Ontstoppingsbedrijf Rotterdam Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedankt voor de reparatie van onze cv leiding. Vriendelijke vakman, duidelijk advies en met het juiste gereedschap was alles dezelfde middag klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kreeg kort na mijn aanvraag al een telefonische reactie. Kon snel geholpen worden. De verstopping waar we last van hadden hebben ze opgelost.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima ondernemer. Reageert lekker snel op aanvragen en kon ook snel een monteur bij ons langs sturen. Goed geregeld allemaal bij dit bedrijf.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwamen netjes optijd op de afspraak, zijn hier geweest vanwege een nare geur in de badkamer. Hebben alles goed opgelost voor ons.

Informações sobre a empresa

1. Canalizador

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam is uw lokale expert op het gebied van loodgietersdiensten. Met jarenlange ervaring in het ontstoppen van afvoeren, repareren van lekkages en onderhouden van sanitairsystemen, bieden wij snelle, efficiënte en betrouwbare diensten aan huishoudens en bedrijven in Rotterdam en omgeving. Ons team van gecertificeerde loodgieters gebruikt de nieuwste technologieën en technieken om ervoor te zorgen dat uw water- en afvoersystemen optimaal functioneren. Bij Ontstoppingsbedrijf Rotterdam begrijpen we hoe belangrijk het is om een betrouwbare loodgieter te hebben die u snel kunt bereiken in geval van een noodsituatie. Daarom zijn wij 24/7 beschikbaar om u te helpen met elke vorm van verstopping of lekkage, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over wateroverlast of schade aan uw eigendom. Onze missie is om kwalitatieve loodgietersdiensten toegankelijk te maken voor iedereen in Rotterdam, met een focus op klanttevredenheid, transparantie in communicatie en eerlijke prijzen. Of u nu te maken heeft met een verstopte afvoer, een lekkende kraan of u heeft behoefte aan een volledige inspectie van uw sanitairsysteem, Ontstoppingsbedrijf Rotterdam staat klaar om u te voorzien van professionele ondersteuning. Laat ons uw problemen met water en afvoer oplossen en ervaar de vrede van geest die komt met het weten dat uw loodgieterswerk in handen is van experts.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

69 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.