Ortoaalborg Opiniões 11

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse.
Føler ikke der bliver lyttet og nogen plan for videre udredning. Ultralyd scanningen kan åbenbart konkludere det hele.
Har knæsmerter og går derfra med følelsen af det ikke er noget særligt. Men det er det bestemt. Hurtig undersøgelse. Har knæsmerter i næsten 4 måneder efter skade. En nerve sidder nu muligvis også i klemme. Jeg føles våd ned af knæet. Indirekte svar fra personalet er -det er lige meget. Der kommer jeg ikke igen.

19 de junho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Nedladende sprog og dårlig stil!

Selve oplevelsen med at få lavet indlæg var fin. Desværre virkede deres kortterminal ikke, så de fortalte, at de ville sende en faktura. Jeg går derfra og glemmer alt om det. Ca 3 uger senere - i dag - får jeg en venlig sms fra sekretæren, om jeg vil være venlig at betale den sendte faktura. Jeg tænker, hov, ja det er da rigtigt? Men hvilken faktura? Jeg har da ikke modtaget nogen? Jeg tjekker e-boks, og jo! Der er kommet en faktura - i dag! Jeg har altså ikke modtaget nogen tidligere. Jeg når ikke at betale fakturaen, som jeg fik i morges, inden ortopæd-kirurgen himself ringer mig op. Og det er ikke nogen behagelig oplevelse. Han er vred over jeg ikke har betalt og trods det, jeg med det samme bedyrer, at jeg nok skal betale, så snart jeg ikke kører bil længere, så sviner han mig til i nedladende vendinger. Det var ganske unødvendigt og slet ikke professionelt. Virkelig dårlig stil! Vælg en anden ortopædkirurg!

17 de junho de 2025

Tryghed og ro

Indenfor det seneste år, har jeg været henvist til klinikken ortoaalborg 2 gange, til operationer i mine hænder.
I den forbindelse har jeg mødt et utroligt sødt og meget professionelt personale, som i husets rolige omgivelser har givet mig optimale forhold som patient.
Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken😊

19 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Operation af en nedgroet negl

Jeg var hos OrtoAalborg tirsdag d. 28/5 2024. Fik foretaget en operation af en nedgroet negl. Trods min store nervøsitet var både assistenten samt Ashir rigtig gode til at guide mig gennem det hele og til at snakke med mig under hele processen, så jeg ikke var så nervøs under operationen.

Stor ros herfra! Kan helt klart anbefales. 👍🏼

28 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en helt exceptionel oplevelse…

Jeg havde en helt exceptionel oplevelse ved Ashir Ejaz og hans assistenter.
Alt fra modtagelse, forberedelse of behandling er langt over min forventning. Alt personale var utroligt imødekommende og forstående! Jeg blev gjort opmærksom på alting under hele processen, som også gik langt hurtigere end ventet. resultatet er langt over min forventning.
Jeg kan uden tvivl anbefale Ashir og hans folk!

18 de janeiro de 2024

En god oplevelse.

Jeg fik en super venlig modtagelse og behandling på klinikken. Venlighed og tryghed i afslappende omgivelser. Her behøver man ikke at være nervøs for at komme. Tak.

27 de março de 2023

Behandling for neglehorn

Nu er det 2. Gang jeg er her, første gang var med en indgroet negl, og nu er det så et neglehorn der skal fjernes.

Er blevet behandlet godt, og hvis jeg skal have lavet flere "opgaver" 🙈😂 så vælger jeg helt klart ortoaalborg igen.

5 de fevereiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke en specielt god oplevelse

9 de fevereiro de 2022
logótipo da Ortoaalborg

Resposta da Ortoaalborg

Kære Allan,
Tak for din anmeldelse.
Vi har udført opgaven efter specialist standard.
Du burde hellere udvise ordentlighed og kontakte os hvis der noget du i tvivl om.
Venligst Orto Aalborg

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse.
Har i dag fået foretaget en mindre operation grundet prikkende og sovende fingre.
( Karpaltunnelsyndrom)
ALLE hos ortoaalborg.dk/ var super søde og serviceminded. Operationen gik godt. Og sidder nu med en hånd som er “ løsnet op “.
Ingen smerter efter kniven og selve indgrebet. Så er HELT klar til at få den anden hånd åbnet. TAK
Er virkelig positiv !!

3 de agosto de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais