv mål og en hjemmesejr var der i hvert fald masser at tage med hjem.

Du er meget velkommen tilbage en anden gang.

Team OLKA Sportsrejser

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra service och de löste ett svårt…

Bra service och de löste ett svårt uppdrag.

20 de abril de 2026

Hej William!

Stort tack för ditt fina omdöme och för de fem stjärnorna. Det gläder oss verkligen att höra att du var nöjd med servicen och att vi kunde hjälpa till att lösa ett upplägg som krävde det lilla extra.

Att få ihop biljetter för åtta personer med platser tillsammans är inte alltid helt enkelt, så det känns extra roligt att allt föll på plats och att sällskapet fick uppleva Inter–Cagliari tillsammans i Milano. Att hemmalaget dessutom vann gjorde förhoppningsvis kvällen ännu starkare.

Varmt välkommen tillbaka nästa gång det är dags för en ny fotbollsresa.

Classificada 4 em 5 estrelas

Matchbiljettena levererades i god tid…

Matchbiljettena levererades i god tid så att vi kunde skriva ut dem innan resan. Hotellet var funktionellt, låg dock i ett tråkigt område men nära till Metro,buss och tåg så det var lätt att ta sig till arenan och in till gamla stan.
Kort och gott: allt flöt på bra.

Hej Thomas!

Tack för ditt omdöme och för de fyra stjärnorna. Vad fint att höra att allt flöt på bra och att det fungerade smidigt med både hotellet och transporterna till arenan och in till gamla stan.

Samtidigt har vi förståelse för att området kring hotellet inte riktigt levde upp till förväntningarna. Tack för att du lyfter det.

Vi hoppas ändå att ni fick en fin fotbollsupplevelse i Neapel.

Team OLKA Sportresor/Express

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.