Verschrikkelijk deze kaart, het wordt je onmogelijk gemaakt om de kaart uit te geven. Je moet een account aanmaken met allemaal gegevens van jezelf. Winkel weten niet hoe ze met deze kaart moeten omga... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Na een deel ervan uitgegeven te hebben werd de kaart geweigerd bij C&A, daarna online saldo gecheckt, maand later bij Primark, weer geweigerd, saldo gecheckt, nu een foutmelding, "find the Customer... Ver mais
Slechtste kadobon ooit. Je moet een account aanmaken met allerlei gegevens die niet nodig zijn. Je hebt geen adres en telefoonnummer nodig om een digitale kado kaart uit te delen maar dit moet je wel... Ver mais
Vreselijke kaart Heel ingewikkeld proces om te activeren, met het verplicht invullen van allerlei gegevens in een app. Vervolgens kun je de kaart niet inleveren bij een aankoop bedrag hoger dan op... Ver mais
Voucher doesn’t work
Received a voucher as a gift and I’m trying to exchange it on one of your “partners” websites however it doesn’t work. Rituals is listed as one of the companies where you can spend the voucher by simply selecting visa as a payment method and filling in the details. I filled in the details 5 times however it keeps telling me “an error has occurred”.

Slechtste cadeaukaart ooit
Ik heb vier cadeaubonnen voor de geboorte van mijn baby gekregen, maar ik kan met geen mogelijkheid de cadeaubon ergens inleveren. Het is super gebruiksonvriendelijk, de kaart heb ik na lang onderzoek kunnen omzetten voor een Zalando-kaart, maar nu wordt hij niet geaccepteerd. Dit bedrijf verdient heeel veel geld aan niet ingeleverde bonnen, geef dit niet cadeau!

Resposta da one4all.nl
Verplicht al je gegevens verstrekken?!
Had liever 0 sterren gegeven maar dat kon niet. Je krijgt een cadeau en na behoorlijk wat uitzoekwerk kom je erachter dat je eerst verplicht een app moet installeren. Daarin moet je een account maken en al je gegevens van adres tot telefoonnummer verstrekken. Ik wil dit helemaal niet. Ik snap echt niet waarom dit soort zwendelarij gewoon te koop is bij Albert Heijn. Opa en oma denken daardoor een mooi cadeau gegeven te hebben maar weten niet dat het bedrijf bakken met gegevens over mensen inwint. En dat One4All mijn en mijn dochtertjes verjaardagscadeautjes opstrijkt!

Vreselijke cadeaukaart
Vreselijke cadeaukaart. Kan hem nergens verzilveren. Ziet eruit als oplichterij.

Resposta da one4all.nl
Scammers! Cannot use the card with shops they say are supported!
Scammers! It cannot be used for Spotify since 2019 but on their website it still says it can! I emailed them and they did not care. It is still there saying that 6 months later. So i tried Metpets instead. And how surprising! I cannot use the card for Metpets either! I wonder where the F i CAN pay with with this card??? Their site sure is full of lies! reported them by the AMC. They don't care either.... Funded by taxpayermoney...

Resposta da one4all.nl
De meest gebruiksonvriendelijke cadeaukaart ooit!
Wat ging er mis… Pfff, allereerst dit is écht de meest gebruiksonvriendelijke cadeaukaart ooit. Had er al een keer mee bij de Bijenkorf gestaan, maar je moet de kaart eerst online verwerken. Na een hoop geploeter stond de kaart eindelijk in mijn Wallet en nu is ineens de Bijenkorf uit het assortiment en dus mijn tegoed verdwenen uit mijn Wallet. Moet je maar bij een andere webwinkel kijken, ik heb serieus gezocht maar wat een flut aanbod. Het merk wat ik wil kopen, word nergens anders aangeboden. Als het op de cadeaukaart staat aangegeven, dat hij bij de Bijenkorf ingewisseld kan worden tot 06/2026 dan moet dat ook mogelijk zijn. Ik heb voor mijn verjaardag meerdere cadeaukaarten ontvangen van de Bijenkorf en van de VVV bijv, maar niet 1 is zo gebruiksonvriendelijk als deze. Ik wil graag een oplossing en anders gewoon graag het geld ontvangen, zodat ik het gewoon uit kan geven bij de Bijenkorf. En wat een reviews ook, bar slecht! Mensen koop deze kaart niet en zeker niet om cadeau te doen!

Resposta da one4all.nl
Wat een ingewikkeld gedoe om deze te…
Wat een ingewikkeld gedoe om deze te gebruiken. Eerst naar de giftcardstore…kies je een cadeaubon…moet je een account aanmaken…kan je alleen het Max bedrag en niet bijbetalen….je komt vaak niet uit op een rond bedrag. Bij rituals moet je visa selecteren….is er niet en daarnaast zit ik 0,60 boven het kaartbedrag. Dus lukt het sowieso niet…. Waardeloos! En frustrerend. Zo veel moeite dat je moet doen om deze in te wisselen!

Lijkt op een scam
Wat een gedoe met deze cadeaukaart.
Ik had 45€ op deze kaart nu is het opeens 10€. Ik heb nooit iets gekocht. Verder valt hij niet in te wisselen bij bedrijven die wel op de kaart staan en de site. Klantenservice is niet behulpzaam .

Resposta da one4all.nl
Na 35x de kadobon code te hebben…
Na 35x de kadobon code te hebben ingevoerd leek het eindelijk alsof deze omgezet was naar Zalando. Vervolgens werd deze op geen mogelijkheid geaccepteerd. Vervelende app, en nog niet de ene ster waard. Dan maar geen kadobon!

Oplichterij
Wat ging er mis wordt er gevraagd....
Nou; alles
Dit is zo'n lichtelaai bedrijf, verschrikkelijk....Er valt gewoon absoluut niet te werken met jullie kado kaart en daarnaast is jullie bedrijf op geen enkele manier bereikbaar....Al meer dan 3 maanden probeer ik jullie aan de telefoon te krijgen, maar ik kom niet verder dan alleen maar vervelende bandjes met onzin teksten als; uw saldo is niet te vinden en probeert u het later nog eens....daarna wordt de verbinding automatisch verbroken. Jullie bedrijf is heel geschikt voor een programma als Kassa of radar. Ik heb nog nooit zo'n omslachtige bedoeling meegemaakt om een kado bon te activeren en uiteindelijk blijkt dat je gewoon wordt bedonderd.
Nee, jullie hoeven niet te reageren middels een slap verhaal over contact opnemen enzovoort....jullie bestaan niet eens, het lukt niemand om een bon van jullie te verzilveren uit mijn omgeving. Deze bon zat als kado in ons kerstpakket en niemand van de 150 medewerkers is het tot nu toe gelukt om deze te verzilveren....Triest hoor KADO+KAART van ONE4ALL....ga je schamen, oplichters

Vieze vuile oplichters!!!
Vieze vuile oplichters!!!
Onmogelijk om deze kaart te verzilveren. Echt schandalig.

Cadeaukaart niet meer geldig
Cadeaukaart ontvangen als cadeau, maar blijkt niet meer geldig. Een schandalige manier om geld te verdienen. Nooit meer cadeaukaarten kopen mensen, zulke bedrijven kunnen beter stoppen en aandacht aan nuttige zaken besteden.
Update 22-2-2025
Alle reactieve zalvingen ten spijt, het is zeer treurig dat er wél oplossingen geboden worden via review websites en niet via de eigen rechtstreekse ondersteuning. Er wordt blijkbaar genoeg geld verdient met "verlopen" cadeaukaarten en vervolgens is men druk met het zalven van de wonden. Draai het om; geef de mensen waar ze voor betaald hebben en deze nutteloze exercities kunnen achterwege gelaten geworden.

Nooit kopen
Nooit kopen, ze willen alles van je weten en het lijkt hun verdienmodel om het schier onmogelijk te maken om de kaart in te wisselen.

Verschrikkelijk
Wat een onduidelijke waardeloze een irritante cadeaukaart sommige winkels Daar kan je alleen maar de cadeaukaart in de winkel inleveren bij de andere winkel alleen maar online bij sommige beide Wil je iets op Wehkamp bestellen dan moet je eerst die kaart omwisselen voor alleen een Wehkamp cadeaukaart anders kan je hem niet gebruiken Ik wou de one4kanslooskaart laatst inleveren bij de Takko daar Kon je hem fysiek en online gebruiken Ik kom aan in de winkel die vrouw die stelt zo in dat ik met dat ding kan betalen ik had hem al omgezet en je kon sie kaart dan als een creditcard gebruiken dat heb ik gedaan Uiteindelijk is het alsnog voor mijn eigen rekening afgeschreven in plaats van van die cadeaukaart af de meest waardeloze cadeaukaart die ik ooit heb gehad Ik taaf mensen dan ook niet aan om deze te kopen of kado te doen. alsjeblieft mensen koop gewoon een VVV Cadeaubon of iets anders maar niet deze onzin

Meest waardeloze cadeaukaart
Je moet een gehele app downloaden om de kaart te kunnen gebruiken, te veel stappen. Als je iemand woedeproblemen wil geven, geef deze kaart.

Resposta da one4all.nl
Slechtere cadeau kaart bestaat niet
Is niet uit te geven, site werkt slecht. Na het activeren niet de tegoedbon gekregen dus geld weg👍🏻

Resposta da one4all.nl
Super onduidelijke en onhandige cadeau kaart
Wat een ongelofelijke waardeloze cadeau kaart. Het is super onduidelijk om hem in te leveren. En staan winkels op de kaart die helemaal niet mee doen. Je moet een app downloaden om hem in te leveren. Ze vragen erg veel privé informatie van je. Koop dit niet. Winkels waar je hem wel in kunt leveren geven ook aan dat dit de meest onduidelijke en onhandige cadeau kaart is

Rotzooi
Scam. Verschillende kaarten gekregen. Je moet ze eerst activeren voor gebruik. Ik kreeg ze om te shoppen bij Bijenkorf, maar daar zeiden ze dat ze de kaarten niet meer accepteren. Terwijl het logo erop staat Er staan allerlei winkels op, waar de kaart helemaal niet is in te wisselen. Aanbod is zeeeeeer beperkt.

inefficiënt systeem
Nou wat er mis is, de cadeau kaart van 10 euro (van mijn zoon) kost me meer tijd om deze te verzilveren dan dat hij er wat aan heeft. Vorige keer al voor gaan zitten toen was het niet gelukt. (Ik ben hoger opgeleid dus niet dom mocht iemand denken dat het daarmee te maken heeft). Toen dacht ik dat kan toch niet onmogelijk zijn... Wat een inefficiënt systeem. Eerst via een site om te wisselen (alleen dat proces duurt al een half uur) vervolgens weer omwisselen en hier een code en daar een code invullen en weer terugschakelen naar je andere scherm en dan wachten tot je weer een code van de juiste winkel toegestuurd krijgt. Hoe krijg je dit systeem in godsnaam zo ingewikkeld bedacht. Never nooit niet dat ik iemand ooit zoiets achterlijks cadeau ga doen.

NOOIT KOPEN!
Ik wil mijn wooncadeau omwisselen voor een wehkampkaart. er wordt gevraagd om een geldigheidsdatum van de kaart in te vullen, maar ja, die staat niet op de kaart. Resultaat: omwisselen mislukt. Filmpje bekeken. Je moet een compleet account aanmaken om een cadeaukaart in te kunnen wisselen? Nog ff. Wat een waardeloze kaart en het ergste is nog hoe lullig het is om de goede gever te melden nooit meer iets van deze firma te kopen!
Ik heb inmiddels een reactie ontvangen vd verkopers met een verzoek om aanvullende info. Per abuis heb ik dit niet volledig ingevuld verzonden, maar ik kan dit niet meer aanpassen helaas.
Inmiddels een stap verder, ik heb inderdaad de datum gevonden. Wat al schandalig is: er is voor de kaart betaald en daar hoort geen einddatum aan te zitten. Reden om deze dingen niet aan te schaffen, te vaak blijven ze in een la achter en worden niet gebruikt. Vervolgens wil ik gebruik maken van de omwisselknop. Ik zie dat ook Bol ertussen staat, dus wil daar een bon van. Helaas. Op de volgende pagina geen Bol te bekennen, alleen Fleurop, Hema, Fonq en Wehkamp. Ben nu al meer tijd kwijt aan dit onding dan dat ie waard is.
Lieve mensen, als het je aan tijd/energie/zin/inspiratie ontbreekt om een cadeautje voor iemand te kopen, geef dan gewoon geld. Doe er een leuke kaart bij en blijf ver weg van deze kaarten!

Resposta da one4all.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.