Jeg har deltaget i kurset GDPR i praksis - compliance og dokumentation, som Økonomi & Personale Academy afholdte. Underviser var Rami C. Sørensen og han gjorde det relativt svære stof, forståeligt og... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Relevant kursus og god underviser Var på kursus i Ansættelsesretten - nye regler mv. 2019. Der var en del emner og områder vi skulle igennem men de var alle relevante og blev formidlet på en spændend... Ver mais
Rami er en dygtig og engageret underviser, der holdt mig aktiv ohne Ende. Spændende og lærerigt, jeg kan virkelig bruge dette dagskursus til noget. Lokale, forplejning etc. var også helt i top. Hv... Ver mais
A empresa respondeu
En praktisk implementering. af ferieloven Et fint kursus, dog blev ferieloven gennemgået lige lovligt meget, hvilket gjorde, at den praktiske implementering, blev gennemgået en tand for hurtigt,... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Økonomi & Personale Academy udbyder kurser, netværk og uddannelser inden for økonomi- og personaleområdet. Siden 1999 har mere end 50.000 ansatte inden for den private og offentlige sektor deltaget på vores kurser. Vores kunder vælger i gennemsnit at deltage på mere end 5 forskellige kurser over en periode på ca. 3 år. Over halvdelen af vores kunder vælger at tage kurserne som en del af et uddannelsesforløb. Flere og flere af vores kunder ser det desuden som en styrke at supplere løbende kursusdeltagelse med et medlemskab af vores faglige netværk.
Informações de contacto
Gydevang 39-41, 3450, Allerød, Dinamarca
- 70 270026
- op@opkurser.dk
- opkurser.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Fantastiske undervisere
Fantastiske undervisere, dygtige og har masser af humor
Veloplagte og meget kompetente…
Veloplagte og meget kompetente undervisere med humor og evnen til at parkere det, som de ikke vidste, og fremsende senere.
Lidt mere information om den nye ferielov kunne være ønsket; men vi skal jo også have noget at komme efter til næste år :-)
Altid gode undervisere og godt…
Altid gode undervisere og godt undervisningsmateriale.
Noget helt specielt
Jeg kan varmt anbefale Økonomi & Personale Academy.
Som virksomhed har vi deltaget i adskillige kurser, der altid har yderst kompetente undervisere ( og underholdende), kursusmateriale der er gennemarbejdet, let forståeligt og en altid dejlig atmosfære.
Man går ikke galt i byen når man vælger Økonomi & Personale Academy!
Super gode til undervise i kursus
Går i dyben og der er plads til…
Går i dyben og der er plads til spørgsmål
Rigtig godt kursus
Godt kursus, med uddybende gennemgang af den Nye Ferielov
Altid velforberedte og kompetente…
Altid velforberedte og kompetente undervisere.
Det var et rigtig god kursus
Det var et rigtig god kursus, og en rigtig god kursus lærer
Altid super gode kurser med dygtige…
Altid super gode kurser med dygtige undervisere.
Den by ferielov, praktisk implementering
Den dag DJØF’eren spildte min dag med højtlæsning af lovtekst og betænkninger.... ÆV!

Resposta da Økonomi & Personale Academy
En praktisk implementering
En praktisk implementering. af ferieloven
Et fint kursus, dog blev ferieloven gennemgået lige lovligt meget, hvilket gjorde, at den praktiske implementering, blev gennemgået en tand for hurtigt, for at kunne overholde tiden.
Det hed sig at man skulle have deltaget i den Nye ferielov tidligere, for at komme på dette kurus. Denne information, tror jeg halvdelen af kursisterne havde overset.
Godt momskursus
Super godt og dygtige undervisere.
Godt kursus, hvor vi fik rigtig meget med hjem til brug i hverdagen.
Meget dygtige og sjove undervisere.
Grundig gennemgang af emnerne
Gode kurser og gode undervisere
Gode kurser og gode undervisere . Jeg er endnu ikke blevet skuffet, eller har kedet mig v
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.