OnePan Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde direkt på Onpan's hemsida. Leveransen skickades dagen efter och jag kunde hämta ut nästa dag. Snabbt och smidigt. Jag har en onepan sedan tidigare och de nya funkade precis lika bra. Saker... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa stekpannan jag haft, och utan teflon, tack för det! Köpte nyss en re-coat efter använt den första i tre år, enkelt att beställa och snabb leverans. Gillar det där med att ni återställer den ga... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi använde den i grillen (gasolgrill) Max 250 grader super till barnens hamburgare och vi andra kunde grilla annat under tiden. Den lilla onepanplåten som min pojkvän har, kunde vi diska i diskmas... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha
  2. Fornecimento de produtos alimentares

Sobre OnePan

Kitchenware with more than one life

In a world where toxic non-stick products are bought, used, and disposed of, all within a few years, we challenge the norm.

OnePan is built on the radical idea that a frying pan should last a lifetime. Does that mean you should accept food sticking for the rest of your life? Not at all. As chefs, we understand that busy kitchens demand uncompromising quality. We simply do what others claim to do when they don't – circular, for real.

Discover our range of frying pans and oven trays without added PFAS – all casted from a special blend of recycled aluminium that provides an even heat across the frying surface. Designed to be re-coated with a sustainable non-stick coating once worn out, so they can be reused again and again and again. 100% recycled aluminium. Oven-safe up to 280°C.

Visit onepan.se

Lifetime Warranty

Register your OnePan for a lifetime warranty!

Since our products are made to endure Re-Coat after Re-Coat in our circular system, we are confident enough with our performance, quality and durability to offer all of our customers a lifetime warranty. The lifetime warranty applies on all main parts of the pan - the casted body made from 100% recycled aluminium, our resilient induction plate and the crafted stainless steel handles. The only exception from our lifetime warranty is the Re-Coatable non-stick coating.

This is because, like all coated things (imagine house paint or nail polish), non-stick coatings will naturally wear out with use. To prevent loads of functioning pans from ending up in landfills, only because the very top layer is worn out, we've innovated our circular system so you can Re-Coat your pan again and again.

When you buy a OnePan, it should be the last time you ever buy a new pan.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

575 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

124 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bra panna

Bra panna, lätt att använda. Bra stekyta

21 de agosto de 2026

Hej Ann-Katrin,

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med din OnePan och att du uppskattar hur lätt den är att använda.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Hej Lars,

Stort tack för ännu en fin recension!
Vad roligt att du uppskattar både vår affärsidé och våra produkter.
Det betyder verkligen mycket för oss!

Vi hoppas att du får fortsatt glädje av OnePan i köket!

Classificada 1 em 5 estrelas

Order:#10055 Beställde OnePan Glaslock…

Order:#10055 Beställde OnePan Glaslock 28 och Stekpanna 28. Betalade 1523kr direkt 2026-08-24 Klarna. Har idag 2026-09-07 inte fått tag på ngn för att få svar på vad hänt med min icke levererade beställning eller om den är försenad....?

24 de agosto de 2026

Hej Torhild,

Tack för att du hör av dig!
Vi kan tyvärr inte hitta något tidigare mejl från dig. Om det gäller en leverans som inte har kommit fram, eller något annat problem med din beställning, vill vi självklart gärna hjälpa dig vidare.

Skicka gärna ett mejl till info@onepan.com med ditt ordernummer och en kort beskrivning av vad som har hänt, så kan vi titta närmare på ärendet.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Snabbt och bra

22 de agosto de 2026

Hej Anders,

Stort tack för din recension!
Vad roligt att din upplevelse av OnePan har varit både snabb och bra!

Classificada 5 em 5 estrelas

MKT trevlig och snabb kundservice!

MKT trevlig och snabb kundservice!

21 de agosto de 2026

Hej Amelie,

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att du uppskattar vår kundservice! Det betyder mycket att du upplevt kontakten med oss som både trevlig och snabb.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vägrar använda någon annan stekpanna!

Vägrat använda någon annan stekpanna eller plåt sen jag testade onepan för första gången för över två år sen nu. Stekytan, värmeledningen, tåligheten - outstanding. Och så fri från PFAS o annat. Kan re-coatas när den slits ut. Så jäkla bra bara!

20 de agosto de 2026

Hej Stina,

Stort tack för din fantastiska recension!

Wow, vilken underbar beskrivning av OnePan! 🤩
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse, inte bara av stekpannan utan även av plåten.

Det betyder mycket att du har hittat produkter som du trivs så bra med. Tack för att du är med och sprider ordet om OnePan!

Snabb leverans utan problem

11 de agosto de 2026

Hej Hogge,

Tack för din fina recension!
Vad bra att allt gick smidigt och att leveransen kom fram utan problem. Precis så vi vill att det ska vara när man beställer från OnePan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Smidigt och bra resultat.

Smidigt och bra resultat.

14 de agosto de 2026

Hej Charlotte,

Tack för din fina recension!
Härligt att höra att du upplevde processen som smidig och att du blev så nöjd med resultatet.

Fantastisk idé

Fantastisk idé. Har beställt recoat nu för andra gången och det går snabbt och enkelt med både leverans å retur.

6 de agosto de 2026

Hej Erika,

Stort tack för din fina recension!

Det betyder mycket att du uppskattar vår idé och att du dessutom har valt att göra en Re-Coat för andra gången. Vad härligt att du upplever både leveransen och returen som snabb och smidig. Det är precis så vi vill att det ska kännas när det är dags att förnya sin OnePan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Leverans och produkten helt perfekt har…

Leverans och produkten helt perfekt har inget att reklamera allt var bättre än förväntat

1 de agosto de 2026

Hej Maurizio,

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att både leveransen och produkten levde upp till förväntningarna - och till och med överträffade dem! Det betyder mycket för oss att du är så nöjd med din upplevelse av OnePan.

Bästa stekpannan jag haft

Bästa stekpannan jag haft, och utan teflon, tack för det!
Köpte nyss en re-coat efter använt den första i tre år, enkelt att beställa och snabb leverans. Gillar det där med att ni återställer den gamla till i princip en ny panna, snyggt koncept.

7 de agosto de 2026

Hej Jan,

Stort tack för ännu en fin recension!
Att höra att din OnePan har hängt med i tre år och att du nu valt att förnya den med Re-Coat betyder mycket för oss. Att kunna ge en välanvänd panna nytt liv istället för att ersätta den med en ny är verkligen kärnan i vårt cirkulära koncept.

Tack också för att du lyfter den snabba leveransen och att du uppskattar att vi erbjuder ett alternativ utan teflon!

Classificada 5 em 5 estrelas

Grym stekpanna och riktigt smidigt med…

Grym stekpanna och riktigt smidigt med re-coat! 🙌🙌

24 de julho de 2026

Hej Christian,

Stort tack för din fina recension!
Kul att du uppskattar både själva stekpannan och att det är smidigt att kunna förnya den med Re-Coat. Det är precis så vi vill att det ska vara!

Snabbt byte av stekpanna

Snabbt byte av stekpanna

27 de julho de 2026

Hej Christian,

Stort tack för ännu en fin recension!
Vi uppskattar att du tog dig tid att lyfta det snabba bytet. Det är precis så vi vill att det ska kännas när man behöver en ny panna – enkelt och smidigt.

BÄSTA kvalitets stekpannan

BÄSTA kvalitets stekpannan. Ever. Handlade till min vän också. Hon märkte direkt hos mig när hon lagade mat. Jag vill köpa denna kvalitets panna!

28 de julho de 2026

Hej Ibolya,

Tack för ännu en fantastisk recension!
Så härligt att din vän direkt märkte skillnaden när hon lagade mat hos dig -
och att hon nu också ville ha en egen OnePan!
Tack för att du sprider ordet och rekommenderar oss vidare 💛

Lätt att beställa!

Lätt att beställa!

18 de julho de 2026

Hej Nina,

Tack för din fina recension!
Skönt att det var enkelt att hitta rätt och genomföra beställningen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra och snabbt svar när jag råkat…

Bra och snabbt svar när jag råkat beställa fel storlek

11 de julho de 2026

Hej Ingrid,

Tack för din fina recension!
Vad härligt att du upplevde att du fick snabb hjälp när det blev fel med beställningen. Det känns fint att vi kunde hjälpa till och hitta en smidig lösning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jättenöjd med både pannorna och…

Jättenöjd med både pannorna och köpupplevelsen. Jag är generellt petig med pannor. Rekommenderar starkt!

18 de julho de 2026

Hej Susanne,

Stort tack för ännu en fantastiskt fin recension!
Att du, som är petig med pannor, är så nöjd med både produkterna och köpupplevelsen betyder verkligen mycket för oss. Tack också för att du varmt rekommenderar OnePan vidare!

Classificada 5 em 5 estrelas

Suverän stekpanna vi fick välgjord och…

Suverän stekpanna vi fick välgjord och mycket bra stekyta och bara byta till vår gamla och skicka tillbaka för att den blir omgjord till nästa kund

5 de julho de 2026

Hej Ingrid,

Tack för din fina recension!
Vad roligt att du är nöjd med din förnyade OnePan och att du uppskattar hur vårt cirkulära system fungerar. Det gläder oss också att höra att du får en riktigt bra stekyta - precis så vi vill att våra pannor ska prestera i köket.

Att kunna ge pannorna nytt liv om och om igen är något vi är väldigt stolta över.
Tack för att du är med och bidrar till ett mer hållbart sätt att laga mat!

Bra service, ok produkter

Tillgängliga . Bra cirkulärt tänk. Produkterna är bra men presterar väl ganska kort tid. Säkert bytt ut 4 ggr på ett år

5 de julho de 2026

Hej Nima,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme!
Vad roligt att du uppskattar vårt cirkulära tänk och bemötandet från vår kundservice 😊

Samtidigt vill vi nämna att beläggningen är utvecklad för att hålla betydligt längre än så. Om du någon gång upplever att den inte lever upp till dina förväntningar är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på info@onepan.com, så hjälper vi dig gärna att se över det.