Ontstoppingdirect Opiniões 6

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

6 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Dit malafide bedrijf komt je graag besodemiteren

Dit malafide bedrijf komt graag je verstopping verhelpen. Na het tekenen voor start werkzaamheden komen er nog een hoop kosten bij. Voor een simpele verstopping +- 10 meter kabel door te hebben gevoerd en een uurtje bezig te zijn geweest vragen zij een belagelijke € 2.400,- als klap op de vuurpijl nooit een factuur gekregen. En als je daar voor belt met het nummer wat op de website staat 085-0049656 doen ze zich voor als een ander bedrijf. Dus mensen wees gewaarschuwd.

21 de fevereiro de 2026

Oplichting

Voorrijkosten worden gerekend, wat in principe geen probleem is wanneer er vervolgens met een normale prijs wordt gekomen. Werd vooraf 750 euro gevraagd voor een verstopte afvoer, waar niet eens naar gekeken was. Goed verdien model; sta je snel weer buiten wel 40 euro rijker.

18 de fevereiro de 2026

Oplichters

Ik was heel blij dat de monteur snel kon komen om mijn verstopte vetpot op te lossen. De jongens hebben de leidingen ontstopt en zeiden dat een collega in de avond zou komen om de vetput te legen. Dat ze ondertussen met het ontstoppen de hele kamer vol met afvalwater liepen lopen, vonden ze blijkbaar normaal. Hoelaat de collega in de avond zou komen, konden ze me niet vertellen, maar ik zou gebeld worden. Of ik even direct meer dan >€1000 kon afrekenen. Ook voor de werkzaamheden die nog moesten gebeuren, op factuur was niet mogelijk. Ik schrok van het bedrag, hier was tevoren niets over gezegd. Zo begonnen met een starttarief van €205, kwamen daar ook nog voorrijkosten bij, arbeid kosten en weet ik veel wat allemaal. Ze zijn max een half uurtje bezig geweest.
Ik moest pinnen, maar de btw moest per factuur. Kon niet met de mail, alleen met de post. Al met al een raar verhaal, maar je kan weinig als er twee kerels dwingend tegenover je staan. Gelukkig heeft mijn pinpas een limiet van €500 en je raadt het al, de collega is nooit gekomen. Ik heb nog steeds een verstopte vetput, mijn kamer staat blank met afvalwater en ik ben €500 lichter

22 de dezembro de 2025

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw,

Op 21-11-2025 heeft uw monteur bij mij een reiniging van de leidingen uitgevoerd naar aanleiding van een stankprobleem in mijn badkamer. Mij werd aangegeven dat een preventieve leidingreiniging de oplossing zou zijn. Ik ben akkoord gegaan met de voorgestelde werkzaamheden en heb hiervoor een bedrag van €204,- betaald.

Tot mijn teleurstelling was de situatie de volgende dag niet verbeterd, maar juist verergerd: de stank was sterker aanwezig dan voorheen. Toen ik hierover telefonisch contact met u opnam, kreeg ik te horen dat u hier verder niets aan kon doen en dat ik opnieuw kosten zou moeten maken voor een monteur. Dit vind ik onacceptabel, aangezien het oorspronkelijke probleem waarvoor ik u heb ingeschakeld niet is opgelost.

Ik verzoek u daarom dringend om:

Het probleem kosteloos en correct te verhelpen, of

Het reeds betaalde bedrag van €204,- terug te storten.

Indien hier geen passende oplossing voor wordt geboden, zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te ondernemen, waaronder het indienen van een klacht bij relevante consumenteninstanties.

Ik vertrouw erop dat u deze klacht serieus neemt en binnen 14 dagen een oplossing aanbiedt.

21 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.