Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte om onsdagen kl 11 ca. og var fremme allerede om torsdagen. Super hurtigt og effektivt. Også var det en lille snack med. Mange tak for god service Og hurtig levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte Cream of Rice fra TBPJ hos Only-Approved.dk En af poserne var der desværre et lille hul i, men en kort mail til deres support og kort tid efter havde jeg Patrick fra firmaet i røret som b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet hos only-approved en del gange efterhånden og er ikke en eneste gang blevet skuffet! Levering lever op til deres kvalitet. Pakken blev leveret på 3 dage, selv under corona. Kunne følge p... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa desportiva
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Loja de equipamento fitness

Informação fornecida por diversas fontes externas

kvalitets kosttilskud og træningstøj til den krævende forbruger. her finder du mærker som Iron Rebel, Granite Supplements og Scitec med dag-til-dag levering

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Bestilte om onsdagen kl 11 ca

9 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Handler kun der fremover!

Jeg har handlet hos Only Approved to gange nu. Første gang gik leveringen virkelig hurtigt – jeg modtog min ordre allerede inden for 24 timer, hvilket var super imponerende.

Anden gang var der lidt bøvl med leveringen, men jeg fik hurtigt fat i Patrich fra kundeservice. Han gav en virkelig klasse betjening og var meget hjælpsom i forhold til at få styr på situationen. Som en ekstra gestus og undskyldning for den langsomme levering, sendte han også nogle ekstra ting med i pakken – blandt andet en shaker og en proteinbar.

Alt i alt virkelig topklasse service. Det er tydeligt, at de går op i deres kunder og gør en ekstra indsats, når noget ikke går helt efter planen. Kan klart anbefales.

10 de março de 2026

Sublim kundeservice

Bestilte Cream of Rice fra TBPJ hos Only-Approved.dk
En af poserne var der desværre et lille hul i, men en kort mail til deres support og kort tid efter havde jeg Patrick fra firmaet i røret som beklagede, tilbød mig at sende en ny og tilmed tog sig god tid til at give lidt tips og tricks til hvordan man tilbereder produktet. SUPER service. Og så er det bare ægte god stil at der findes firmaer som stadig her i 2026 lægger små gaver eller smagsprøver i kassen.

6/5 herfra.

24 de fevereiro de 2026

Min oplevelse med jer ..

Jeg er ny kunde ved Only Approved.dk og må bare sige at jeg er meget positiv.
Jeg bestilte d.27/1 og modtog pakken d.28/1 det er virkelig hurtig levering . Plus de sendte en shaker med gratis 🙂 mange tak for det! Hilsen en ny fast kunde

28 de janeiro de 2026

Super service

Jeg har fået utrolig hurtig service hver eneste gang. Jeg er nybegynder, og det kan virkelig føles som en jungle at finde ud af, hvad man skal vælge – men her kan man altid regne med hjælp og klar vejledning. Deres gavmildhed og villighed til at strække sig lidt ekstra gør hele forskellen. Kan varmt anbefales.

2 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Det bedste af det bedste

Det bedste af det bedste. Tror det 10 år siden jeg købte herfra første gang. Kvalitet fra de bedste produkter på market, hurtig levering og nice service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14 de outubro de 2025

God butik

Har bestilt et par gange derfra, kun med gode oplevelser.
Produkter man ik’ kan købe andre steder til samme pris, som Per4m for eksempel.
Og tak for ekstra godter med i pakken hver gang😊

20 de junho de 2025

Top notch!

Man kan meget hurtigt ryge i rabat fælden hos de store konkurrenter, men selvom prisen er en snert højere synes jeg bestemt også at kvaliteten af både service, levering og produkter er prisen værd! Levering på 2 dage og altid med en lille prøve med i pakken. Det er de små ting der tæller og det er altså bare top notch herfra! Kommer 100% til købe alle mine tilskud herfr! Bravo 🫵🏻👏

20 de fevereiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Umulig retur

Jeg bestilte nogle sleeves til min kæreste i julegave. De passede dog ikke og skulle derfor sende tilbage. Dette var næstene en umulig opgave, da der ingen steder på hjemmesiden fremgår noget med retur. Efter utrolige mange mails frem og tilbage får vi endeligt et returlabel. Dette er først da både min kæreste og jeg er nødt til at skrive en, ikke så pæn mail til dem. Jeg synes det er ringe service, og jeg kommer ikke til at købe derfra igen. Vi var faktisk tæt på at opgive at få pengene tilbage, da de slet ikke var til at snakke med. Svarede utrolig kortfattede på ens henvendelser.
Vi endte dog med at få pengene tilbage, hvilket er grunden til 2 stjerner frem for 1

28 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais