Fin och enkel hemsida, lätt att beställa. Dock har jag svårt för betaltjästen Qliro när man inte kan betala allt direkt. Deras betalalternativ passar inte mig. Bra produkter. Snabb leverans.
Leia as opiniões dos outros
Har hittills bara testat smakerna vanilj & salted caramel av deras WHEY protein men alltså MUMS - vilka smaker 🤤 En vanilj så len & rund, nästan lite knäckig tom! & så en salted caramel som (till sk... Ver mais
Optimal Vibe är utan tvekan det bästa proteinpulvret jag har provat. Det smakar riktigt gott och är superenkelt att blanda utan några klumpar. Jag har använt det efter varje träningspass. Dessutom kän... Ver mais
Informações sobre a empresa
Optimal Vibe Nutrition skapades med visionen att ge personer som vill få ut det maximala av sig själva, de bästa förutsättningarna. En guide, ett hjälpmedel och inte minst en lösning till att få ut mer av dig själv, din energi, prestation och ditt liv. Vare sig det är i gymmet, familjelivet eller i karriären vill Optimal Vibe finnas där för att underlätta och Optimera din vardag.
Informações de contacto
Göteborg, Suécia
- 0707100806
- info@optimalvibe.se
- optimalvibe.se
As pessoas também visitaram
Bra produkter
Snabba leveranser med bra produkter
Snabba leveranser med bra produkter. Enkelt att få kontakt om det är frågetecken.
Snabbt och enkelt
Greens & reds är världsklass
Greens & reds är världsklass, gör under för magen verkligen! Minskad svullnad & mindre smärta. Red berries är min favorit!
Otroligt goda kosttillskott
Allt från produkter till leveranstider har varit mycket bra.
Jag har köpt flera av deras produkter bland annat Whey protein och Casein och smakerna är helt otroliga.
Har köpt hem flera av era produkter &…
Har köpt hem flera av era produkter & dom har hjälpt mig att sova bättre, ge mig mer energi på dagarna, protein-pulvret är super goda! Jag är väldigt nöjd med allt.
Testat många olika protein tillskott…
Testat många olika protein tillskott men optimal vibes slår alla mest hästlängder. Bra förpackningar, bra pris och överlägsna i smak!
Föredömlig kundservice och otroliga produkter
Föredömlig kundservice som var till stor hjälp för mig när jag skulle byta märke. Förstklassiga produkter som dessutom är otroligt välsmakande! Greens and reds får ett extra plus i kanten, smaken med ingefära ger en skön morgonknuff och är efter ett par dagar redan en given morgonrutin. Med andra ord får hela kedjan, från företag och service till produkt, förpackning och näringsinnehåll 5/5 stjärnor!
Kvalitetsprodukter som ger resultat
Kvalitetsprodukter som ger resultat! Rekommenderar starkt!
Oslagbara produkter
Oslagbara produkter! Älskar smakerna o så bra för min mage
Optimal Vibe Greens & Reds – Bättre än Huel & Healthwell
Har du, precis som jag, testat dig igenom Huel Greens, som smakar som en nyslagen sommaräng, eller Healthwell Superfoods, som påminner mer om algblomning än hälsodryck?
Det gjorde jag. Tills jag fick upp en annons om Greens & Reds...
Om du letar efter en högkvalitativ Greens & Reds-blandning som faktiskt smakar gott och har ett överlägset innehåll. Sluta leta. Här är det bästa valet.
Den slår både Huel och Healthwell på smak, näringsinnehåll och biotillgänglighet.
J*vligt nöjd kund.
Allt gott!
Mycket nöjd!
Snabb leverans, väldigt bra hjälp och service när det uppstår några problem. Produkter med bra smak som gör att jag slipper det där ont i magen som jag får av många andra protein pulver.
Smaken Golden biscuit … säger bara wow😍👌🏻
Mycket god smak på proteinpulvret…
Mycket god smak på proteinpulvret (choklad)
Greens & Reds
Snabb och smidig leverans. Har nu druckit Greens & Reds varje morgon i 8 dagar och känner en stor skillnad. Magen är inte längre uppblåst och jag känner mig piggare. Smaken är jätte god.
Snabba leveranser och vansinnigt gott…
Snabba leveranser och vansinnigt gott proteinpulver. Salted caramel är lätt det godaste proteinpulver jag provat
Supersnygg tröja och älskar snabba…
Supersnygg tröja och älskar snabba leveranser🤩
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.