Een oplichtersbende lijkt het. Bestelling geplaatst, niets ontvangen, tot twee maal toe een reactie gevraagd via mail, maar geen enkele reactie.
Leia as opiniões dos outros
Aanrader! Beschikbaarheid stond niet vermeld op de website, mail gestuurd en bijna direct helder antwoord wanneer alles geleverd kan worden. Fijne communicatie en bestelling werd zelfs nog snel... Ver mais
Snelle afhandeling en aflevering. Zorgvuldig verpakt. Prettige klantenservice via de winkel zelf. Dus kundig advies! Heb de eerste bestelling waarbij een verkeerd type nummer had opgegeven dir... Ver mais
verzending duurde langer dan aangegeven, terwijl ik juist voor deze aanbieder had gekozen die wel iets duurder was maar op de site aangaf sneller te kunnen verzenden. dat klopte dus niet. product was... Ver mais
Informações sobre a empresa
WWW.Onlinedeurbeslag.com is uw specialist als het gaat om kwaliteit, advies en goedkoop deurbeslag, voordeurbeslag en veiligheidsbeslag. Ons assortiment is ruim opgezet en we werken uitsluitend met specialisten. Onze verkoopadviseurs helpen u online via de chat of gewoon via de telefoon om u het beste advies te geven over schuifdeurbeslag, binnendeurbeslag, buitendeurbeslag, deurgrepen en meubelbeslag. Wij werken met merken die heel goed hebben nagedacht over wat belangrijk is voor u. Zij begrijpen dat het bij kopen van beslag niet ophoudt bij de voordeur. Ook de briefplaat, sloten, deurdrangers, meerpuntsluitingen, schilden, rozetten, huiscijfers, voordeurknoppen, voordeurbeslag op schild, achterdeurbeslag op schild moeten allemaal beschikbaar zijn in hetzelfde model. Hierdoor kunnen wij met een gerust hart zeggen dat we u (bijna) altijd kunnen voorzien van mooi en betaalbaar deurbeslag.
Informações de contacto
Witte Paal 302A, 1742LD, Schagen, Holanda
- 088-4044040
- klantenservice@onlinedeurbeslag.com
- onlinedeurbeslag.com
Não respondeu a opiniões negativas
Online voorraad klopt niet altijd.
Jammer dat jullie online voorraad niet klopte.
Helaas kwam ik er pas achter na een telefoontje. Maar het is prima opgelost
Bedankt
N.a.v
N.a.v. Een mail die ik gekregen had omdat de bestelling pas in week 27 geleverd zou worden terwijl op de site stond dat deze op voorraad waren.
Heb ik een mail teruggestuurd met de vraag hoe dit mogelijk was, hierop hebben ze niet meer gereageerd. Conclusie is dan ook zodra je besteld en betaald hebt ben je niet meer belangrijk. Ze hoeven geen verantwoording aan mij af te leggen maar een antwoord geven vind ik minimaal, sorry kan toch altijd.
Hans Gijzen
Goed en snel geleverd
Helaas stond er op uw website bij het…
Helaas stond er op uw website bij het bestelde artikel niet dat het niet op voorraad was.
Goed materiaal
Goed materiaal, eerste levering ontbrak nog een onderdeel maar deze werd snel zonder problemen nageleverd.
prima transactie
prima transactie, product is precies wat ik zocht en snelle levering!
Spullen zijn goed alleen communicatie…
Spullen zijn goed alleen communicatie en beschrijving over leveren kan beter
Happy met deurbeslag
Happy met deurbeslag! Ziet er strak uit. Alleen voor 15.00 uur bestellen volgende dag in huis was 4 dagen later in huis dat was jammer.
Levering was niet compleet
Levering was niet compleet, en wordt niet pro actief opgelost.
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Levering enigszins vertraagd door drukte bij pakketdienst, maar echt keurige/vriendelijke service en nazorg.
De levering is niet te volgen
De levering is niet te volgen, op mails hierover krijg ik geen antwoord en de levering duurt daardoor onvoorspelbaar lang
Deuren zien er mooi uit alleen de…
Deuren zien er mooi uit alleen de levertijd was erg lang en ik werd daar niet van op de hoogte gehouden.
trage levering
Snelle levering en vriendelijk…Top!
Snelle levering en vriendelijk geholpen. Top! Zo hoort het.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.