Originalsushi Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi kom ind og fik sat os ved bordet, hurtigt bestilt noget mad, og så frem til en lækker aften med god sushi. Dog da maden kom var sticksene smagsløse, og meget gummiagtige, men de røg ned - SÅ kom su... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det bliver ved med at være godt!! Hvor heldig kan man være at bo tæt på et godt sushi sted! De åbnede lige da coronaen ramte, og siden da har vi spist der jævnlig, og hentet takeaway. Og det bliver v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god oplevelse mit første køb hos denne sushi butik, vildt frisk og meget lækker nytilberedt❤️ Personalet sødt og meget prof. 🥰jeg kommer meget gerne igen. Vi købte take-away og der var ri... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Min mave er glad!

❤️❤️❤️❤️❤️ Har lige rejs mig og nøj, min mave er glad. Virkelig lækkert sushi! Perfekt afstemt med ris og gode råvare. Super hurtig og sød servering. Hyggeligt sted. Tak for den dejligste aften. Vi ses helt sikkert igen ❤️❤️❤️❤️❤️

5 de maio de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Super dårlig service og ingen orden på…

Super dårlig service og ingen orden på bestillinger. Sad og ventede på halvdelen af min ordre i 1,5 time og det er super uacceptabelt. Især når man er oppe og betale et okay sjat penge. Det er ikke noget at skrive hjem om, super dårlig anbefaling herfra.

Bliv væk

Vi ankommer to personer kl 18.30. Vi starter med at vente på at få et bord. Efter 15 minutter kommer den eneste tjener der kan dansk for at tage imod bestilling af drikkevarer. Vi udfylder ad libitum sedlen men må selv gå op med den da de har alt for travlt. Der er 2 tjenere til en hel restaurant, hvor kun den ene kan dansk. De har så mange take away ordre at de konstant stod 4-5 i kø til at hente dette. Efter 45 minutter fik vi 12 ud af 60 bestilte stykker sushi. Vi fik at vide, at resten ville komme senere. Efter 1,5 time var der ikke kommet noget, og andre folk var gået i protest uden at have fået mad. Vi bestilte derefter 2 forretter (tempurarejer og forårsruller) og fik disse efter 15 min. Efter 2 timer var der stadig ikke kommet mere sushi, og vi valgte at gå op for at betale. Vi siger at vi kun har fået 12 stykker sushi ud af 60 bestilte, samt 2 forretter. De vil have at vi skal betale for en enkelt ad libitum (238kr) samt drikkevarer? Vi har spist 12 stykker sushi og 2 forretter? En enkelt af os havde spist over dobbelt så meget som det vi havde fået, og så skal vi betale 238 kr for dette? Risene var i øvrigt hårde og ikke friske. Parret før os diskuterede præcis det samme, men de vil ikke give sig, på trods af skod service og ingen mad. Den danske tjener kaldte en kunde for en kaelling, selvom hun bare påpegede, at de manglede meget af det sushi, som de havde bestilt. Så vi måtte af med 290kr for 12 stykker sushi, 4 tempurarejer, 6 små forårsruller, 1 vand og 1 sodavand. At man ikke påtager sig ansvaret og i det mindste giver rabat, er mig en kæmpe gåde. Vi har endt med at betale mere end fuld pris for den mad vi fik. Total skod. Der findes så mange andre gode sushisteder i Kbh, der har styr på deres ting, så vælg dem i stedet. Kan ikke anbefales!

Dårlig service

Vi bestilte ad libitum, men efter to timer havde vi stadig kun fået 12 stykker sushi og vi endte med at gå ligesom mange andre. Sushien smagte som om den havde stået længe og personalet havde alt for travlt med take away, så servicen til de siddende gæster var elendig. Virkelig ærgerlig oplevelse

Ringeste Sushi jeg har fået

Ringeste Sushi jeg har fået. Bestilte til levering kl 18:15. Bekræftet til kl 18:15 og uden varsel leveret kl 15:15 fordi køkkenet synes de skulle lukke tidligt den dag bekræftet bestilling til trods. Sushien og forretten var mere doven end den fra supermarkedet 3 timer senere. Restauranten svarer ikke på kritikken.

5 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft den bedste oplevelse hos…

Vi har haft den bedste oplevelse hos Original sushi på Frederiksberg idag.
Alt levede op til vores forventninger.
Maden var helt fantastisk god.
Servicen var også i top. Det gik hurtigt fra vi bestilte til vi fik det ned til vores bord.
En god oplevelse herfra :-))
Kommer helt klar igen.

24 de outubro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Lækker sushi - ærgelig ventetid, altid.

Virkelig virkelig lækker sushi - men det trækker ned at vi de sidste 4 gange vi har bestilt takeaway, får en tid af vide til afhentning, hvorefter vi ender med at sidde 25-30-40 min og vente på maden. Selv når man spørg venligt ind efter noget tid, siger de den er klar om 5 minutter - men stadig sidder man og venter 15-20 min yderligere. Simpelthen så synd, for deres sushi er skide god og de er rigtig søde derinde. Vi har fuld forståelse for at de har travlt, og er godt besøgt. Vi kommer jo stadig selv dernede. Bare synd man aldrig kan regne med deres tider - så hellere giv et realistisk bud på tiden, så man kan navigere efter dette og ikke sidde dernede så længe og vente og blive irriteret, gang på gang.

21 de maio de 2021

Super lækker Sushi!!.

Super lækker Sushi!!.. Vi har prøvet en del Sushi steder efterhånden, men Original Sushi på Frederiksberg var den absolut bedste vi har smagt til dato!.. Deres Sticks er også bare lækre. Vi kan varm anbefale at prøve denne restaurent :-) :-)
Betjeningen var også meget behagelig, vi havde en super sød tjener i går aftes Tirsdag d. 3. Marts.

4 de março de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais