ONE OF A KIND Opiniões 27

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget smukke smykker. Meget smukke øreringe som jeg modtog. Jeg oplevede en meget personlig og nærværende handel, da Ditte havde skrevet det sødeste brev som var vedlagt, da jeg modtog mine øreringe.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har efterhånden mange af Dittes smukke øreringe og de er alle helt unikke i farve og design. Ditte fornyer sig konstant og altid med høj kvalitet i alt hun laver - elsker bare hendes smykke univers... Ver mais

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Smukke smykker skabt med hjertet

Det er under et år siden jeg stødte på Ditte og hendes fantastiske smykker og dejlige, farverige univers. Jeg elsker at jeg allerede har flere par øreringe - de gør én så glad og jeg får mange komplimenter for dem, når jeg har dem på. Og så er jeg vild med den personlige og hjertevarme service man får, med bl.a. håndskrevne hilsener til ens ordre og den altid smukke indpakning (yes - it matters! :-)) Kan meget varmt anbefale One Of A Kind - jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal handle hos Ditte.

18 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Har efterhånden mange af Dittes smukke…

Og super sød og hurtig service !💕

24 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ditte er så dygtig til hendes håndværk

Ditte er så dygtig til hendes håndværk!
Hun laver de smukkeste øreringe i alverdens farver. Den bedste service får man også med i købet. Øreringene har de smukkeste fine æsker og der er tænkt på hver og en lille detalje. Personligt håndskrevet kort med ordren. Hurtig levering og søde svar på ens kommentar på Instagram. Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner gjorde jeg det ❤️

14 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De smukkeste ørehængere og den bedste service

Hos Ditte fra One of a kind kan du finde de smukkeste ørehængere i al verdens farver. Og samtidig får du verdens bedste service. Det eneste negative er, at man bliver helt afhængig af de skønne smykker - og det er vel ikke så galt endda. De bedste anbefalinger herfra.

15 de novembro de 2024

Sublim service

Efter at have haft indbrud og fået stjålet min smukke ørering, kontaktede jeg Ditte for at høre om muligheden for at få den genskabt.
Ditte var hurtig til både at svare og finde frem i gemmerne- så suveræn og empatisk service. Hun lavede en ny, som jeg er meget taknemmelig for, at hun tog sig tid til at lave.
Jeg kan virkelig anbefale at købe smykker hos Ditte. Smykkerne er så smukke og Dittes passion for at lave unikke smykker skinner igennem hver og én!

21 de outubro de 2024

Sødeste Ditte jeg er fan

Ditte er så service mindet og laver de smukkeste smykker og kort med de skønneste budskaber. Man bliver glad helt ned i maven af de smukkeste farver og flotte sten♥️

18 de outubro de 2024

Unik

Design med egne tanker som Ditte gjorde til virkelighed. Jeg havde en ide med at bruge sten som var mine drengens, mands og mit stjernetegn. Dette blev til et mega flot armbånd med STOR betydning for mig. Ditte lavede det så smukt og med andre sten som også have en betydning. ❤️. Smykker fra hjertet ❤️

25 de outubro de 2024

Meget smukke smykker

Meget smukke smykker. Meget smukke øreringe som jeg modtog. Jeg oplevede en meget personlig og nærværende handel, da Ditte havde skrevet det sødeste brev som var vedlagt, da jeg modtog mine øreringe. Hun
havde nemlig "tryllet" så der alligevel ikke var mere et par dage i leverings tid, på en udsolgt vare. Tusind tak.

4 de outubro de 2024

Særlig og unik service ❤️

Fik Ditte til at lave nogle helt særlige øreringe efter jeg mistede min far og var i sorg. Hun lyttede eftertænksomt og lavede forskellige oplæg, inden vi fandt den helt rigtige ørehænger til mig❤️ En helt særlig, unik og speciel service, som jeg aldrig vil glemme🫶🏻❤️ PS. Det var også Ditte, der lige kørte forbi mit hjem med julepynt, hun havde til salg. ‘Jeg var jo lige i nærheden’ 😍 Nu glæder jeg mig til at hænge den smukke mistelten op igen til jul!🎄❤️

1 de dezembro de 2023

Jeg er helt vild med ONE OF A KIND

Jeg er helt vild med ONE OF A KIND. Ditte laver simpelthen de smukkeste smykker i det mest fantastiske farvesammensætninger man kan forestille sig 🙌🏻😍 kæmpe anbefaling herfra og 100% ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for både udseende, kvalitet og service 👌🏻

18 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har 2 par øreringe fra One of a…

Jeg har 2 par øreringe fra One of a kind. Jeg kan bestemt anbefale smykkerne, som man kan mærke er af høj kvalitet!!
Jeg fik god vejledning over Instagram så jeg fik valgt de helt rigtige par, som passer perfekt til mig. Det er virkelig skønt, at man kan have direkte kontakt til designeren bag.

12 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais