heerlijk om weer eens echt Indonesisch te kunnen eten. Smaakvol en heerlijk klaar gemaakt zoals Indonesisch eten moet zijn, of het nu rijsttafel is of Nasi rames. Wij als mensen die regelmatig Indones... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
We hebben al twee keer besteld bij Oma Sambal. De bestellingen zijn beide keren vlot geleverd. Belangrijker: De berichten rond de bestellingen waren duidelijk! Nog belangrijker: De sambal was heerlijk... Ver mais
Zoals beloofd zijn de sambals authentiek smaakvol. Dus dat proeft lekker weg. De pittigheid overheerst niet en de sambal is smaakvol in balans. Een 8. Ik kan de sambal pittiger hebben, maar de smaak e... Ver mais
Product. Top . Na wat kleine bezorg problemen goed contact en snel reactie. Me lekker sambal binnen gehad en gelijk met de BBQ gebruikt. Heerlijk daarbij als verrassing bak saté saus ook super . I... Ver mais
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
As pessoas também visitaram
Onverwachte,blozende zachtheid.
Na aanbeveling van een vriend heb ik omasambal opgezocht.
Transparant,duidelijk en het bestellen ging goed.Snelle bezorging en meteen proeven natuurlijk!
Beide heerlijk! De mayo verrassend "zacht".
Fijn! En fijn om door te geven,om anderen te laten proeven.
Bedankt lieve mensen voor eens "iets anders dan ooit bedacht".
Lieve groeten van Joke Sijm.
Snelle levering.
Snelle levering.
Heerlijke smbals.
Goede prijzen
Sambal is perfect van smaak en…
Sambal is perfect van smaak en structuur ik gebruik het thuis en op mijn werk om te marineren top product!
Wat smaakbommetjes
Wat smaakbommetjes! Oma Sambal levert snel, de kwaliteit is super en alles smaakt alsof het met liefde is gemaakt. Voor iedereen die van pit houdt: aanrader!
Heerlijke sambal en mayo
Heerlijke sambal en mayo. Heel snel en vakkundig geleverd. Er ging iets bij bestellen niet helemaal goed maar werd door “Oma” binnen 24 uur opgelost.
Hele goede en lekkere sambal om maar…
Hele goede en lekkere sambal om maar niet te zeggen is de mayonaise met sambal ook zo vreselijk lekker die was zo op ga snel weer bestellen
Geweldig jullie sambal
Geweldig jullie sambal. Echt lekker!
Jullie Sambal mayonaise hebben we nog niet geproefd maar dat gaat zeker gauw gebeuren.
Dus als alles op is weten we jullie te vinden!!
🌶️
Prima product
Snelle levering, prima smaak en achteraf nog een mailtje met nog wat aanbevelingen van het gebruik van de sambals
Bestelling van 14-1 nooit ontvangen
Op 14 januari een bestelling geplaatst. Tot op heden, ondanks diverse toezeggingen van Dylan, niets mogen ontvangen. Ze waren wel heel snel met het vragen om een review, zelfs nog voordat ik iets heb ontvangen. Top marketing, maar slechte service als je het mij vraagt.
Héérlijke sambal en een heel leuk…
Héérlijke sambal en een heel leuk schort, snel geleverd
Lekkere sambal vind de mayosambal…
Lekkere sambal vind de mayosambal minder maar ja dat kan gebeuren verder ben ik wel tevreden
Deze Sambal is de beste van alle 😋
Deze Sambal is de beste van alle .
Niet te mild niet te heet precies zoals het moet zijn .
Heerlijke sambal en mayo
Heerlijke sambal en mayo: een absolute aanrader! Razendsnelle levering in veilige verpakking. Prima.
Deze sambal is de lekkerste sambal die…
Deze sambal is de lekkerste sambal die ik ooit geproefd heb en ben nu fan!
Hopelijk nog voor heel lang!
Omasambal is lekker pittig snel en goed…
Omasambal is lekker pittig snel en goed verpakt de sambal mayonaise is ook zeer lekker beide producten zijn zeker aan te bevelen.
Goed en lekker alleen een dekseltje was…
Goed en lekker alleen een dekseltje was los gekomen dus de olie was door de hele enveloppe gegaan maar met een doekje schoon gemaakt
Heerlijke sambal zoals ook mijn oma…
Heerlijke sambal zoals ook mijn oma (Padang) maakte 😍
Aanrader!
Behalve de vertrouwde sambal ook kennis gemaakt met de sambal mayo en de sambal met knoflook. Aanrader!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.