Vores datter har netop været på en uges ordblindetræning hos Henriette i Odense. Allerede fra min første samtale med Henriette kunne jeg mærke, at vi var landet det rette sted. Hun havde med det... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Henrietta i Odense har arbejdet med begge vores sønner, som er ordblinde, og vi ved ærligt talt ikke, hvad vi skulle have gjort uden hende. Begge vores børn går på en friskole, som ikke havd... Ver mais
Vores søn var afsted på sommercamp i Odense og mødte nærværende og forstående vejleder. Han fik utrolig meget ud af campen og fik hjælp til at bruge hans hjælpemidler og fik mere selvtillid. Vi foræld... Ver mais
Vores datter har været på uge kurset og hun har opnået flotte resultater samt haft en skøn uge med nærværende underviser. Hun har lært at bruge hendes hjælpemidler og fået mod på igen at øve sig.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Ordblindetræning er en landsdækkende kursusvirksomhed med speciale i ordblindhed, ordblindeundervisning, kompetenceudvikling af fagprofessionelle samt udvikling af undervisningsmaterialer. Ordblindetræning afholder kurser i hele landet og er i dag Danmarks største udbyder af ordblindeundervisning (ugekurser og opfølgende undervisning for børn og unge med ordblindhed) med afdelinger i Esbjerg, Aabenraa, Odense, Svendborg, Aarhus, Aalborg og København. Kompetenceudvikling for fagprofessionelle udbydes i hele landet.
Informações de contacto
Sylvestervej 66, 6710 , Esbjerg , Dinamarca
- kontakt@ordblindetraening.dk
- ordblindetraening.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Dygtige formidlere
Dygtige formidlere, fagligt velfunderede, sympatiske, ser behovet, kan tale med elever, lærere, forældre
Ordblindetræning har gennemført flere…
Ordblindetræning har gennemført flere kommunale læringsforløb for vores ordblinde i Svb Kommune.
Forløbene inkluderede:
- Læringsforløb for elever med ordblindhed 30 timer
- Efterfølgende mentoring af eleverne i 6 måneder
- Forældreundervisning
- Kompetenceudvikling af elevernes daglige undervisere og læsevejledere.
Jeg vil medgive min varmeste anbefaling til Ordblindetræning, fordi de er så dygtige til gennem kurser at motivere ordblinde til LST og indgyde nyt håb og drive. De er vildt skarpe og pædagogiske, når de afholder deres inspirerende kurser for ordblinde børn samt lærere, læsevejledere og forældre. De sætter lærerige processer i gang hele vejen rundt, og det har været overvældede at spotte progressioner og dermed ny energi hos vores ordblinde børn.
Vores læsevejledere har deltaget i en del af undervisningen, og de har herved fået indsigt i, hvordan de efterfølgende kan støtte op og guide lærerteamet samt forældre på egen skole for at sikre ligeværdige deltagelsesmuligheder for de ordblinde.
Ordblindetræning har vildt dygtige læsevejledere ansat, som sikrer, at al undervisning -uanset modtager - er meningsfuld og motiverende.
De efterlader den ordblinde fuld af håb og motivation og alle omkring den ordblinde fyldes med yderst relevant viden.
Wauw😊
Fremragende undervisning
Fremragende undervisning. For vores datter reddede det lysten til at gå skole. Henriette er en af de allerbedste lærere jeg har mødt. Hele teamet er top professionelt
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.