Onlineparfumerieshop.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste, ik ben waarschijnlijk net als de meeste mensen altijd een beetje sceptisch over onbekende webshops. Toch heb ik de som op de proef genomen en door de prijsstelling een bestelling gepla... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Begin oktober heb ik via onlineparfumerieshop.nl 3 soorten parfum besteld. Om 16.00 uur besteld en de volgende dag had ik alle parfum al in huis. Kortom een super snelle levering tegen een mooie... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Leuke webshop, zeer overzichtelijk en aangename prijzen. Ik kan deze site zeker voor iedereen aanraden. Helaas heb ik ook moeten wachten op de bestelling. Mijn trackentracenr was niet te vind... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

44 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

laag

Heb ontzettend lang moeten wachten, ca. 2 weken. Er was iets verkeerd gegaan en heb zelf 2 keer moeten bellen om te vragen wat de status was.

Classificada 3 em 5 estrelas

Snelle service, echter ander product ontvangen.

Snelle afhandeling en bezorging, fijn. Echter, er bleek een ander geurtje verzonden te zijn (wel zelfde merk, andere geurlijn).
Hier kwam ik pas achter na een week het parfum gebruikt te hebben, heb dus geen actie meer ondernomen. Gelukkig is deze geur ook lekker.

Niet echt een aanrader

Nadat ik mijn keuze maakte en de inhoudsmaat wijzigde (ik wilde een grotere fles), werd ongevraagd een andere geur in mijn winkelwagen gestopt.

Beste Dion,

Allereerst bedankt voor uw feedback. Dit was toen inderdaad een klein technisch probleempje. We hebben het systeem toentertijd meteen getest en hebben het probleem verholpen. We hopen dan ook dat we u in de toekomst nogmaals mogen verwelkomen in onze shop.

Perfect geregeld

Bestelling is 100% goed verlopen, bestelde artikelen had ik binnen 2 dagen in huis. Overzichtelijke site met goede produkten die niet duur zijn. Ga hier zeker vaker bestellen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn webshop voor het kopen van parfum

Een geweldige webshop met een ruim aanbod aan parfum. Ik heb er nu al een paar geurtjes gekocht maar de service blijft super!!!

Vandaar dat het ook mijn webshop is voor het kopen van parfum. Mij zullen ze zeker terug zien.

prima

Prima: concurrerende prijzen, levering duurde langer dan verwacht (helaas)

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering tegen een mooie prijs

Kortom een super snelle levering tegen een mooie prijs! Door de concurrerende prijzen en de goede service zou ik deze website zeker aanbevelen.

Classificada 3 em 5 estrelas

als je een beoordeling wilt dan meteen na het kopen en niet een paar maanden .....

Geen idee
Is te lang geleden......

Beste Leslie,

Bedankt voor uw feedback. Ten tijde van uw bestelling waren wij nog niet aangesloten bij Trustpilot. Sinds korte tijd maken wij gebruik van deze diensten en dat is de reden waarom u nu pas om een review wordt gevraagd.

Hoogst waarschijnlijk is het bestellen en de zending van uw bestelling naar wens verlopen en dan is het spijtig voor ons om te moeten lezen dat de beoordeling ietwat matig is.

In ieder geval willen wij u vriendelijk bedanken voor uw tijd en hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze webshop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer betrouwbare online shop.

Beste,

ik ben waarschijnlijk net als de meeste mensen altijd een beetje sceptisch over onbekende webshops. Toch heb ik de som op de proef genomen en door de prijsstelling een bestelling geplaatst bij Onlineparfumerieshop.nl.

Ik kan niets dan lof zwaaien over deze webshop. Ik heb momenteel al meerdere bestellingen in ontvangst mogen nemen. Telkens verbaas ik mij over de snelle en betrouwbare levering.

Groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede service & originele parfum

Het is originele parfum. De prijs is ten opzicht van andere aanbieders een stuk voordeliger. De service is zeer goed, binnen een paar dagen tijd had ik de parfums ontvangen in originele verpakking. De volgende parfum aankoop zal ik zeker weer via deze website doen.

Middelmatig

Zeer trage levering, kreeg pas levering nadat ik vroeg waar mijn bestelling bleef. Had 100ml V Gils edt besteld en 50ml ontvangen (kreeg wel credit voor prijs verschil tussen 100ml en 50ml maar had liever de 100ml gehad). Al met al had het dus een stuk beter gekunt.

Beste Mark,

Bedankt voor je feedback. De levering heeft inderdaad wat langer op zich laten wachten. Dit had echter te maken met een levering in Engeland en hierbij hebben we helaas wat minder controle op de snelheid. Het leveren van een 50ml ipv de bestelde 100ml hebben we intern meegenomen en hier zullen we in de toekomst dan ook sterk op gaan letten zodat dit niet meer zal voorkomen. Nogmaals bedankt voor je feedback en we zullen er zeker wat mee doen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, goede service en uitstekende producten!

Eindelijk eens een goede webshop gevonden waar ik snel en gemakkelijk kan bestellen. Een mooie, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop waar ik snel mijn keuze kan maken uit een assortiment aan mooie artikelen. Ook belangrijk dat ze ook daadwerkelijk waarmaken wat ze zeggen, ze leveren snel (binnen 1 werkdag!) en voor zeer scherpe prijzen.

Online Parfumerie Shop heeft aan mij een nieuwe vaste klant!