Op de Weis - coffee, tea & more Opiniões 374

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fijn bedrijf! Ik kocht een koffiezetapparaat als cadeau voor mijn man. Het was geen probleem om het pakket naar het adres van een vriendin te sturen om het een verrassing te houden. Het was pr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Barista workshop gehad van Michaël en Siebe. Super interessant! Je gaat ineens heel anders kijken (ruiken, proeven) naar je dagelijkse kopje koffie. Met als uitsmijter een kennismaking met 'latte art'... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eureka specialita besteld. Blijkt een uitstekende keus te zijn. Eureka specialita is geruisloos en maalgraad instellen is feilloos en exact. Maakt veel rommel zit helaas geen opvangbakje bij. Ve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op de Weis is niet alleen een heel leuk koffie en thee zaakje, maar ze hebben ook nog eens kwalitatief goede spullen tegen scherpe prijzen. Vriendelijk en behulpzaam personeel! Mocht je iets via... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de café

Informação fornecida por diversas fontes externas

Op de Weis is dé koffie en thee speciaalzaak in de wijk Benoordenhout in Den Haag waar persoonlijke aandacht en een goed advies voorop staat. Wij verkopen een breed assortiment espressomachines, vers gebrande koffiebonen, ruim 50 soorten losse, verse, en verpakte thee en aanverwante artikelen voor thuis of om kado te geven. De winkel doet ook dienst als espressobar en lunchroom waar je kan genieten van heerlijke koffie, thee, chocola, taartjes, broodjes en nog veel meer lekkers. Bekijk onze menukaart voor het volledige aanbod. Wij bezorgen ook lunches, organiseren High Tea's, Barista Workshops en Latte Art trainingen.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

374 opiniões

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen. Goed apparaat.

16 de janeiro de 2024

Beste Mark,
Superfijn om te horen :-)
Dank je wel voor je mooie review.

Snel geleverd

5 de janeiro de 2024

Beste Alander,

Bedankt voor je bestelling en mooie review!

Mooi assortiment

Ik zocht bepaalde Chai Latte, en op de Weis heeft het! Eerste x besteld, overzichtelijke site, snelle levering, keurig verpakt. Ik zal zeker vaker bestellen, je krijgt nog een persoonlijk mailtje nagestuurd met een leuke tip hoe je je product ook kunt bereiden. Zeker een aanrader!

5 de janeiro de 2024

Beste Anouschka,
Heel mooi dat alles naar wens was.
Enorm bedankt voor deze prachtige review.

Graag weer tot snel bij www.opdeweis.nl en geniet van de heerlijke Drink Me Chai Latte :-)

Had good experiences

Super fast delivery and it came with a cute note :)

9 de janeiro de 2024

Beste 許嘉云,

Bedankt voor je positieve review en graag weer tot snel bij Op de Weis!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik werd enorm goed geholpen met de aftersales!

Ik werd enorm goed geholpen met de aftersales door Michaël van Opdeweis. Hij reageert meteen als er een vraag is.
Waar Sage helaas de verantwoordelijkheid liet sluimeren, na net twee jaar over de garantieperiode, heeft Michaël gezorgd voor een super fijne oplossing. Hij heeft zich persoonlijk ingezet naar de fabrikant om hun verantwoordelijkheid te pakken.
Uiteindelijk werd de machine omgeruild en kon ik naar grote tevredenheid weer van heerlijke koffie genieten.
Iets waar men bij Sage niet zo’n boodschap aan had maar wat bij Opdeweis als “ouderwetse” degelijke klantenservice werd aangepakt.
Michaël, NOGMAALS DANK!!!

21 de dezembro de 2023

Beste Cees,

Super om terug te lezen dat je onze service zo goed kan waarderen. Daar doen we het voor! Heel graag gedaan.

Heel fijn dat je nu weer heerlijke koffie kan maken met de Sage.

Comandante C40 MK4

Na zorgvuldig onderzoek naar de beste koffiemolen kocht ik begin december 2023 bij Op de Weis een Comandante C40 MK4. Waarom bij Op de Weis? Ze krijgen de beste reviews en hebben ook nog eens scherpe prijzen. Mijn (hoge) verwachtingen zijn ingelost: uitstekende communicatie, prima verpakking en snelle levering.

De koffiemolen beviel zo goed dat ik binnen twee weken een tweede exemplaar bij Op de Weis heb aangeschaft om cadeau te geven.

8 de dezembro de 2023

Beste Kostas,
Echt heel mooi om dit zo terug te lezen, hier doen we het voor!
Enorm bedankt voor deze mooie review en ik hoop dat de ontvanger van de Comandante er net zo blij mee is als jijzelf :-)

Snelle levering, goede service

27 de dezembro de 2023

Beste Robert,
Heel erg bedankt voor deze mooie 5 sterren review en heel veel koffieplezier met de mooie Jura E8

Online prijs, offline service

Helaas tot 2x toe een nieuwe espressomachine met productiefout gekregen, maar Michaël van Op de Weis gaat tot het uiterste om te zorgen dat alles uiteindelijk goed komt. Hij heeft geregeld dat de importeur de 3e machine kwam brengen en installeren. Zo hoort het: een webshop met de service van vroeger

2 de dezembro de 2023

Beste Geert,
Bedankt voor deze mooie review en al je geduld en begrip, ondanks de pech die je hebt gehad. Helaas zitten er soms inderdaad machines tussen met een foutje. Gelukkig heeft de importeur ook heel goed meegewerkt om het op te lossen.

Leuk uitpakken!

De bestelde filters kregen we razendsnel thuisbezorgd. Heel netjes ingepakt met een fijn handgeschreven kaartje erbij en als kers op de taart zat er ook een lekker Tony chocolonietje én een heerlijk theetje bij….zelfs aan een stickertje van Op de Weis was gedacht. Het opmaken van het pakketje was dus een leuk!!! :) Aanrader dus!

23 de novembro de 2023

Beste Anja,
Heel erg bedankt voor je bestelling en natuurlijk dat je deze mooie review hebt geschreven.

Prima leverancier via webshop

Prima leverancier via webshop - netjes op tijd en goed geïnformeerd.

14 de novembro de 2023

Beste Jan,
Heel erg bedankt voor deze mooie review en graag weer tot snel bij www.opdeweis.nl

Hele snelle levering

Hele snelle levering, duidelijke website en vriendelijk personeel. Op de weis is een absolute aanrader!

9 de novembro de 2023

Beste Noa,
Superleuk deze mooie review en compliment. Daar zijn wij uiteraard heel blij mee:-)

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Snelle levering. De doos was netjes ingepakt en er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij!

7 de novembro de 2023

Beste Cassie,
Bedankt voor deze mooie review en heel veel plezier met de mooie Eureka Mignon Specialita!

Op de Weis een Aanrader!

Klantgericht, vriendelijk, professioneel en prima - betaalbare - producten met een snelle levering! Op de Weis helemaal goed weet ik nu uit ervaring!

8 de novembro de 2023

Resposta da Op de Weis - coffee, tea & more

Bedankt voor je bestelling van de Gaggia Classic EVO en deze mooie review.
Heel veel (tientallen) jaren koffieplezier toegewenst met deze oerdegelijke machine!
Team, Op de Weis.

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering en in perfecte staat…

Snelle levering en in perfecte staat ontvangen.

7 de novembro de 2023

Beste Menno,
Bedankt voor deze positieve review en heel graag weer tot snel bij www.opdeweis.nl

Super workshop

Super nuttige, interessante en leuke Barista workshop gehad bij Op De Weis. Enthousiaste instructies en weetjes over koffie en latte artwork. Veel van opgestoken!

3 de novembro de 2023

Beste Mevrouw Verwoerd,
Superleuk dat u bij onze Barista Workshop was en heel erg bedankt voor deze mooie en positieve review.

Top service!

Snelle en nette bezorging. Ze komen hun beloften na. De koffiemachine is netjes met alle extra’s op tijd geleverd. De persoonlijke boodschap in de doos was helemaal top! Ga door met deze top service!

22 de outubro de 2023

Top bezorging

Top bezorging, snel en netjes aangekomen met een persoonlijke boodschap.

2 de outubro de 2023

Beste Wesley,
Bedankt voor je bestelling en natuurlijk deze positieve review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Friendly and warm service with…

Friendly and warm service with excellent goods.

29 de setembro de 2023

Hi Steve,
Thank you very much for your review and see you soon at www.opdeweis.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb na lang wikken en wegen een piston…

Heb na lang wikken en wegen een piston machine gekocht. Was niet alleen zeer zorgvuldig ingepakt maar ook extra beschrijving erbij zodat ik vrij snel een heerlijke espresso kon maken. Fijne ervaring en uitstekende nazorg!

25 de setembro de 2023

Beste Iris,
Bedankt voor je bestelling van de Quick Mill 3035 bij Op de Weis en natuurlijk deze hele mooie beoordeling :-)
Heel veel koffieplezier toegewenst!

Super professioneel

Super professioneel, beste prijs en op tijd geleverd. Hartelijk dank Michaël.

24 de setembro de 2023

Beste Cris,
Heel erg bedankt voor deze geweldige review en heel veel koffie(maal) plezier met de mooie Eureka Mignon Specialita!
Team, Op de Weis

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.