Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Prettig contact zowel telefonisch als via e-mail. Taxatiepakket de volgende dag al binnen en na verzenden ook snel de waarde van de taxatie doorgekregen. Dezelfde dag bedrag al op de rekening! Ben... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb munten verkocht via online goudinkoop eerst gebeld vriendelijk en duidelijk geholpen wilde eerst de ongeveer de waarde weten. Nadat ik de waarde wist lag de volgende dag het verzendpakket in d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een fijn en dynamisch bedrijf die naar je luistert. Niet opzoek naar korte termijn winsten, maar bezig met duurzame lange termijn relatie opbouw. Dit is in mijn vak als ambachtsman ook een van d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit bedrijf reageert netjes en adequaat op je vragen per e-mail, heeft een transparante en handige (opsturen per post!) procedure en doet wat het belooft: ik heb 2e gehalte verzilverd bestek plus verz... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa comercial de ouro e prata
  2. Reparação de jóias
  3. Oficina de metais
  4. Reparação de relógios de pulso

Voor het inkopen van al uw oude sieraden, ringen, edelmetalen en vergelijkbare objecten.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

244 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 5 em 5 estrelas

Kit opgestuurd met gouden kroon .

Kit opgestuurd met gouden kroon .
De postbezorger had het bezorgd en 9 minuten later kreeg ik al een bod.
Waar vind je dat zo snel.
Het geld stond na akkoord bod gelijk op mijn rekening.

5 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Verstrekte informatie op website strookt niet met werkelijkheid

- informatie in algemene voorwaarden wijkt op een aantal punten af van wat er op de website staat.
- cashbetaling zijn niet mogelijk (voorwaarden) vs wel mogelijk op website / telefonisch
- verzendkosten zouden gratis zijn, maar er wordt bij ter plaatse inleveren een hoger bot gedaan t.o.v. van verzending.
- als je in de buurt woont, wordt je gevraagd om het zelf te brengen, omdat verzendkosten in rekening worden gebracht bij de klant
- goudprijscalculator laat de spotprijs zien. De inkoopprijs ligt echter zo'n 2,5% lager (na lang onderhandelen kwam er een 0,5% bij de prijs bij). Holland Gold biedt wel precies de spotprijs. De prijsbepaling zoals vermeld op de veelgebruikte vragen pagina klopt dus niet.
- verder wel heel vriendelijk

9 de janeiro de 2026

Beste Richard,

Bedankt voor je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaringen met ons te delen.

We willen echter verduidelijken dat sinds 1 januari 2023 er geen cashbetalingen meer mogen plaatsvinden boven de €3000, en deze informatie is meegedeeld aan u. Daarnaast geven we een indicatieve waarde middels de calculator op onze website, en dit is ook telefonisch met jou besproken.
De laatste maanden/dagen/uren zijn er enorme koersschommelingen, en dit kan ook invloed hebben gehad op de prijsbepaling. We betreuren het dat je op basis van deze ervaring een 2-sterren review hebt gegeven, terwijl we ons best doen om onze klanten een eerlijke en transparante service en prijs te bieden.

Met goudeerlijke groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over de afhandeling bij…

Tevreden over de afhandeling bij Onlinegoudinkoop.nl.
Het verliep netjes en transparant en ik heb een best goede prijs gekregen voor mijn zilveren items. Betaling was snel geregeld. Aanrader!

11 de dezembro de 2025

Beste Henk en Wil,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de afhandeling bij Onlinegoudinkoop.nl. Het is fijn dat het proces netjes en transparant verliep en dat je een goede prijs hebt gekregen voor je zilveren items.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, dus het is geweldig om te weten dat we in jouw geval daarin zijn geslaagd.

Nogmaals bedankt en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Eerlijk bedrijf

Vriendelijke man, met goede prijs voor ons goud. 20% meer ontvangen als wat er telefonisch werd geboden door 2 ander firma’s.

13 de dezembro de 2025

Beste Thomas,

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij te horen dat je onze service als eerlijk hebt ervaren en dat je een alerte prijs voor je goud hebt gekregen. Het is fantastisch om te weten dat we je zelfs 20% meer hebben kunnen bieden dan andere firma’s.

Onze focus ligt altijd op transparantie en klanttevredenheid, en het is geweldig dat je dat hebt ervaren. We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik voelde me gepiepeld

Het eerste gesprek was keurig en gaf vertrouwen. Toen werd ik gebeld dat t gestuurde kettinkje geen goud was en er werd een bod gedaan op de ring. Dat bod viel me tegen dus ik zei nee. Ik vroeg om de spullen terug te sturen. Toen reageerde meneer geïrriteerd. Ik vond t verschil met de dagwaarde te groot! “En wij dan?”, zei meneer!! “Wij moeten er ook aan verdienen. Als ik de spullen terugstuur mag u dat zelf betalen!” Zo staat dat overigens niet op de site. Toen deed meneer een tweede bod waarmee ik akkoord ging. En de ketting zou hij zelf terugsturen. Vervolgens kreeg ik t bod zoals afgesproken via e-mail. Was t tóch weer €10 lager!! Alsof ik in de maling werd genomen. Het liep uiteindelijk goed af. Maar ik doe hier geen zaken meer. Wat een gemiste kans zeg!!

28 de novembro de 2025

Beste Cisca,
Bedankt voor uw feedback. Ik waardeer de tijd die u heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.

Ik heb u telefonisch gesproken en ik wil graag benadrukken dat er enkele onwaarheden in uw bericht staan. Ik was nooit geïrriteerd en heb die woorden niet gebruikt. Het leek erop dat u teleurgesteld was dat de ketting niet van goud bleek te zijn, en we hebben deze kostenloos retour naar u gestuurd.

Ik begrijp nu pas dat u niet tevreden was met het bod op de ring, waarom heeft u deze dan aan ons verkocht?Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en het is betreurenswaardig om te horen dat u ons een 1-sterren review heeft gegeven, terwijl u eerder akkoord ging met het bod en de sieraad aan ons heeft verkocht.

Nogmaals, ik bied u onze excuses aan voor de ontstane miscommunicatie, en ik blijf openstaan voor verdere dialogen om eventuele misverstanden uit de weg te ruimen.

Alexander

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg snel reactie en veilig àlles…

Erg snel reactie en veilig àlles aangekomen. Betrouwbaar.

3 de dezembro de 2025

Beste Denise,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles snel en veilig is aangekomen en dat u onze service als betrouwbaar heeft ervaren.

Klanttevredenheid is voor ons enorm belangrijk, en het doet ons goed om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Zorgvuldig en eerlijk

Ben langsgeweest. Zeer vriendelijke ontvangst. Zorgvuldige en heldere taxatie, en met een prima bedrag aan “buit” en een tevreden gevoel vertrokken.

26 de novembro de 2025

Beste Mars,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! Het doet ons veel plezier om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad bij uw bezoek aan ons.

Een vriendelijke ontvangst, zorgvuldige taxatie en een eerlijk bod zijn voor ons essentieel, en we zijn blij dat we dat voor u hebben kunnen realiseren. Uw tevredenheid is onze grootste beloning!

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede service en snelle uitbetaling

Goede service en snelle uitbetaling

13 de novembro de 2025

Beste Annet,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de snelle uitbetaling.

Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat onze klanten een soepele en aangename ervaring hebben. Uw waardering betekent veel voor ons!

We hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel en een goede betaling

Snel het pakket in huis en een snelle betaling!

13 de novembro de 2025

Beste Nancy,
We zijn blij te horen dat het pakket snel bij u is afgeleverd en dat de betaling ook vlot is verlopen.

Onze focus ligt altijd op een snelle en efficiënte service, en het is geweldig om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

Classificada 5 em 5 estrelas

Binnen een week was alles geregeld van…

Binnen een week was alles geregeld van taxatierapport tot uitbetaling.
Kan niet anders zeggen dat het perfect is gegaan en ook een prima prijs gehad.
Ik raad deze groep mensen aan.

3 de novembro de 2025

Beste Teresa,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat alles binnen een week geregeld was, van het taxatierapport tot de uitbetaling.

Het is geweldig om te weten dat u tevreden bent met de prijs en de service die u heeft ontvangen. Uw aanbeveling betekent veel voor ons en bevestigt onze inzet voor klanttevredenheid.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Fijn en goed geholpen.

Zojuist onaangekondigd naar binnen gelopen. Een afspraak was slimmer geweest! Maar toch even snel geholpen en een net en eerlijk bod gekregen voor het goud!

16 de outubro de 2025

Beste Peter,

Dank u voor uw begripvolle reactie!

Het doet ons goed om te horen dat u een net en eerlijk bod heeft ontvangen voor uw goud. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden.

In de toekomst raden we aan om een afspraak te maken voor een nog vlottere service. We hopen u snel weer te zien!

Team Online Goudinkoop

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.