Ontstoppingsdienst Eddy Opiniões 117

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

als je een dienst nodig hebt, en je vindt die op internet, google die eerst naar ervaringen en reviews, den Eddy (bestaat niet) en willy (bestaat ook niet) i een malafide bedrijf sanesecours of zoiets... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

We hadden geluk omdat we voor aanvang v/d werken en bij de aankomst van de medewerker van dat bedrijf ons informeerden over de prijs: totale kostprijs meer dan 600€!! En dus geweigerd om de sceptische... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

117 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Deze mensen zijn geen Eddy of andere…

Deze mensen zijn geen Eddy of andere Vlaamse namen dit zijn belcasem elaouni en co gemene en gevaarlijke oplichters doe nooit een beroep op die mensen zelfs als het hoog dringend is je gaat er heel veel spijt van hebben

4 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Slecht bedrijf geen oplossing 200€ voor…

Slecht bedrijf geen oplossing 200€ voor 5 menut een geen oplossing hoop de geld. Ga naar jullie familie karma God zien alles ik Biden voor God da ik heb de geld betaald da slecht voor jullie familie ga gebeuren ik hoop karma kom naar jullie 🤲🤬

16 de dezembro de 2025

Frauduleus bedrijf Sanicours

Frauduleus bedrijf! NOOIT contacteren ! We werden er vandaag compleet door afgezet, rekenen waanzinnige bedragen aan omwille van een zogenaamde specifiek machine. Op de factuur staan verschillende zaken aangerekend én een onverklaarbaar bedrag van 1100€. Telefonisch niet bereikbaar, op mail geen antwoord etc. Na wat opzoeken via Google blijkt dat ze werken onder het bedrijf Sanicours dat als frauduleus gesignaleerd staat bij FOD economie. Wij hebben een PV opmaken èn een klacht ingediend bij de bank waar men een fraude dossier gestart is.

27 de novembro de 2025

Oplichters

Oplichters. 1400 euro voor 2 uur werk met een ‘speciaal’ machine. Degoutant

9 de julho de 2025

Schandalig.!

Als je intzak gezet wil worden werk dan met deze firma. Schandalig!
Ze maken misbruik als ze zien dat je een vrouw alleen bent... En zo proberen ze meer dan 500 te vragen voor een simpele ontstoppingsdienst. Dan vragne ze ook nog eens 60 oprij kosten en 150 voor een diagnose die ik en hun al wisten... Nooit met deze firma samen werken

24 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Mensen die opgelicht zijn en gelukkig…

Mensen die opgelicht zijn en gelukkig niet betaald hebben. Wij hebben de politie en advocaat ingelicht. Nu blijven ze toch een ander uitweg te vinden om t geld te incasseren!!!' Aanmaning te versturen.. niet op ingaan! 1juni had ik de Ontstoppingsdienst gebeld die al eerder bij ons de beerput komt legen. Wij betaalde toen 89euro. Maar doordat hij met ziekte zat en wist niet hoelang hij buiten strijd was, zocht ik naar een andere aannemer. Via Google werd ik automatisch doorgeschakeld naar hun "sponsering " er nam een vrouw die moeilijk spraakzaam was. Zonder een prijs af te spreken, zei ze dat het diezelfde dag nog kon. Het was zeker geen dringende zaak. Die man komt hier toe met een kleine camionette waar er een klein inhouds tank was. Na het zien was de beerput niet volledig geleegd. Had maar 2000l . Toen ik de factuur voorgeschoteld kreeg, moest ik 699,89euro betalen. Ik weigerde onmiddellijk. Belde de politie en werd aangifte gedaan. Ik heb ook een advocaat advies gevraagd. Nu na bijna 3 maanden hebben ze een deurwaarder ingeschakeld Aanmaning gestuurd. Ik heb terug de advocaat in geschakelde. Ook de deurwaarder laten weten om welke wanpraktijken het gaat. Dit moet stoppen!

19 de setembro de 2025

Mafiapraktijken

Mafiapraktijken. Ze kwamen kijken naar een foutmelding op mijn verwarmingsketel. Na een half uur was het verdict: ketel te vervangen, 600+ euro aub. Na wat discussie werd het 300 euro. Na nog wat meer discussie werd het 150 euro. Je kan maar proberen zullen ze gedacht hebben.

18 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

veel geld voor de sceptische put te…

veel geld voor de sceptische put te legen beter eerst de reviews gecheckt sceptische put half leeg meer dan 2k betaald daarna konden we nog alles opruimen dat van de slangen opstrazt lag van uitwerpselen..

16 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Had vrijdag gebeld voor afspraak

Had vrijdag gebeld voor afspraak , geen spoed deze Werdt op maandag gezet had aan telefoon prijs gevraagd maar deze konden ze niet meedelen en was voor de technieker ter plaatse . Ze zijn juist geweest en hij sprak dat dit spoed was en dat het ons 450 euro zou kosten . Voor maar 2 m² schandalig .

15 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Extreem hoge prijzen en probleem niet opgelost

Gisteren langsgekomen voor verstopte gootsteen geen prijs op voorhand afgesproken of offerte gehad . Toen ze binnekwamen zeiden ze dat het vanaf 180 euro begon , toen ze na een uur klaar waren en een 'speciaal machine' hadden gebruikt kwam het op 1200 euro . Dit hebben we niet betaald ze zeiden de factuur komt nog , de verstopping is de dag erna nog altijd niet opgelost . Deze firma zijn oplichters , nooit contacteren !

12 de setembro de 2025

De ontstoppingsdienst eddy

De ontstoppingsdienst eddy heeft ons hard opgelicht we hadden een probleem met onze douche en toilet het water wou niet of liep zacht weg dus hadden we hun gebeld uiteindelijk hebben we een rekening gekregen van 2909,70 euro!
Wij hebben deze niet betaald!
Wat een schande om mensen zo op te lichten. Schaam jullie

5 de setembro de 2025

Gebeld naar ontstoppingsdienst Eddy

Gebeld naar ontstoppingsdienst Eddy. Stond nergens bij dat het een sneldienst is. Het werd zelfs niet vermeld aan de telefoon. Men kon nog iemand dezelfde dag sturen. Maar er wordt niet bij gezegd dat dit een snel interventie was. Technieker heeft een half uurtje werk gehad. Ik kreeg een rekening van 1265 euro om een ontstopping op te lossen. Na veel vijven en zessen deed hij er plots 15 procent af. Neem nooit contact met deze firma op !

11 de setembro de 2025

Geldklopperij

Deze bedrijf heeft enkel 'snel' geld in eigen zak willen steken, door 'service' aan te bieden die GEEN oplossing biedt en mijn leiding zelfs slechter maakt. Die heeft mijn leiding zelfs kapot gemaakt. Het bedrijf rekent onmiddellijk 800.00 eur aan en 'biedt' 3 maanden garantie. Deze geeft zelfs na ontvangst nog geen 10 minuten garantie. Niet alleen loopt de loodgieter gewoon weg, ook telefonisch wordt ik gewoon afgelegd. Er wordt geen verdere hulp zelfs aangeboden. De persoon durft zelfs de telefoon niet meer aannemen. Gelieve dit bedrijf NOOIT te gebruiken als u maar wilt geholpen worden.

10 de setembro de 2025

Oplichters!!

Oplichters!!! Kwamen voor een ontstopping en hebben mijn schoonmoeder opgelicht met 1300 euro te laten betalen. Het toilet is nog steeds verstropt en nu kan ik hen op geen enkele manier bereiken!!!

28 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas niet eerst de reviews gecheckt: dieven

Helaas niet eerst de reviews gecheckt. Schandalig duur, huis stond half onder water. Mijn zoon en ikzelf moesten helpen of het ging helemaal fout. Enige positieve: afvoer ontstopt en personeel op zich wel vriendelijk. Hier dus zeker geen contact mee opnemen!

21 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Liever geen ster .Je word misleid via…

Liever geen ster .Je word misleid via een website ´ Ontspoppingsdienst Eddy ´,die professioneel lijkt maar het is een firma in Ternat die ,omdat ze dezelfde dag komen over een interventie spreken en dan een extra toeslag aanreken ! Dan komen ze met een klein tankwagentje ( nog nooit gezien) die na duizend liter al vol zit en waardoor ze zogezegd terug heen en weer moeten rijden om die te ledigen ...weer extra kost ! Uiteindelijk bijna 900 eu betaald.Ik vertrouwde het niet en heb melding gedaan bij de politie omdat ze ook met 2 verschillende nummerplaten rondreden .De politie heeft het niet willen registreren in Antwerpen omdat de firma in Ternat gevestigd is .In Ternat wilden ze me niet helpen zonder PV omdat ik geen inwoner van Ternat ben ! Wel heeft de politie me aangeraden om op het moment zelf (omdat ik het echt wantrouwde) een interventie te vragen zodat ze ter plaatse kunnen nakijken of er fraude of een inbreuken zijn.. Als je dus ontstoppingsdienst Eddy belt weet dan ze vals spelen ookal antwoordt er een lieve dame aan de andere kant van de lijn! Zelfs dat is doorstoken kaart

11 de agosto de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.