Onlinetrailerparts.nl Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de peças para carroceria

Onlinetrailerparts.nl: dé specialist in aanhanger onderdelen

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

9 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Prima bedrijf

Ik heb hier vorige week een set gasveren besteld aangezien ze hier het meest vriendelijk geprijsd waren. Zelfs in de drukte van Sinterklaas en Black Friday is de bestelling binnen een week geleverd. Gasveren zien er ook goed uit en functioneren zoals je zou verwachten.

Prima bedrijf om te bestellen.

4 de dezembro de 2025

fijne en goede ervaring

ik had helaas verkeerde lampen besteld maar had de klantenservice even gebeld. ik werd snel te woord gestaan en ze hebben mijn order gewijzigd! ik ben super tevreden want heb nu de juiste lampen ontvangen en hoef niet te retourneren

8 de agosto de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Snel en top

Maandagochtend besteld, dinsdag geleverd. Snelle afhandeling. Producten voelen kwalitatief goed aan. Kortom, ik ben tevreden met mijn aankoop 👍🏼

7 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Geeft slechts 1 jaar garantie…

Bedrijf geeft slechts 1 jaar garantie op verkopen aan consumenten, terwijl de minimumtermijn 2 jaar is. Weigert dus gebruikelijke garantie te verlenen.

Als consument te vermijden bedrijf.

7 de agosto de 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor je review! Jammer dat we er samen niet uit kunnen komen.

Wettelijk zijn we niet verplicht 2 jaar garantie te geven. Zoals op de website staat aangegeven (https://www.onlinetrailerparts.nl/klantenservice/garantie) geven wij één jaar garantie. Mocht binnen deze termijn je product kapot gaan, helpen wij je graag.

Indien gewenst, kunnen we je per mail nog meer toelichting geven.

Klantenservice Onlinetrailerparts

Finger Weg

Finger Weg, Leute das ist ein unzuverlässiger Laden.
Wiederrufrecht wird dort klein geschrieben. Die Ware soll nach Holland für teureres Versand gesendet werden. Kommunikation null.
Selbst mit PayPal gabs ein Riesen Theater.
Artikel zurückgesendet, das Geld immer noch nicht zurückbekommen.

1 de maio de 2024

Resposta da Onlinetrailerparts.nl

Lieber Alexander, es tut uns sehr leid, dass Sie nicht zufrieden sind und wir möchten uns gerne weiter vorstellen: Wir sind ein niederländischer Online-Shop und liefern in ganz Europa. Auf unserer Kontaktseite finden Sie unsere niederländischen Kontaktdaten. Bei einem Kauf in unserem Shop stimmen Sie den Bedingungen zu, die an verschiedenen Stellen im Geschäft zu finden sind. Was Ihre Bestellung betrifft: Diese wurde über PayPal innerhalb einer Woche an Sie zurückgezahlt und zwar am 1. Mai letzten Monats. Wir bitten Sie, dies in Ihrem PayPal-Konto zu überprüfen. Mit freundlichen Grüßen, Marleen, Kundenservice Onlinetrailerparts.

Classificada 1 em 5 estrelas

Een week geleden kabelset voor…

Een week geleden kabelset voor aanhanger besteld en betaald. Levering binnen 24 uur. Na enkele dagen nog niets ontvangen. Mail gestuurd. Geen antwoord. Na 2 dagen weer mail gestuurd. Wederom geen antwoord. Ben ik opgelicht?

Update.. geen enkele response van deze verkoper. Opeens staat het geld weer op mn rekening na deze review. Dat is alles. Geen bericht, niets. Waardeloos!

17 de dezembro de 2023

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, er was hele vlotte levering en vriendelijk contact via de klantenservice. Ik wist niet meer welke gasveren er op mijn trailer zaten, maar met behulp van een telefoontje zijn we eruit gekomen.

6 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Heellll slecht bedrijf en brutaal !

Heellll slecht bedrijf en brutaal !
U bouten besteld en verkeerd geleverd . Maar volgens klanten service was dit niet zo … wat ik ook aandraagde schreeuwde zij doorheen en heb bewijs hoe andere bedrijven dit doen! Niets mee te maken.
Na 5 maand nog vragen of je ergens mee van dienst te kunnen zijn??
Zegt al genoeg….

20 de janeiro de 2023

Resposta da Onlinetrailerparts.nl

Goedemiddag Rob, wat vervelend om te horen! Dit gaat tegen onze richtlijnen in. Wij van Onlinetrailerparts doen altijd ons best je zo goed mogelijk te helpen, dus we vinden het vervelend dat je ervaring negatief is.

Indien we je nog ergens mee kunnen helpen, kun je ons altijd contacten op klantenservice@onlinetrailerparts.nl.

Toevoeging: hiervoor was onlinetrailerparts nog niet actief op Trustpilot, daarom is je review ons ontgaan. Uiteraard staan wij altijd voor je klaar.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.