Onlinedeurbeslag Opiniões 257

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Een oplichtersbende lijkt het. Bestelling geplaatst, niets ontvangen, tot twee maal toe een reactie gevraagd via mail, maar geen enkele reactie.

Classificada 5 em 5 estrelas

Aanrader! Beschikbaarheid stond niet vermeld op de website, mail gestuurd en bijna direct helder antwoord wanneer alles geleverd kan worden. Fijne communicatie en bestelling werd zelfs nog snel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle afhandeling en aflevering. Zorgvuldig verpakt. Prettige klantenservice via de winkel zelf. Dus kundig advies! Heb de eerste bestelling waarbij een verkeerd type nummer had opgegeven dir... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

verzending duurde langer dan aangegeven, terwijl ik juist voor deze aanbieder had gekozen die wel iets duurder was maar op de site aangaf sneller te kunnen verzenden. dat klopte dus niet. product was... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de portas
  2. Comerciante de instalações em metal

WWW.Onlinedeurbeslag.com is uw specialist als het gaat om kwaliteit, advies en goedkoop deurbeslag, voordeurbeslag en veiligheidsbeslag. Ons assortiment is ruim opgezet en we werken uitsluitend met specialisten. Onze verkoopadviseurs helpen u online via de chat of gewoon via de telefoon om u het beste advies te geven over schuifdeurbeslag, binnendeurbeslag, buitendeurbeslag, deurgrepen en meubelbeslag. Wij werken met merken die heel goed hebben nagedacht over wat belangrijk is voor u. Zij begrijpen dat het bij kopen van beslag niet ophoudt bij de voordeur. Ook de briefplaat, sloten, deurdrangers, meerpuntsluitingen, schilden, rozetten, huiscijfers, voordeurknoppen, voordeurbeslag op schild, achterdeurbeslag op schild moeten allemaal beschikbaar zijn in hetzelfde model. Hierdoor kunnen wij met een gerust hart zeggen dat we u (bijna) altijd kunnen voorzien van mooi en betaalbaar deurbeslag.

Informações de contacto

3,3

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

257 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie selectie aan deurbeslagen

Mooie selectie aan deurbeslagen. Goede kwaliteit. Eerste zending kwam heel snel, tweede zending duurde een week en er ontbrak een deel van de bestelling. Die werd echter snel nagezonden.
Desondanks zeer aanbevolen.

23 de fevereiro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Artikel kwam na 4 werkdagen

Artikel kwam pas na 4 werkdagen plus weekend. Blijkbaar was het niet op voorraad, maar dat werd niet gecommuniceerd. Verder valt de kwaliteit tegen, deze art nouveau meubel deurklinkjes werden vroeger van veel dikker metaal gemaakt. Dus op de foto lijkt het wel op de antieke modellen, maar als je het in je hand houdt valt het tegen. Ik stuur het niet terug omdat ik nog niets beters heb weten te vinden.

11 de fevereiro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Levering van 3 INTERSTEEL 2.2 digitale…

Levering van 3 INTERSTEEL 2.2 digitale camera's duurde veel te lang.. Zou 27 januari verzonden zijn. Kreeg géén tracking nummer. Gevraagd aan Lotte hoe het zat. Zou het uitzoeken en direct terugbellen/mailen. Heb de volgende dag maar zelf teruggebeld; Oh.. sorry hoor. 'Pakket is verzonden per DHL'. Na aflever bericht van DHL thuis gebleven. Bericht DHL 'Omdat u niet thuis was kunt u het pakket volgende dag ná 18 uur bij een afleverpunt ophalen' !?!....

4 de fevereiro de 2021

Top!

Klein problem met de levering werd heel snel en profesioneel opgelost. Top!

24 de janeiro de 2021

Geweldig

Heb navraag gedaan waarna ik werd doorverbonden met iemand die mij heel goed geholpen heeft. Waardoor het geheel er bijzonder mooi uit ziet, mijn dank

6 de janeiro de 2021

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.