Informações sobre a empresa

1. Serviço de encomenda de comida online
  2. Produtor de alimentos

Ontbijt bestellen en bezorgen aan huis. Dat kan bij OntbijtNU.nl Wij bezorgen alle dagen van de week en vandaag besteld voor 18:00 uur is morgen in huis. Een breed assortiment aan ontbijtproducten, croissants, verse broodjes, fruit en meer! voor ieder wat wils. Voor jezelf of als verrassing voor iemand anders. Geef het cadeau en maak iemand blij. Perfect voor alle soorten gelegenheden. Word verrast en ontbijt met ontbijt NU.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

6 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontbijtnu.nl is een topbedrijf dat ik…iedereen aan kan raden

Ontbijtnu.nl is een topbedrijf dat ik bij iedereen aan kan raden! Hele goede service en heel behulpzaam met het regelen via de chat als het via de website niet lukt zoals bij ons. De boxen waren goed gevuld en de producten waren van hele goede kwaliteit en precies in het afgesproken tijdsblok geleverd. Ze waren er heel blij mee en hebben er heerlijk van gesmuld! Top bedrijf en zeker voor herhaling vatbaar!!

22 de fevereiro de 2026

Resposta da OntbijtNU

Super leuke review Antoinette🤩. We zijn erg blij dat alles goed is bevallen en dit is nou ook de service die je van ons mag verwachten! Tot ziens bij OntbijtNU.nl🤩

Goed geholpen

Goed geholpen, de tekst voor het kaartje was niet goed doorgekomen maar kon dit alsnog doen en hebben dit keurig opnieuw gedaan. De ontvanger was ook tevreden met het ontbijt.

14 de fevereiro de 2026

Resposta da OntbijtNU

Bedankt Anita! Natuurlijk helpen wij waar we kunnen en fijn dat je ook even contact opnam via de chat! We zien je graag weer terug ;)

Het was geslaagd

Het was geslaagd! Ontbijt kwam op tijd. Goede communicatie!
Alles was top

12 de janeiro de 2026

Resposta da OntbijtNU

Dankjewel Carole voor jouw mooie review. Graag zien we je de volgende keer weer bij ontbijtNU.nl ;)

Heerlijk ontbijt

Heerlijk ontbijt, goede service en fijne communicatie via de mail! Aanrader!

26 de dezembro de 2025

Resposta da OntbijtNU

Bedankt Miranda voor jouw mooie review. We zien je graag nog eens bij OntbijtNU.nl ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijk ontbijt net bezorgd gekregen

Heerlijk ontbijt net bezorgd gekregen. Lekker op tijd en mooi ingepakt. Mijn dame was zeker verrast en blij! Complimenten!

13 de dezembro de 2025

Resposta da OntbijtNU

We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Super bedankt voor deze review en we zien je graag terug!

heerlijk ontbijt

heerlijk ontbijt, optijd afgeleverd, heel mooi verpakt, vriendelijke bezorger. zeker een aanrader om hier te bestellen.

27 de novembro de 2025

Resposta da OntbijtNU

Bedankt voor deze mooie woorden! Wij zien je graag terug bij ontbijtNU.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.