Smidigt och bra automatiskt sparande till låg avgift. Dessutom finns ett hållbart val om man vill, jättebra! Appen och konceptet är enkelt att förstå. Du svarar på några frågor och sen får du ett... Ver mais

Har använt mig av Opti i över tre år nu. Först började jag ett långsiktigt sparande till dottern. Efter några månader öppnade jag ett eget fondspar. Nu senast har jag kompletterat med ett pensionsspar... Ver mais
Riktigt nöjd, har sparat på opti i snart 3år. Riktigt bra att man kan välja risknivå och om fonden ska vara miljövänlig. Enkelt att sätta in pengar med månadssparande och går lätt att justera elle... Ver mais
Opti är en enkel app som hjälper dig att förbättra hur du sparar dina pengar. Få rätt fonder, till låg avgift och utan krångel.
Vasagatan 15, 111 20, Stockholm, Suécia
Respondeu a 94% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Bra introduktion och vägledning i lättmanövrerad app. Blir spännande att se hur min portfölj utvecklar sig!

Resposta da Opti
Appen och konceptet är enkelt att förstå. Du svarar på några frågor och sen får du ett rekommenderat sparande för dig. Starta ett månadsspar och sen sköter Opti allt åt dig till en låg avgift.
Jag har använt Opti i några år och är supernöjd med produkten och utvecklingen av mitt sparande.

Resposta da Opti
Svårt att använda och man får inte välja själv

Resposta da Opti
Trodde inte det skulle vara så lätt att komma igång med ett sparande,

Resposta da Opti
Fick mycket bra bemötande av Anders på kundtjänst. Tog tid med mig och var mycket serviceinriktad

Resposta da Opti
Hade delat upp summan på er och ett annat bolag.
Ni har dubbel avkastning, på samma premisser.
Mycket bra

Resposta da Opti
Ny kund- när jag hade knappat in mina uppgifter och att jag sparar med ett längre perspektiv och att jag kan tänka mig alternativ C med en högre risk. När ni skapade min portfölj var det mesta placerat i värdepapper. Hade önskat att jag kunde välja själv oavsett att min ålder är hög.

Resposta da Opti
Värdelöst när man ska ta ut sina pengar! Gjorde ett uttagsbegäran för 12 (TOLV) dagar sen, har fått bara delar av uttagen. Men värsta av allt är att när man har ett pågående uttag (som håller nu i nästan 2 veckor) KAN MAN INTE BEGÄRA NÄSTA UTTAG. Så resten av pengarna är HELT LÅSTA! Nu tar det ytterligare 2 veckor för mig att ta ut allt och avsluta konto. Tack och hej från mig j*a opti

Resposta da Opti
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.