Online Beauty Academy  Opiniões

1. Escola de Estética

Online Beauty Academy helpt jou om professionele beauty skills te leren op een toegankelijke en praktische manier, volledig online en in je eigen tempo. Onze cursussen zijn ontwikkeld door ervaren specialisten uit de praktijk en zijn gericht op direct toepasbare technieken, zodat je snel resultaat ziet — of je nu een complete beginner bent of je bestaande vaardigheden wilt verdiepen. Je leert stap voor stap hoe je behandelingen professioneel uitvoert, met duidelijke uitleg, visuele demonstraties en concrete technieken die je meteen kunt gebruiken in de praktijk. Van nagelstyling tot complete behandelingen: wij combineren theorie met praktijk, zodat jij niet alleen begrijpt wat je doet, maar het ook écht goed kunt uitvoeren. Met duizenden cursisten die je zijn voorgegaan, staan wij voor kwaliteit, duidelijkheid en resultaat. Daarom bieden wij op al onze cursussen een 100% geld-terug-garantie. Niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.

4,0

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Precies het zetje wat ik nodig had

Ik stelde BIAB steeds uit omdat ik bang was om fouten te maken bij klanten. Deze cursus heeft me echt dat laatste stukje vertrouwen gegeven. De uitleg is duidelijk, je kunt alles op je eigen tempo volgen en de technieken worden stap voor stap voorgedaan. Inmiddels bied ik BIAB met veel plezier aan in mijn salon en mijn klanten zijn er ontzettend blij mee.

2 de julho de 2026

Ik heb de Allround Nagelstyliste…

Ik heb de Allround Nagelstyliste opleiding gevolgd en het heeft mij gewoon eigenlijk de basis en meer gegeven voor het beginnen van mijn eigen salon! Ben super blij en kan niet wachten om te beginnen

BIAB cursus

Cursus gevolgd voor BIAB, super kwaliteit voor deze prijs. 3 uur lang aan theorie en praktijk met zulke goede en mooie video lessen.

Super blij