Leia as opiniões dos outros
Jeg kan virkelig varmt anbefale Optimized. De står for hjemmesider, Google og Meta ads, og det hele bliver gjort virkelig professionelt. Det er ærligt talt et frisk pust i forhold til meget... Ver mais
Vi overtog en igangværende virksomhed med et kæmpe efterslæb - herunder særligt i forhold til digitale løsninger og hjemmeside. Et værre morads. Men Optimized - Laura og Sebastian - fik ro på... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi skaber digital vækst for små og mellemstore virksomheder. Vi hjælper især håndværkere og lokale erhverv med SEO, Google Ads og professionelle hjemmesider. Hos os får du et personligt samarbejde med fokus på resultater. Vi forstår din forretning og leverer løsninger, der virker. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelse.
Informações de contacto
Birkedommervej 31, 2400, København, Dinamarca
- +45 71 99 49 39
- info@optimized.dk
- optimized.dk
Nogle gode gutter du kan stole på.
Vi blev onboarded for et par måneder siden og ser allerede tydelige resultater. Vi er et selvstændigt tømrerfirma, og det var vigtigt for os at finde et hold der gik lige så meget op i deres forretning som os. Efter første møde med Herman og Frederik var vi sikre på at det var dem der skulle hjælpe med markedsføringen. Vi kører SEO, Google ads, hjemmeside og photoshoots og det hele spiller bare. Ekstrem hurtig onboarding og resultater samt løbende møder med god vejledning og opsummering igennem hele processen Kæmpe anbefaling herfra!
KUN GODE OPLEVELSER 10/10
Jeg kan virkelig varmt anbefale Optimized.
De står for hjemmesider, Google og Meta ads, og det hele bliver gjort virkelig professionelt. Det er ærligt talt et frisk pust i forhold til meget andet derude.
Det jeg især synes er fedt, er at man ikke bare bliver sendt videre til en eller anden random idi*t som ikke giver en flyvende **** Her kan man mærke, at de faktisk tager sig af det og går op i, at det fungerer og er mega løsnings orienteret.
Jeg kommer selv fra Webkoncept, og det kan slet ikke sammenlignes. Niveauet er bare et helt andet hos Optimized.
Jeg er super tilfreds, kun gode ting herfra
mvh Elias - ERH
God service, og tryghed hele vejen igennem
Jeg tog en snak med Frederik fra Optimized omkring vores firma og fremtiden som vi ønskede. Vi er blevet taget godt i mod, og selvom det er en stor investering så er der allerede kunder der ringer. Der har været fokus på en flot hjemmeside, god kontakt til os, og når vi har været bekymret er der taget hånd om det. Jeg føler også at der har været ærlighed omkring økonomiske aspekt ved aftalen, og jeg tror også på at hvis samarbejdet ikke fungerede, så ville Optimized være helt med på at lade os komme ud af aftalen fordi det ville være bedst for begge parter. Men jeg tror overhovedet ikke at det er nødvendigt, da kunderne allerede ringer og vi har flere aftaler i hus. Trygheden er vigtig for os, og det har Optimized givet os hele vejen igennem. Tak for at være en af de gode firmaer i en branche fyldt med mennesker der forsøger at tage penge fra mindre firmaer uden at give noget igen.
Der har været mindre startproblemer med hjemmesiden, men alt i alt kan jeg ikke gøre andet end at give fem stjerner til Frederik og Magnus fra Optimized, og jeg glæder mig til de næste par måneders (og forhåbentlig års) samarbejde.
Mvh
Patrick
Andersen og Søn ApS
Har fået den fedeste hjemmeside
Har fået den fedeste hjemmeside møg lækker service og rigtigt gode snakke med Lui virkelig flink fyr
Tak for det hele 😊
Vi har kun oplevet en professionel…
Vi har kun oplevet en professionel tilgang og en imødekommenhed vi ikke havde forventet, som ny startet virksomhed havde vi en følelse af at blive taget seriøse og de havde en general forståelse for hvad vi ønskede.
Klar anbefaling
Klar anbefaling
God kontakt under hele forløbet og de er rigtig gode til at ringe og holde kontakt hvis man har andre ideer eller ønsker til hjemmesiden, og ekstra plus point for at hjemmesiden ser piv skarp ud 👏🏾
Jeg har fået mange flere kunder siden hjemmesiden kom op og køre.
Helt igennem fantastisk forretning med…
Helt igennem fantastisk forretning med fantastiske og dygtige medarbejdere
Som har dig fra det øjeblik du træder ind på kontoret
Ikke nok med de fantastiske på det personlige plan så levere de os resultater som jeg ik har oplevet før nu! Så KÆMPE anbefaling her fra mig og min flytte forretning !
Jeg må sige jeg er yderst tilfreds over…
Jeg må sige jeg er yderst tilfreds over den professionelle tilgang Optimized har haft til mine behov. Jeg er en lille tømrer virksomhed som har haft andre firmaer til at lave min markedsføring fx. Group online og jeg må bare sige at den personlige betjening du for her kan du bare ikke få andre steder optimized er bare vejen frem og ikke mindst har jeg en masse penge på at fået meget mere ud af de penge jeg ligger i markedsføring.
Jeg har nok valgt den mindste pakke man kan dog har jeg alligevel fået 4 seriøse henvisninger på en uge hvilket jo er perfekt 👍😊kæmpe tak til optimized herfra som faktisk holder hvad de lover

Stor anbefaling!
Jeg kom i kontakt med Frederik via en anbefaling, og det har været en fornøjelse fra start. Lui har efterfølgende hjulpet mig i gang, og hans indsats har været intet mindre end verdensklasse. Jeg har generelt kun mødt utroligt kompetente mennesker i forløbet. Kommunikationen er i top, og samarbejdet fungerer upåklageligt. Stor anbefaling herfra!

Resposta da Optimized
Hammer dygtige - We got Optimzed !
Ikke mindre end 5 stjerne, hvis jeg kunne havde vi givet dem 10!! Kæmpe anbefaling herfra Tanternes Hus, cafe og Bed & Breakfast. Vi har overtaget en hjemmeside der var utilstrækkelig flere steder og har nullet rundt med den i 5 år, nu var på tide at blive OPTIMIZED og det blev vi <3
Stort tak til Laura & Sebastian & Co. for et flot stykke arbejde med hjemmesiden, den er bare blevet så lækker og super godt opsat med fint overblik. Mødet med Laura første gang var nærværende og super prof. Og resultatet ligeså. Kommunikationen omkring tanker og ønsker, optimering, fremtiden og sparringen sidder lige i skabet, man føler sig helt tryg. Hammer dygtige og manen til skarpere mennesker skal man lede længe efter. WE LOOOOOVE IT!
Kæmpe TAK fra Tanternes Hus <3

Resposta da Optimized
En fin, igangværende virksomhed - men hjemmesiden var et morads...
Men Optimized - Laura og Sebastian - fik ro på os og udlagde en plan på gode vilkår.
Det har virket perfekt og vi skriver her for at rose Optimized-konceptet, men jo især rose Laura og Sebastians arbejde. De er ligetil at kommunikere med uden lange og underlige ord og svarer hurtigt.
Vi har oplevet at de er fleksible og gør alt, hvad de kan for at imødekomme ens behov - samt at der ingen dumme spørgsmål er.
Fra Restaurant De Hvide Svaner ser vi frem til et fortsat godt samarbejde.

Resposta da Optimized
Dejlig oplevelse at være kunde hos dem
Dejlig oplevelse at være kunde hos dem. De tager sig af en som var man en del af deres familie
Kh malerfirmaet flitsbuen

Resposta da Optimized
Christine har hvert super sød
Christine har hvert super sød, smilene og opmærksom på mine behov og altid klar på telefon hvad end jeg har haft af spørgsmål alt i alt en helt igennem super oplevelse
Godt arbejde

Resposta da Optimized
Det jeg især sætter pris på er deres…
Det jeg især sætter pris på er deres ærlighed og gennemsigtighed i processen. Man føler sig tryg, og man kan mærke at de ved hvad de laver. Samtidig er de altid tilgængelige hvis man har spørgsmål.
Jeg kan klart anbefale Optimized til andre, der ønsker seriøs rådgivning!
Mvh ProRens solution ApS

Resposta da Optimized
Hos Optimized har jeg oplevet en gruppe…
Hos Optimized har jeg oplevet en gruppe stærke unge iværksættere som forstår deres funktion i de forskellige forretningsmodeller. Holdet besidder også god CRM management, og er yderst pligtopfyldende i deres kunders behov.
6 stjerner hvis muligt.

Fantastik service
Fantastik service
Stor tak til Frederik Raaberg for introen og så sende os til Christine Alexa for at lave vores skifte og vi er super tilfredse med tingene.
Så kan klart anbefale Optimezed til andre som har brug for en facelift og udvikling i sin virksomhed.
Svanemøllens Tandklinik
Dia og Jesper

Resposta da Optimized
Seriøs og effektiv markedsføring!
Jeg har tidligere samarbejdet med to større marketingbureauer, som begge lovede imponerende resultater, men som ikke formåede at levere det forventede. Efter næsten at have opgivet håbet valgte jeg at give Optimized en sidste chance.
Fra den første samtale med Silas til Lui afsluttede processen, har jeg oplevet en utrolig professionel og engageret tilgang. Servicen har været i top hele vejen igennem, og resultaterne har overgået mine forventninger.
Jeg kan varmt anbefale Optimized til alle, der ønsker seriøs og effektiv markedsføring.

En god beslutning
Er super tilfreds med samarbejdet med Optimized, min kontaktperson Christine svare altid på mine beskeder eller opkald, når jeg har afslutter en opgaver sender jeg lidt billeder til hende og hun opdaterer min hjemmeside med mine seneste opgaver.

Rigtig god service
Jeg vil gerne takke Christine for den professionelle service og det gode resultat på min hjemmeside.

Resposta da Optimized
Endelig et marketingsfirma hvor man…
Endelig et marketingsfirma hvor man faktisk bliver set og hørt.
Jeg føler, at jeg er blevet taget med i processen og at de generelt er gode til at kommunikere ud.
Ikke mindst har det genereret den mængde arbejde vi snakkede ind i

Resposta da Optimized
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.